İstenmeyen tüyler tüm kadınların bitmez çilesi. Son zamanlarda bazı bakımlı erkeklerin de çilesi orası ayrı mesele. :) Her ne kadar tüylerimizi almıyoruz direnişleri gösterilse de bunlar marjinal eylemler olarak görülüyor. Kadının tüyü, kılı toplum için hala bir baskı meselesi. Erkeklere baskı filan yok, oh ne güzel dünya. :/ Tüy alma yöntemleri çok gelişti de eskisi kadar zor değil artık istenmeyen tüylerden kurtulmak. Tüm bunların yanında tüylerden kökünden kurtulmak da artık evlerde mümkün. Evlerde kullanılabilen pratik lazer epilasyon aletleri çıktı. Birkaç marka var bu alanda ama ben Arzum'a çok güveniyorum.
Arzum Sateen Touch
Gelelim Arzum Sateen Touch kullanıcı yorumlarına. Genel olarak bu ürünü kullananlar oldukça memnun. Ancak bu ürünlerde düzenli kullanım şart bunu söyleyeyim. Ben bir kullanıcının yorumunu okudum, 3. seanstan sonra gözle görülür azalma oluyormuş. 6 ay kullanan biri %80'e yakın azalma olduğunu söylemiş ki baya iyi bir sonuç. İki tane modeli var, onların özelliklerini de paylaşayım sen karar ver hangisi olacağına.
Arzum AR5043 İPL
Arzum AR5043 İPL
Arzum AR5043 İPL modeli eski bir model aslında. Bulunması pek mümkün değil. Kullanıcılarına 250.000 ile 400.000 atım vadediyor. Tüm vücuda uygulanabiliyor. 5 farklı enerji ayarı var. Böylelikle cilt tipine ve tüy rengine göre seçim yapabilirsin. 1300 TL ile 1500 TL arasında değişen fiyatları var 2020 yılı itibariyle. Bir ara A101 markete gelmiş 600 TL'ye, alttaki videoda kutu açılış ve kısa tanıtımı var.
Arzum AR5020 modeli ise daha yeni bir model. Bunda da 5 kademeli enerji kademesi bulunuyor. 200.000+ atım vadediyor. 3 seansta %70'e varan azalma sağladığını iddia ediyor. Cilt rengi analiz cihazı da var yanında. Bacak, bikini/hassas bölge, koltuk altı, yüz bölgesinde güvenle kullanabilirsin. 2020 yılı itibariyle bu ürünün fiyatı 2600 TL. Aşağıdaki videoda da hem kutu açılışı, hem de detaylı kullanımı var.
Bence çok faydalı bir ürün. Kullanıcılar da %70-80 azalmadan bahsediyor 3. seanstan sonra. Denemeye değer. :) Dilersen buradaki içerikte de her gün pürüzsüz bir cilt için bakım önerileri var. Göz atmanda fayda var.
En İyi Cevaplar