Merak ediyorum Bu moda akımı hakkında düşünceleriniz nelerdir. Böyle giyinmek istermiydiniz. Toplumun buna bakış açısı ne olur. ( abazan sapıklar dışındaki toplumdan bahsediyorum :D ) Sizce güzel duruyor mu?
Kızlar bu moda akımı hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Şahsi Düşüncem bu iştede Siyonist, egoist, ahlaksız müsvettelerin parmağı olmasıdır! Nedeni ise insanları ahlaksızlığa, örf adetten uzaklaştırmaya ve bunlara karşı çıkanları ise "yobaz" olarak nitelendirmeleri. Şimdi bunu sokakta görsen baksan "sapık", podyumda görsen "modacı" oluyorsun. Herkes kusura baksın! Bedenini (çıplak) sergilemek hele ki bu tarz baldırı çıplak şekilde moda değildir. Olsa olsa birilerinin ekmeğine yağ sürmektir. Tamam zamana ayak uydurmalıyız ama bu şekilde değil. "moda" diye empoze edilen durum sadece kıyafet değil. Teknolojide olan gelişmeler, hayatımızı kolaylaştıran ürünler, otomotiv, endüstri, tekstil, gıda v. s. Bunların hepsinde bir "moda" var. Fakat empoze edilen ise sadece "çıplaklık". Bu tarz akımlara kanmamak, peşinde sürüklenmemekte fayda var. Şahsi düşüncem insan kendine yakışanı (abartmadan) giymeli. Bu tarzların tamamı abartma ve bazı kesimleri gaza getirmekten öte bir durum değildir. En basit örnek ile, bu akımın başladığı gün ve öncesinde yaşanan olaylara bakmanız yeterli olacaktır. Hoş Türkiye de çok şükür bu şekilde hareket edecek kişi sayısı 2 elin parmak sayını geçmez. Bu da sevindirici bir durum.
Yani bilemedim zaten bunlar türkde değil :) o yüzden sıkıntı yok. Bizde olur mu moda diye bilemedim ama zannetmiyorum. En azından günlük hayatta kullanan olmaz belki bazı yerlerde yapan olabilir. Yabancılar yolun ortasında seks yapıyor böyle giyinseler ne olucak ki. Orada bir allahın kuluda dönüp bunlar ne yapıyor diye bakmıyorlar. O yüzden bizde zor yabancı ülkede çok doğal :) :)
Burada @çılgıngezgin haklı oluyor çünkü. Bir kadının ya da erkeğin hiç fark etmiyor benim için sadece iç çamaşırı ile sokakta dolaşması cinselliği çağrıştırabilir. O yüzden de bakılma oranı gerçekten çok yüksek. Yani rahat rahat gezemeyebilirler.
Yani o yüzden bana göre sıkıntı. Ayrıca görsel olarakta hiç hoş değil. Neden ben bir kadının veya erkeğin en mahrem yerini bu kadar detaylı göreyim. Belli bir noktada herkesin bir mahremi var. Ve öylede kalmalı.
Bunun elleyip ellememekle alakası yok. Bu tarz giyinen herkese kadın ya da erkek herkes bakar. Bende bakarım ama erkeklerle aramdaki tek fark ben birşey hissetmem kadın olmamdan utanırım onun yüzünden. Bir erkekte elleyemese bile kesinlikle o kadını seks objesi olarak görür. Bu açık ve net. Bir kolayını bulsa onuda yapar zaten sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben.
Böyle tanga model bikinili çok az görürsün ülkede ayrıca bildiğin iç çamaşırı :) parçalarlar vallahi giyecek cesur türk kadını varmıdır sanmam :D sen giyermisin böyle?
:D :D çok fazla atarlanmışlar :) yani evet çok hoş çok güzel vede çok sexy fakat cinselliğe aç toplumumuzda kapalı giyenler bile rahatsız edilirken bu giyim tarzı bence sahillerde bile sorun olur.. Bikinili gezen turistleri bile rahat bırakmıyorlar heryer keko dolu.. Hem böyle sexy giyinmiş bir bayana bakmamak ya da akla seks gelmemesi erkekliğe aykırı :D
Yaa evet bu hep var ve ne tipler var yani insanlıktan çıkmış :) laf atma konusu ya da rahatsız etmek falan tam bir hayvanlık onun yerine kendine güvenen bakımlı ve konuşmasını bilen bir erkek düzgünce yaklaşıp konuşmaya çalışsa belkide tanışabilir..
:D :D bigün böyle kalabalık bir avmde güzel kızlara tek tek sorucam tanışmak istermisin diye bakalım ne cevaplar gelicek :D ya da bikinili kızlara sorayım tatile çıkınca bakalım tanışabilecekmiyim merak ettim :D
Yok o biraz abest olur. Meraba ve arkasından standart bir soru. Yani tutup telefonunda kendi resmini gösterip bunu tanıyormusuna gelen bu sensin cevabına zekanız benim karşınızda hayran kalmanıza neden oldu. Beraber bir yerde bana bu zekanın neler sağladığını ablatır mısınız diyenlerden olmada
:) yok okadar değil tabii daha yaratıcı olmak lazım :) ama saçmalamadan konuştuktan sonra sanırım olabilir :) biraz ipucu ver başarılı olmak için nasıl yaklaşmak lazım?
Evet yaaa çok güzelsiniz vs çok klasik :) yani 100 kişiden 100 üde etkilenmez :) bayan gözüyle işte taktik ver neler yapmalı mesela nasıl bir yaklaşım seni etkiler :) ? yani abazanca değil normal tanışma amaçlı yaklaşımdan bahsediyorum :)
Hımmm anladım yani aslında doğal olmak bahane üretmekten çok daha etkili haklısın :) aslında yurt dışındakiler gibi gidip benimle birlikte olmak istermisin desem ne dayak yerim kimbilir :D :P :P
sokakta çekilenler de kontrollü alanlarda çekiliyor ordaki kızlarda hadi ben iç çamaşırı ile foto ya çıkıyorum demiyor adamı delik deşik ederler sonra :) ve zaten anladım turk kızı olmadıklarını onlar sulak yerde yetişiyor iri ve seksi
kıyı kenti olan yerlerde çok normaldir öyleyse gerçi türkiyede tatil beldelerinde böyle gezebiliyor millet onlarda yurtdışıdakilerden farksız aynı tepkiyi veriyorlar yalnız bu moda akımı çok saçma geldi bana
Gereksiz bir moda akimi da denileemyecek bir sey olmus, gereksiz cunku goruntu bile hani uyumsuz gorunuyor ust alt kismi ve farklilik derken insanlar bunun da icine etmeyi basariyor ne denilebilir ki
bir erkek olarak hayır. elbette görmek isterim. bir eş ya da sevgili olarak hayır görülmesini istemem. ölçülü dekolte olabilir. bunu anlayabilirim. doğru ortamda elbetteki bana güzel görünmek için bazı şeylere göz yumabilirim. ama sankim bu biraz abartı gibi. tabi bu kültürel bir şey. belki yurt dışında örneğin protekizde kalsam. orada yaşasam. etrafta çok fazla bu şekilde giyinen olunca farklı yaklaşabilirim.
En İyi Cevaplar