kilo:62
şişko muyum acaba ya ben :) ama ''şişko'' durmuyorum cidden. yüzüm tombul. kilo versem de öyle uzun ince bir yüzüm olmaz sanırım.
artık yüzüm oturmuştur değişmez sanırım
Kadın sizin nasıl sevdiğinizi sormuyor, nasil yüzündeki tabiriyle "Tombullugu" giderebilegini soruyor ve bunu istemekle bence haklı çünkü tombul bir surat çene hatlarını belirginsizleştirir ayrıca kadını daha önce görmemişsiniz yakışip yakışmadığını nerden biliyorsunuz kafa şekline göre değişir o ki bence de yakışmaz
sen yaşını, boyunu ve kilonu yazmadan biz nasıl yardımcı olalım sana? kahin değiliz nihayetinde.
güncelledim
21
evet derdime çare?
bu durumun genetik olduğunu düşünüyorum ve artık oturmuş bi vücut yapın var. eğer yüzdeki şişkinliği önlemezsen elastikiyetini kaybeder. yüzdeki gerginlik ve keskin hatlar kendini salar . Bunu önlemek için bir maske önereceğim sana ;
* 20 gram rezene yaprağını 1 fincan suyla kaynatıp süzün.3 çorba kaşığı rezene suyuna 1 yumurta sarısı ve ayrı bir yerde kar halinde çırpılmış 1 yumurta akı ilave edip karıştır.yüz ve boynuna sürüp 15 dakika beklet. Ilık suyla yıkayıp kurula.
2. sınıfta derken? hangi bölümdesiniz? teşekkürler bu arada..
bir de benim 1 dişime dolgu yapıldı, o kısımda sağ yanağımın altı sanki çok çok hafif şiş gibi geliyor bana. acaba nasıl geçer.. bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama, sanki öyle gibi..
1 yıl geçti ama. çevremdekiler yok bir şey diyor, bana mı öyle geliyor diyorum bilmem ki..estetik yaptırsam içe çöker mi yanaklarım :)
Goocaaa yanak senii senin yanaklarına şap şap die vurur sana sevgi göstersibde bulunurum :))
ahahhaah güldürdün sağol canım goocaa yanağım ben :))
yok sisko falan değilsin hatta zayıfsın da genetiktir o dediğimi dene bence
allık sürmeyi de pek beceremiyorum aslında. sanki sürünce daha da ortaya çıkıyor gibi..
Cevap
10Cevap
o konuda kasma bence kendin onunda sevdalısı çıkar elbet , unutma ki sana çekici gelmeyen birşeyin karşındakini inanılmaz tetikleyici olabilir sen beğenmiyosun ama karşındaki sırf o yüzden seni beğenebilir...
ya her şey iyi hoş da bu yüzüm neden tombul ya, kompleks oldu yemin ederim. güzel söylüyorsun ama takıntı işte... teşekkürler
genetik yapacak bişi yok...öyle kabul et kendini... ben neden böyle bi tipim var diyomuyum...
yok be fıstık gibisin die düşünüom .d şaka bi yana ideal çoğu erkeğin istediği gibi şahsem benm istediğim gibi diyebilirim tombul yüz herzaman tercihim süpersin bence .d
hadi ya? koca yanaklı koca yüzlü demiyor musunuz yani arkamdan? :) teşekkürler, şaka bi yana valla çok takıntı yaptım bu durumu
sağol ya moralimi yerine getirdin valla allah razı olsun :))
Yanaklara etkisi var mı bilmiyorum da, ağızda kalem çevirmek;
hem dudakları dolgunlaştırıyo, hem de gıdığı yok ediyo.
gıdım yok da, yanaklar tombul :)
bizim neziha teyzenin eline düşsen yanaklarını mıncıra mıncıra 2 haftada zayıflatır :)) :d
:)) neziha teyze bile çare olmaz bana :)
Niye rahatsız oluyorsun ki ?
Mutlu olmayı dene bence tombul yanak dediğin şey iğrenç bi durum değil ki ;)
Hele gülmeyi seviyorsan çokta tatlı durabilir bence..
allık kullanıyosan netten bak ince göstermek icin püf noktaları var
zayıflamaya çalış benimde vücudum zayıf ama yanaklarım tombul bazen kıpkırmızı oluyo sinir oluyorum bide sobanın yanındayken onun için fazla gülümsemiyorum...zayıflaaaaaa
fiziğin çok güzel :) ayrıca biraz kilolu yüz güzeldir, kırışmaz.. :))
yok canım öyle mükemmel bi fiziğim yok da işte normalim yani teşekkürler :)
oy daha tatlı oluyo sevgilin yanağını bırakmıyo:) kendimden biliyorum :) yüzün hep bebeksi kalıyo
bence tom tom ne güzeldir hem etli dudakların olur bence svinmelisin
Demek meyvedenmiş 😱 ben aşırı meyve yerim yaa bir de benim gözlerim de küçük gülünce gözlerim kayboluyor yanaklarımdan 😊😃
kemikli yüz yapın varda ondan :)
o kemikleri eritmenin bir yolu yok mu? :) estetik? :)
yoo ama yanakların içi şeyse yüz yogası ve beslenmeyi değiştirmeyi öneririm ödemde olabilir
ödem... sanmıyorum .. yüz yogası yapayım ben bari.. teşekkürlerr
yüz egzersizleri yap ve çok meyve yeme
işe yarar mı ki.. meyve?
hadi ya... bundan sonra hayatta meyve yemem ben sağol.
portakalı da pek severim.. :) mandalina ile idare edeyim artık, iyi oldu bunu öğrendiğim çok teşekkürler
zayıflasan bile gitmio bazen yanaklar görüp şahit oldum
iyisin iyi :)
üstte biri ayı gibisin dedi bana yaaa :)
eksileyeyim ben onu dur :) ayı gibi dedi yaa
yüz yogası...
resim yokmu bakalım belki yakışıyordur
Gayet güzel bence
vakummlat
ayı gibisin
ben fiziksel olarak ayı gibiyim de, sen de ruhen ayısın valla :)
şaka mı yaptın, tüh ya eksilemiştim ben de kaba diye :) barıştık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar