Hic malzeme yok değil yani.
Bu kadınlara benzemek istiyorum Çok güzel değiller mi?
Hic malzeme yok değil yani.

Basit yüzünü pudraya göm çıkar kaşları bunlar gibi yaptırıp saçı düzleştir oldu bitti.
Şaka bir yane bunlarda 10 kat makyaj var ışık farkından dolgun duruyormuş gibi gösteren bile düşün artık.
Ayrıca el olma kendin ol ama tam ol önemli olan bu.
Farkeder mi ben begeniyorum. Makyajsız hallerini de atayım
Çünkü çogu bir erkege ya bir kıza değil kameraya bakıyor asf
ya varya kusur bulamayınca çok sacmalıyorsunuz
Saçmalamıyorum sen anlamak istemiyorsun
1. resimdeki kendini beğenmişin teki narsist yapısı var ve çenesi çıkık.
2. resimdeki Büyük dudaklı ve yüzü basık
3. resimdeki açık yeşil gözleri var diyeceğim olmayacak :D ama itici gelen yanı var bilemedim
4. resimdeki yüzü çok çökük ve yüz hatları çok keskin
5. resimdeki oda narsist ve kendini beğenmişlik var ama az diğeri kadar çok değil yüzü uzun olması dışında aman aman kötü değil iyi sayılır
son resmin yorumu 5. ile aynı. :D
Genelleme yaparak konuşuyordum ek tek saydım arada iyiler var genelde diğer yorumlarım.
Tamamen sacmaladın abisi oturmus belli
sen git kendine bak saçmalıyormuşum. elin tip tip kızlarına güzel diyorsun biz yorumumuzu belirtince saçmalıyor mu oluyoruz. Bu kafa yapısı ile bulacağın erkekte belli zaten. Boşa kafanı yorma. Mıy mıy edeceğine o öyle değil söyle demesini bil. Yeni hesapta kız olduğu mechul saçmaladın hadi hadi diyerek ergen triplere giriyor bebe.
Zoruna gider cünkü elde edemeyecegin kızlara bok atıyon. Sanki bilmiyorum. Kusur diye saydıkların bilerek yapılmış makyajlar. Makyajsız da iyiler. Yani sen bu kızlara ulasamıyorsun diye aglama.
ulaşamayacağım kız değil daha güzeline ulaştım emin ol her insana göre güzel kavramı aynı olsaydı bunumu sevmiş zevk yokmuş bunda demezdik
benim zevkime uymuyor benim zevkim'de bunlar güzel değil.
www.instagram.com/.../?taken-by=valeria_orsini
misal bak bu kız güzel güzele güzel diyorum zaten
ha buna ulaşma olasılım yok ama güzel yani teorin yanlış :)
Bu kız bastan asafgı faul sadece memeyi at geriye ne kalır. Bu kızın yüzüne sahi milyonlarca kadın var. Ulaşırsın yani. Benzerine daha iyisine de
Ben yüzünden bahsetmiştim'de neyse. :D
Sonuç olarak zevkler renkler diyelim biz buna. :)
www.donanimhaber.com/.../...imsal-hataya-sahip.htm
ya da bu yüzüne odaklanırsan senivinirim :D bilmiyorum bana böyle simalar daha hoş geliyor zevkler renkler meselesi işte :D
instgramına baktım atınca kadın vücuduyla ünlü yüzüyle değil vucud iyi ama yüzü güzel değil.
Abi sen memeye bakıyorsun bunların yüzü güzel değil.
Makyaj tekniklerini araştır bakalım. Hem eğlenirsinde aynı zamanda :)
evet arastırıyorum internette süper makyozler var ya
Oh ne güzel sizin eğlence oyuncaklarınız var. Biz yapsak makyajı millet nasıl bakardı ahahaha
yapmayın :(
Ne kadar zevksizsiniz ya. Sadece sarışını güzel. Diğerleri ne güzeli? Resmen çirkin.
ne kıskancsın. O cirkin dedigin kadınlar hemen hemen herkesin begndiği kadınlar. Ama kıskanclık bu sitede cok
Para para ve yine para.
