Fön makinesi almayı düşünüyorum. Saçım kolay şekil almıyor. Bütçemin karşıladığı kadarıyla iyi bir şey almak istiyorum. Saç kurutma makinesi ile fön makinesi de ayrı oluyormuş. Çok da anlamıyorum.
VENTOSO V3 MEGATURBO 5500 VERDE 2500W ile VENTOSO V8 TURBO5000 2300W arasında ciddi bir performans farkı var mı? zaten fiyatları arasında 10tl var. Ayrıca bu iyon teknolojisi çok önemli mi? Saydığım 2 üründe iyon yok. Ama kuaförlerde kullanılıyormuş sanırım. Bu ürünleri kullanan var mı? Varsa memnun musunuz? Bunlarla benzer fiyat aralığında ürün öneriniz varsa onları da öğrenmek isterim.Fön makinesi alırken nelere dikkat etmeli?
Fön makineleri hayatımızın bir parçası haline geldi. Kolayca saç şekillendirmek için fön makinelerine ihtiyacımız oluyor. Peki fön makinesi nasıl seçilir? Doğru fön makinesi nasıl bulunur?
Fön makinesi alırken nelere dikkat etmeli?
Saçları daha hızlı kurutan ve şekillendiren bir fön makinesi bize zaman kazandıracaktır. Bu yüzden motor gücü oldukça önemli maddelerden biridir.
Isının saçlara eşit miktarda yayılmasını sağlamak için fön makinesinin ucu yani ızgarası bakılması gereken bir diğer unsurdur.
Fön makinesinde soğuk modun bulunmasına mutlaka dikkat etmelisiniz. Çünkü soğuk mod saç modelinin daha kalıcı olmasını sağlamaktadır ve çok işe yarıyor.
Güvenilir bir marka tercih etmek, garanti kapsamında bozulma gibi sorunlar yaşandığında işimizi kolaylaştıracaktır.
Kablo uzunluğu da önem verilmesi gereken bir diğer unsur. Kısa kablolarla saç şekillendirmek işkence gibi oluyor.
Seçtiğimiz ürün hakkındaki yorumları, deneyimleri okumak da işimizi oldukça kolaylaştıracaktır.
Dyson Süpersonic V9 dijital motora sahip bir fön makinesi. Motoru diğer fön makinelerinden ortalama 6 kat daha hızlı çalışıyor :) Saçları kolayca kurutuyor ve şekillendiriyor.
Farklı saç tipleri için ayrı manyetik değiştirilebilen başlıkları bulunuyor. Difüzör, şekillendirici, geniş dişli tarak, düzleştirme, hassas kurutma başlıkları..
Akıllı ısı kontrolü sayesinde saçlar ısıdan zarar görmüyor ve matlaşmıyor. Isıyı saniyede 40 kereden fazla ölçüp kontrol altına alıyor. Bu da tam bizim istediğimiz, aradığımız özellik :)
Ben Moser pro 2100W kullanıyorum aşırı memnunum gerçekten Fonex kozmetik ile aldığım bir üründü ve uzun süredir memnuniyetle kullanıyorum farklı ve daha uygun seçenekleri de vardı tabi.
Fön zaten kurutuyor farkındayım. Benim orada demek istediğim saç kurutma makinesiyle fön makinesinde aldığın performansı alamıyormuşuz. Araştırmadan önce hiç bilmiyordum yoksa direk gidip bir tane alırdım. İyon da kabarmasını önlüyormuş kullanırken negatif yük de üflüyormuş vs. İlginiz için teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar