Saçınıza kına yakıp üstüne saç açıcı sürdünüz mü? ya da bilgisi olan cevap verebilir mi? Kınanın üstüne saç açıcı sürsem etkisi olur mu? (kına sadece saç uçlarımda var, üstüne açıcı süreceğim).
Bu rengi kınada tutturmak çok zor önce açıp sonra kına yapmak gerek. Kına saç koyuluğuna göre renk alır. Bir de kınadan sonra saç kimyasal boya tutmaz. Kınayı açmak ya mümkün tabi ama yine kına sürmek gerek normal boya tutmaz.
küçükken annem bana yapmıştı kızlarda nasıl durur bilemem ama ben seviyordum :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
evet bir ara yaktım, saçlarım küllü kumral olduğu için resimdeki gibi bir sonuç çıktı. bu arada kınanın üstüne açıcı tutmayabilir, bilgim yok o konuda yine de denemeni önermem
bebeğim uclarında kaldıysa sorun olmaz da oryal saçı yıpratan bir işlemdir.. saç sağlığını yarıya indirir hatta yanma riski bile olablir.. bir kuaföre yaptırman daha doğru olur.. sen açtıktan sonra heryer eşit tonda olmayablir.. brde istediğin renge kesnlkle karar ver açma işleminden önce..
Teşekkür ederim canım :) saçlarımı kestirmek istemediğim için sadece kına olan yerlerin üstüne açma işlemini yapıp farklı bir hava katmak istiyordum, komple sürmeyeceğim Kına olan yerleri kestirip uçlarına ombre yapsam daha iyi olur sanırım
kına olan yerlerin boyutunu bilmiyorum ama uzun saç herzaman iyidir :) uçlarına uygulayacaksan yapablirsin evde sorun olucanı sanmıyorum.. ben komple yapıcaksın zannettm.. ama kınayı kussun yeter fazla bekleme ayaparken ya da evde brinden yardım al :)
saçlarım sırtımın tam ortasına geliyor, çok uzun değil normal uzunlukta :) kınaları kessem omuzlarımdan 2 parmak uzun olur, bakalım canım karar veremedim tam :) çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için
En İyi Cevaplar