Bak formülü söyledim, Gayette basit.
Sorumda da söyledim para da olsa güzel mi değil mi
Cevap
20Cevap
fakirirn cok gzuel hayelleri olur derlerdi de ben inanmazdim :)
Malesef
ahahaha bence de çok klişe bir laf ama kalbin guzel olsun yeter :)
sanki güzellik herseydir dedim.
demedin ama ben oyle hiss etdim
ya sen niye onlara benzemek. istiyosun sen sensin kendi guzelligini ortaya cikarmaya calis birak herkes birilerine benzemek istiyor birakin bu kafayo
Cünkü güzellik anlayısım bu kızlar.
birak anlayisi falan ya sen sensin kendi tarzini bul yasat
ya bırak Allah askına
Baştaki ikisi bana çok yapmacık geldi de diğerleri iyi
Soğuk ve kasıntı tipler..
Onların yerine şöyle kişiler daha sıcak ve samimi geliyor bana. (fotoyu netten rastgele buldum)
my.vanderbilt.edu/.../Somer-TopcuZeynep4.jpg
Samimi gelir cünkü sıradan
Hayır aslında bu seninkilerden daha güzel.. Kasıntı olmaması da ekstrası..
Diğerleri tipsiz oldukları halde çok kasıntı oluyorlar.. Öyle kibirli yaratıklara bir saniye bile tahammül edemiyorum..
Şu pozlara bak.. İki baygın bakış atarak tüm dünyayı ele geçirebileceğini sanan düşük zekalı boya küpleri.. :D
Biri de göz kırpıp dudağını büzmüş, ay ay kıçımın kenarı.. :D
mahalle bası aynı tipler canım. Benim güzelik algım cok iyidir altın oran denilen bir sey var. Bu kadında yok. İstedigi kadar samimi olsun. Beğenmedim. Zorlama
Öyle bir halin var.
Halimden memnunum elhamdülillah eli ayagı olmayanlar yüzü dogustan kötü olanlar var.
Ama güzel kızlar Allah var. Ne diyem bilemedim
dudakları dolgu, evet güzeller ama estetik ve maktajında katkısı var
Estetik olarak güzel de, bakışlar çok boş. Gözler kalbin aynasıdır, kalplerindeki boşluğu görebiliyor insan.
Kameraya bakıyorlar ondan olabilir mi
Anlattığımdan çok uzaksın.
Elde edemeyecinden boylesin bence.
Olabilir, ulaşamıyorum ve mundar diyorum.
Evet farkettim.
Siz kadınlar çoğu şeyin farkında olmadan sadece rekabet ve ilgi üzerine hareket ediyorsunuz. Bana söylediğin ''elde edemeyecinden boylesin'' lafını da bu şuurla söylüyorsun.
Rekabet genlerimizde varsa bizi suclamayın. Biz böyleyiz. Bİzi böyle kabul edin. Eğer çogu kız burda bunlarla ilgilenmiyormus gibi duruyorsa inanma. Hepsi günlük hayatta bir ton makyaj bakım yapıyorlar. Yapmıyorsa büyük ihtimal özgüveni düsük bastan vazgecmiş oluyor. İSin gercegi bu.. Unutma. En azından ben güzel güzel derim. Erkekleri de tanıyorum.
Eğer ki yazdığımı okuduysan ve sadece anlamak istediğini değil de, verileni alıyorsan, güzel bulduğumu ve ''Estetik olarak güzel'' dediğimi görür ve idrak edersin.
Ben insanları gayet iyi tanıyorum. Bundan mütevellittir ki estetiğe değil, gözlerin içine bakarım.
Bence olaylara farklı bakıyoruz. Makyaj yapmayan insanları başka görüyorum. Bakım ve makyaj farklıdır, bir tutulamaz.
Erkekleri gayet düzdür. Bazıları farklıyım imajı vermeye calısır. İsin gerçeği cok farklı. Bunu cok cok iyi biliyorum malesef
Yaşınız kaç acaba?
