Küllü tonlar her zaman çok hoşuma gitmiştir. Özellikle sarı ve kumrallarda en güzel ton küllü tonlar bence :) Oldukça doğal bir görünüm oluşturuyor ve her tene ayrı bir çekicilik katıyor. Tabii ki Kumral saçın da birçok muhteşem tonu var.

Saçlarınız sarıysa çok şanslısınız diyebilirim. Açıcı kullanmanıza gerek kalmayacağı için saçlarınız yıpranmayacak, zarar görmeyecektir. Sarı saçtan kumrala geçmek için ihtiyacınız olan tek şey kaliteli bir saç boyasıdır. Saç boyasının kalıcı ve parlak renklere sahip olması çok önemlidir çünkü saçlarımızı her ay boyatmak istemeyiz :)

Saçlarınız sarı olduğu için hangi ton boyarsanız boyayın güzel bir sonuç elde edebilirsiniz. Bu sayede saçlarınız kimyasal bir işleme, açıcıya maruz kalmamış olur. Haliyle sarıdan kumrala geçişte saçlarınız yıpranmayacaktır. Söylediğim gibi; kaliteli bir saç boyası altın anahtarımız :)

Göz alıcı bir kumral tonu 😋 Palette Deluxe Kalıcı Yoğun Renkler serisi koyu renk saçlarda bile etkili yoğunluk sağlıyor. Zaten sarıdan geçeceksiniz ve müthiş sonuca hazırlıklı olun :) Uzun süre kalıcı ve parlak bir renk seni bekliyor, üstelik çok çekici.

Birinci seçenek bana açık gelir diyorsanız harika bir seçeneğiniz daha var :) Küllü Yoğun Kumral da çok çekici ve doğal bir görünüme sahip olan bir kumral tonu. Mükemmel beyaz kapaması ve içeriğindeki değerli yağlar sayesinde saçlarınız olduğundan daha bakımlı görünecek.

Bu harika rengi eklemesek olmazdı herhalde :) Hafif küllü, çok çekici duran bir ton. Aynı zamanda çok doğal bir görünüme sahip. Palette Deluxe serisinde daha birçok kumral tonu bulunuyor. Hem saçlarınıza bakım yapmak hem de kalıcı, parlak ve yoğun renklere sahip olmak için en ideal saç boyası kesinlikle ♥
kuafore git soyle bunu bize degil onlar daha iyi yardimci olurlar
orjinal saç mı o ilk ikisi
Anlamadım Ortadaki senin saçın ama 3. cü saç mı olmak istiyorsun?
bence saçın daha güzel
İlk fotoğraf daha güzel
Ama diğeri çok kötü
Fotoğraftaki sen isen sana öyle renk yakışır
İlk fotoğraftaki saç gayet Güzel tenine uyumlu bence bozma ;)
Yok artık :)
Ne yaptın?
Cevap
8Cevap
Harika bir renk 10 senelik kuaförün tavsiye ederim
Cemos full ağda 20 TL bekleriz
#inciheryerde
çok ucuzmuş nere burası :)
@esilalidya ucuz tabi jiletle alıyoruz
kahkaha attıranın çokolsun.
Palette 6.1kullanmalısın. En basta koyu gibi gorunur ama ıkı uc yıkamada akar. Ayda bir boyarsan renk oturur
Olur cnku bnn kac kisiye yaptim kuafor oldugum icin
Saridan siyaha geciyolarsa olur
Ilk sac renginiz cok guzel benim sacimda sari ama bu renk istiyorum hangi boya kullandiniz
Zevkli bir kızsın son fotodaki rengi beğendim
Hayır sakın!
beyaz tenlisin görmüyor musun o renk nasıl kapatmış, soluk göstermiş. Eğer saçlarını boyatmak istiyorsan ki siz kadınlar şu işlemi kafaya koydumu yapmadan rahat duramıyorsunuz. Böyle yap 👇🏻👇🏻👇🏻
https://i.hizliresim.com/db03on.jpg
Mor mu 😍 Neyse işte bakır rengi çok güzel bence denemelisin, dedemin dediği gibi sonunu düşünen kahraman olamaz polat!
Olmazsın olmaz merak etme 😊 Her zaman derim "ı don't now baby" yani sana gelmediği gün ölüdüğü gündür gülü 😉
Bence guzel olmaz
Evet acik kullu kumra daha guzel olur cunku kullu kumral cok sert duruyor
Ben de bu renk istiyorum işte ya 😭
Akar illa ki sarı saç ortaya çıkar tekrar
boyaya kül katinca olur😃
Olur😀😀
Nasil?
O kadarini bilmem kuaforun bilir😀
Bilemedim hic kendim yapmadim
Rica😁
Doğal kalsın değiştirme sakın ;)
İyi değil
Sarı iyi duruyor
Sarı orjinal mı
Doğal kal
Ben ilk resmi begendim
Sari sacta kal bence
Bence böyle güzel
Güzel olur
şimdiki halı iyi bee
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar