tesettürüde ayaklar altına aldılar, moda moda diye diye, normal açık giyinen kadınlardan bile daha tahrik edici , dar ve kadını seks objesi gibi gösteren bir tesettür modası çıktı. allah korusun.. peygamberimiz öyle giyinenlere '' giyinmiş çıplaklar '' demiş. bu resimlerdeki kıyafetlerde hiç uygun değil bence tesettüre.. daha bol ve dikkat çekmeyen şeyler olmalı.. hatlar belli oluyor çünkü..
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya bunlardanda tahrik oluyosaniz o sizin abaziliginizdir
Sen böyle giyinmeye devam et. Mesele tahrik olmam değil, bunun adı tesettür değil. İslamıda yozlaştırıyolar böyle, ılıman islam diye diye islamı değiştiriyolar, farkında değilsiniz... Ayrıca yorumumu iyi oku. ben tahrik oluyorum demedim. Süslüman... allah ıslah etsin böylelerini..
Sadece hatların belli olmaması değil, çok dar olmayan, dikkat çekmeyen bir kıyafet olmalı ve makyaj olmamalı. rwsimlerdeki kızların yüzlerine bak, güneş gözlüğü makyaj ve süslenmiş bir beden var. daha sade gösterişsiz bol kıyafetler tercih edilmeli.
bir moda olmuş ki artık kapalıların tesettürleri 200-300 tl yi buluyor. Artık kapalı insanların giyimleri neredeyse açıklarınkini geçti. Siz kapalılığı sadece vücut hattının görünmemesi olarak algıladıysanız yazık. Eğer tesettür takıyorsan başka isanın sana dikkatinin dahi kaymaması gerekiyor ki bu devirde çok zor. 😔
yok tam aksine kapalıların bakımları daha zordur fakat güzel hoş görünücem diye kapalılık moda, bende kapanayım bari diye kapanan çok kişi var ki bunlar moda diye kapanıpta dinden zerre anlamayan kişiler herşeyin kararı var ben çoğu kızın bu kararı aştığını düşünüyorum. sözüm meclisten dışarı.
Son ikisine bayıldım. O kadar da olur yani ne giyersen giy sonuçta bayansın göğüslerin var illa ki belli olacak. Sizin kapanmak için uğraştığınız kadar keşke erkekler bakmamak için uğraşsa..
En İyi Cevaplar