21 ama iyi gözlemciyimdir. Etrafımda ben farklıyım gözler benim için daha önemli gibi cümleler kuran insanlar ya yalandı ya da sevgili oldular sonra gozu daha yukarıya baktı. Biliyorum çünkü siz de doyumsuzsunuz. Bazınız belli etmiyor sadece bu
Bu kadar rahat bir genellemeyi nasıl yapabiliyorsun? Bu yaptığın genelleme ''Makyaj yapan her kız kaşardır'' demekle aynı kefede.
Bir tane bile aksini görmedim. Makyajla kasarlık arasında bagıntı olsaydı bilirdim ama alakasız...
Sadece tek bir açıdan bakıyorsun.
Ben farklılık peşinde değilim. Sadece çok fazla insan gördüm, çok fazla insan tanıdım ve çok fazla insanı karşıma aldım. Böyle olunca insanları jest ve mimiklerden, gözlerden tanıyabiliyorum. Güzellik ve yakışıklılık insana bir şey katmıyor. Ve sen olaya insan elde etmek olarak bakıyorsun. Bizim ayrıştığımız nokta bu. Ve maalesef, göze güzel görünen her ne kadar gönle de hoş gelse, tanıdıkça soğuyorum. Çünkü içini gösteriyor bana.
Kendin ol.. Beğenen seni beğensin.. Bunları değil..
Allah'a şirk koşmaya giriyor bu. En fazla 20 yıllık güzellik için ebedi cehenneme değmez diyorum...
Çok güzel değiller öyle canım. Daha güzelleri var
Görmedim
Bide bunlardaki karaktere bakmak gerek. Neden hiçbiri evli değil düzenli bir hayatları yok? Bunuda sorgulamak gerek
En bastaki 19 yasında en sondaki evlenmek üzere digeri de evliligi tercih etmiyor.
pardon ortadaki evliymis hatta
Güzel olunmaz güzel doğulur. Güzelliği saplantı haline getirmişsin
evet benim için herseyin güzeli onemli. Estetik algım cok yüksek
Ben k3ndimi bunlardan daha cok begeniyorum valla en azindan dogalim
Sen türksün onlar yabancı, benzeyemezsin.
Fahriye de mi yabancı
Fahriye güzel mi allasen?
Evet. Hem de çok.
Son iki fotodaki kim sence?
özenti olma kendin ol sen niye onlara özeniyorsun onlar sana özensin
onlara benzeyince ne olacaksın
Bşr kadın olarak güzel olmayı arzuluyorum.
Ama ben bunları begeniyorum
para para para para para money para para...
Ya anlamıyorsunuz galiba ister para ister baska bir sey güzel mi evet
ilk beğeniyi sadece ben yaptım bu evet demeye yeter ama para olmasa olmaz
zorlama güzel kızım bunlar tam bir mutant
neresi güzel be saf vatandaş
kıskanc
Kimseye benzemeye çalışma
Margot un neresinde estetik var taş gibi hatun
Fazla yapaylar ben beğenmedim
dogal halleri de iyi merak etme
Makyaj güzeli
yani?
Margot robie güzelliği eşsizdir
Sadece sarı güzel
Sarısın seviyorsundur o halde
Yoo sarışın sevmem hiç. En doğal o geldi gözüme
Zevksiz buldum acıkcası.
Olabilir. Esmer ten daha çekici bana göre.
Daha doğrusu ben sarı saç rengini sevmiyorum
yani?
1. 2. Deki kızlar çirkin
Aynı kız. Onun gibi çirkin olmak istiyorum o halde. İnsallah olurum.
Hadi bakalım
Margot <3
Çok güzel ya
Kylie değil.
Zevksiz )
Tabi canım.
haklısın ama herkesin farklı bir güzelliği vardır
güzeller
Ben Begenmedim
Guzellerr
Isırmalık hepsi
Güzeller.
B dedim
İğrencsin :)
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar