Saçlarım koyu kestane uzun kalın telli ve gür. Yüzüm beyaz. Resimdeki model bana gidemi?

Ben de geçen hafta ombre yaptırdım saçıma, sarı ama bu ton değil. Ve de 50 liraya. Bence hemen bu tona geçme, ilk daha koyusunu yaptır açılıyor rengi zaten.
Bende kararsızım renk konusunda. Bir başlaylım bakalım.
Allah aşkına 50 TLye nerede yaptırdın söyler misin saçım omuz hizasında hatta daha kısa fakat istedikleri fiyat 300den aşağı değil ombre için
Kuaföre bunu gösterdim gitti röfle yapmıştı... Hey allam
Bende açıkken yapmıştım onu. Ala inek gibiydim . O katar kötüydüki akşamına siyaha boyattım herşeyi göze alıp.
Benimki çok göze batmıyorda yani ombre diyip neden röfle yapıyosun arkadaşım
Acemiye düşürmesin Allah. Kaşlarımıda b.. etmişlerdi
Kapali kizlarda ombre yaptiriyo. d kizim savin gorunmuyo basin gorunmuyo niye bosuna yaptiriyn
Benimde sorumlu olduğum bir eşim var. Ona en güzel şekilde görünmek istiyorum. Başkası umrumda değilki zaten.
Aynen öyle. 😊😊
Canım o benim😍
Gider bro eger degisik yapmak istersen gri ombre cokzel
O kadar cesaretim yok bro
Yakisir ama
Bilemedim.
Cevap
2Cevap
gider tabiiki ama iyi bir kuaförde yaptırman lazım ki çok tutar onun yerine git sarı balyaj attır ama iyi bir kuaförde yaklaşık 200e mal olur. aynı görüntüyü yakalarsın ve dip boyası derdinde olmaz
Kuaföre güveniyorum da açma işlemi yapılıyomuş sanırım. Yanar diye korkuyorum. Kaç yıldır besledim büyüttüm kıyamam😔
işte iyi bir kuaför lazım diyorum ya o yüzden kuzum
Araştırıyorum bakalım.
@Erdi_-26 bakımlı olmak zorundayız. Bir adriana lima değiliz ama kezban damgası yemekte istemiyoruz.
@Erdi_-26 alışverişe düşkünlüğüm yok fazla. Ama ps oyunlarına dünya para harcıyoruz.
Benimde saçlarım öyleydi gür olmasından rahatsız olup belimde olan saçlarımı onzumda kestim mutluyum :(
Bende çok rahat ediyorum kısa saçla. Ama eşim uzun saç seviyo. Bende besledim o kadar kıyamıyorum.
Banada bombeli önü uzun rihanna saçı iyi gidiyo. Ama kıyamıyorum.
Gider niye gitmesin ama iyi bir kuaföre yaptır bu renk zor her kuaför yapamaz
Araştırıyorum iyi bir yer bulana kadar.
Oryalmiydi tam hatırlamıyorum ama onla açıyolar diye biliyodum.
merak etme yaptrdıktan sonra saçında kalın telden eser kalmicak :D
Korkutma beni yaaa😔😔😔
korkma canımın içi :) güzel oluyor.. yalnız bakım yapman lazım saçına yoğun bakım yaparsan bişey olmaz :)
Bakıyorum elimden geldiği kadar. İnşallah sonuç güzel olur.
inşallah canım
Evet gayet hoş ama bu kadar çok sarı olmasa mı? Röfle gibi duruyor
Bilemedim. Sarıyı seviyorum ama tamamına cesaretim yok.
Yaptırdım saçlarım kırıldı, popomda olan saçlarım şimdi göğüslerimin hizasında hemen hemen.. yaptırma.
Ben aynı gün 2 kere boyamıştım bu saçları. Dayanır diye düşünüyorum.
Kaşların çok siyahmı
Kahve
Fotodaki gibi olsunda... 😂
400 ü gözden çıkardım arkdaşım. Saçım belimde ona göre fiyat veriyolar
İnşallah.😄 açık olsam fotosunu atardım bitince.
Gider çok güzel
Hadi inşallah.😊
☺☺☺
Gider.
gider :)
Gider
gider
evet gider
Gider
Gider güzel olur
Neden gitmesin
Gider canim
Sogan kabugu attir.
O tonları sevmiyorum ama sarının uçlarına pembe ve mavi düşinebilirim.
Mavi çok görüyorum ben.
Komple maviler de var yıldız tilbe ablamız başlattı sanıyorum
Gider
İyi olur
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar