Saçımı bu renge boyamak istiyorum daha önce bu renge boyayan var mı? Bu arada saçlarımın rengi açık çikolata kahve tonlarında bende bu renk nasıl olur yardımcı olur musunuz...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Saçımı bu renge boyamak istiyorum daha önce bu renge boyayan var mı? Bu arada saçlarımın rengi açık çikolata kahve tonlarında bende bu renk nasıl olur yardımcı olur musunuz...
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Merhabalaar, 🦋
Ben de senin gibi saç rengimi değiştirmek istediğimde, L'Oréal Paris 5.52'yi denemek istedim ve renge bayıldım. Bu ton özellikle saçlarına doğal bir ışıltı katmak isteyenler için harika bir seçim. Saçlarım da seninkine benzer şekilde açık kahve tonlarındaydı ve bu renk bana çok yakıştı. Renk o kadar parlak ve zengin duruyor ki çevremdeki birçok kişi saçımı profesyonel bir kuaförde boyattığımı düşündü. Doğal ve çarpıcı bir değişiklik arıyorsan, kesinlikle bu rengi tavsiye ederim. 🌟 Şu an 5.52 tonu sıcak kahve olarak satılıyor ve o da aynı bu şekilde saçlara farklı bir hava katıyor.

Ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu rengi aldım ve aşırı sevdim. Ben de dahil olmak üzere birçok kişi rengin yoğunluğunu ve saçta nasıl doğal durduğunu seviyor. Güneş ışığında o sıcak kestane tonları saçta adeta dans ediyor. Ürünün saçları yumuşatıcı etkisi de var; boya sonrası saçlarım sertleşmedi, aksine daha sağlıklı göründü. 💁♀️ Bu yüzden hem rengi hem de saçın dokusuna olan etkisinden çok memnunum.
Bu renk özellikle açık kahve, orta kahve ya da kumral tonlarındaki saçlarda harika duruyor. Saçlarının rengi şu anda açık çikolata kahve tonlarında olduğu için sıcak kestane rengi sende de çok güzel durur. Eğer saçların çok koyu değilse, bu ton saçında kolayca tutar ve çok doğal görünür. Açık tonlu saçlara sahipsen, renk daha yoğun ve parlak çıkar. Saçında doğal ve yumuşak geçişler olacağı için de ani ve sert bir değişiklik yaşamadan, istediğin yeniliği elde edebilirsin.

Benim saçlarımda bu renk doğal ve ışıltılı şekilde durdu. Özellikle ışık altında, sıcak kestane tonlarının o harika yansımalarını fark edebiliyorsun. Saçına hacim ve hareket katıyor. Renk çok doğal olduğu için sanki kendi saç renginmiş gibi hissettiriyor. Saçlarımda sağlıklı bir parlaklık oldu, boya sonrası yıpranma yaşamadım. Saçlarımı boyattığımda, herkes saçlarımı profesyonel bir kuaförde boyattığımı zannetti. 🥰 Eğer doğallığı seven biriysen, bu renk seni mutlu edecektir.
Sıcak kestane isterken karamel oluyor saç rengin tabii ben doğal saçımın üzerine uygulamıştım tenim beyaz olduğundan dolayı yakışmadı pek
Benim saçlarında boya var nasıl durur acaba
Boya kutularının üzerinde hangi renkten hangi renge geçiş yaptığı yazar fakat uyguladıktan sonra onlara inanmamayı tercih ediyorum
Profil resmime bakabilirsin😉. 3/4 defadır sıcak kestaneye boyuyorum bu hali aldı.
Yaa çok teşekkür ederim... lorealin dimi
Yakısmıs ama senin alttaki saç rengin koyu muydu.. benim açık hemen tutar mi rengini verir mi
Açıksa hemen tutar benim ki koyuydu.
Kızıllık barındırıyor baya
Burasıda iyice kadınlar kulubu ne döndü ha
Heee beğenemedin mi tatlım
Yoo balım ya. Boyama saçlarını yazık ya hep kimyasal
Boyadım artık dibi geldikçe boya istiyor... Şimdi de bu renge merak saldım
İyi o zaman balım. Canın sağolsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?