Duygu Özaslan saç rengi nedir? Hangi renk ile boyasam bu rengi tuttururum? Bana sanki kumral ve açık kumralı karıştırırsam bu rengi elde ederim gibi geliyor ne dersiniz?

Duygu Özaslan'a en çok yakışan saç rengi budur. Yüzünü olduğundan daha güzel gösteriyor ve öne çıkıyor. Kesinlikle cildine yakışan en iyi saç rengi olduğunu söyleyebiliriz, sarı tonları yüzünü çok kapatıyor.
Duygu Özaslan güncel saç rengi aslında küllü kumral ancak Duygu Özaslan saçlarına ekstra olarak brushlight uygulamasını yaptırıyor. Bu sayede saçları bir iki ton daha açılıyor ve doğallığını kaybetmiyor. Çok doğal olduğu için ışığa göre saçların koyu ya da daha açık durduğunu fark edebilirsiniz. Duygu Özaslan'ın eski resimlerindeki saç rengi ise kahvedir.
Duygu Özaslan'ın görsellerdeki koyu saç rengini elde etmek için Palette Deluxe 4-65 Büyüleyici Kahve saç boyasını direkt olarak saçlarınıza uygulayabilirsiniz.

Duygu Özlaslan'ın güncel olan, küllü kumral saç tonlarını elde etmek için yine Palette Deluxe'nin 8-0 Bal Köpüğü rengini kullanabilirsiniz. Saçlarınız daha açık bir renkse; 7-1 küllü kumral rengini kullanmanızı öneririm.
Sarı saçlardan küllü kumrala geçiş için: Sarı saçtan küllü kumrala geçiş nasıl olur (resimli) ? Kumral ile küllü kumral arasındaki farkı öğrenmek için:

Yağ bakımlı saç boyası olan Palette Deluxe serisi saçlara renk verirken aynı zamanda derinlemesine bakım yapıyor. 8 haftaya kadar canlı ve kalıcı renkler sunuyor. Koyu renk saçlara sahipseniz 12 renkten oluşan Yoğun Renkler serisi koyu renk saçlarda bile etkili oluyor.
bu kız kendini angelina sanıyor videolarda kendini çok beğenmiş tavırlarından kızdan soğudum
Öyle biraz evet peki soruma cevap olarak saç rengi tam olarak ney bu kızın
Evet hoşuma gitti rengi doğal duruyor
Ya benim saçlarım Şu an diplerim kendi rengi olduğu için güneşten dolayı açıldı baya ama uçlarım boya olduğu için koyu kaldı şimdi de tek renk olsunlar diye boyatmak istiyorum bu tarz kumral saçlara da bayılıyorum çok doğal duruyor
Bu doğal rengi değil mi koyu kumral ya da öyle bir şey gibi
Yok kendi rengi değil önceden sariymis üstüne ne boyadiysa böyle olmuş
Hayır sarışın işte görmüyonuzmuu
orjınal sacına benzemıyor ara ara sarı tonu var ustunde kahve rengı orjınal sacı degıl ya boyayı ıyı yapamamıs ya da boya kotu ıyı olmamıs kahve kumral karısık bı rsey
Çikolata kahve ile kumrali karistirsam bu renk olur mu ya da kumral ile açık kumrali mi karistirsam daha hoş olur?
Cevap
1Cevap
Kullu diyen olmus ama fotograftaki sac kullu degil. Kumral. 7-0 yani. Eger sen bunun acigini istersen (sariya bakani) 8-0 alirsin ama senin sac rengin de onemli. Kullu 7-1'dir. Kullu acik kumral 8-1.
koyu kahve bu renk kumral açık kalır bence
Bir şey sormak istiyorum daha ilk kez saçlarımı boyucam o yüzden bilmiyorum da saçlarım güneşten dolayı açıldı ama çok dalgalı oldu bazı yerler daha açık bazı yerler koyu kaldı hoşuma gitmiyor görüntüsü de. Lorealin boyası mi daha güzel tutar kolestonun mu?
Yok koyu renk istemiyorum. Herkes lorealin boyasını daha çok beğenmiş yorum okudum da kumral olsun istiyorum yukarıdaki kizinki gibi yani.
Benimki gibi benimki daha açık
Senin boyan ney peki?
Boya değil kendi saç rengim
Hm anladım teşekkürler
Kumral ama küllü biraz.
ai sinir oluyorum bu kiza ya acik kahve gibi :)
kestane tonlari sanki
duygu özaslan
Evet severim kendilerini:)
Kumral
Koleston 7.0 bu renk dimi? Açık kumral ile karistirsam sanki daha hoş olur gibi
Hayır sarışın
Duygu Özaslan 💕
Hiç güzel değil
Ben begendim ya
kumral
Sarışın ya görmüyonmu
Kumral barbara palvin gibi oluyoo