Cildinize nasıl bakımlar uygulayıp sonuç aldınız acaba? Paylaşırsanız sevinirim.
Cevabın nedir?
Ben şöyle bisey söyliyeyim. Biz ne dersek diyelim senin denemen lazim biraz. Mesela ben Garnier'i çok genel bir marka olarak görüyorum. Hicbi işe yaramaz. Avon, Oriflame, Nivea da öyle.. Ciltle ilgili bir probleme yönelik biseyler düşünüyosan biraz da uygun olsun diyosan kesinlikle Neutrogena tavsiye ederim.. onun yüz temizleme jeli ve yüz nemlendiricisi.. ikisi de faydali ve etkili.. ha param var harcayabilirim diyosan da kesinlikle Yves Roches'i tavsiye ederim. Ürünleri tamamen doğaldır. Yani kimyasal içermez. Diğerlerinden daha faydalı olacaktır.
09 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim garnier ve diğer ürünler hakkında dedikleriniz kesinlikle doğru katılıyorum, peki neutrogenanın peelinginide tavsiye eder misiniz?
- +1 yıl
Peelingini hiç uygulamadım.. açıkçası peeling hic yapmadım yüzüme.. ister istemez çekiniyorum biraz çünkü cildim hassas herseyi de uygulamak istemiyorum. Ama yapicak olsam yne Neutrogena ninkileri arastrrdim önce.. bir de sivilceli yüz varsa peeling ne kadar doğru bunu da düşünmek lazim.. cilt zaten sorunluyken onu soyabilir tahriş edebilir.. ama sorun yoksa denenebilir bence evet..
Soran+1 yılSivilceden ziyade şu an lekeler var eskiden kalma
Soran+1 yılÖyle yapıcam inşallah çözüm bulurum
Soran+1 yılEderim tabikii istersen mesaj yazayım burdan kontaktta kalırız sende bana aynı şekilde haber verirsin olur mu
Soran+1 yılAtıyorum şimdi mesaj
En İyi Cevaplar
+1 yılAçıkçası tamamen pürüzsüz eden bir ürüne ben rastlamadım hemen hemen hepsini denemiş biri olarak ama sanırım aktarda satılan kil maskelerini çok seviyolar birde cildini günlük temizler haftada 2 gün peeling yaparsan iyi gelicekitr ben bunu kullanıyorum cildim karma iyi geldi www.google.com.tr/search
015 Yorumla
Soran+1 yılBunu haftada iki gün mü yapıyorsunuz birde bunun yanında yüz temizleme jeli olarak ne kullanıyorsunuz acaba
- +1 yıl
Yalnız bir ekleme yapmak istiyorum. Kil maskesi yüzü kızartır. Etkisi vardır evet ama cildinde tahriş veya kızarmalar olacaktır.
- +1 yıl
@ayrılıkacıtır Ben hiç kil maskesi denemedim yalan olmasın aktarcı çok tavsiye etti yinede almadım hani sonucu nasıl olur bilmiyorum
- +1 yıl
Kil maskesini 2 ay kullandım. Denediğim için rahat yorum yapabiliyorum. Cildi yakıyor. Kullanılmasını tavsiye etmem.
- +1 yıl
Şimdi benim cildim karma oldugu için normalde bunu haftada iki kere yapıyor insanlar artı bir temizleme jeli kullanmıyorum bu seferde T bölgesi düzelir yanak kısımları kuruyor ben bu ürünü 2 günde bir temizleme jeli niyetine kullanıyorum sivilce siyah noktalarım azaldı ve cildimi kurutmadı artı bir nemlendirici kullanmıyorum bile 1 aydır kullanıyorum kullanmayda devam edeceğim eğer cildin çok yağlıysa bunu günlük kullan şu linki:https://www. google. com. tr/search? q=nutricia+pembe+greyfurt&espv=2&biw=1511&bih=741&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjY_u-oyIbOAhWLtRQKHVbHDrUQ_AUIBigB&dpr=0.9#imgrc=nWtlQ0NyB4691M%3A
- +1 yıl
diğer sna attıgım peelingte haftada 2 defa yaparsın eğer cildin çok yağlıysa
Soran+1 yılHafif yağlı bir cilt tipim mevcut evet
- +1 yıl
heryerimi yağlı yoksa sadece t bölgenmi bunu şöyle anlarsın eline bir peçete al bir alnını sil başka peçete ile yanağını hangisinde daha çok yağ varsa anlaki T bölgen yağlı cildin karma
Soran+1 yılAlnım daha çok yağlıysa ne oluyor veya aynı şekilde yanağım
- +1 yıl
Eğer yüz bölgen tamamen aynı oranda yağlıysa sen yağlı bir cilde sahipsin eğer sadece T bölgen aşırı yağlı sivilce ve siyah noktalıysa karma cilt tipine sahipsin bütün cildin kurayan kabuk atansa ozamanda kuru bir cilde sahipsin demektir
Soran+1 yılAnladım ama genelde benim alnım daha yağlıdır yanak bölgeme göre
- +1 yıl
Karma cilt tipisin işte benim gibi ben bu ürünleri kullnıyorum 1 aydır faydasını gördüm tavsiye ederim çok pahalıda değil markette bile satılıyor
Soran+1 yılAraştıracağım çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçıkçası tamamen pürüzsüz eden bir ürüne ben rastlamadım hemen hemen hepsini denemiş biri olarak ama sanırım aktarda satılan kil maskelerini çok seviyolar birde cildini günlük temizler haftada 2 gün peeling yaparsan iyi gelicekitr ben bunu kullanıyorum cildim karma iyi geldi
00 Yorumla
Kışın duştan çıkarken soğuk suyla yıkıyorum bunun daha fazla etkisi var
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir etki acaba
Soran+1 yılAnladım hocam sağolun
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
16Cevap
Moda & Stil konusunda 305 cevap paylaştı. Bal bal bal 💕💕
1 çorba kaşık zeytin yağı 1 tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı toz şeker kullanabilirsin.
Ben ölçüsüne dikkat etmedim.
Muhteşem sonuç veriyor. Dün denedim. Soyuk kızarık cildim bir yapışımda muhteşem oldu.
1 2 saat karışımı beklet. Sonra ılık ya da soğuk su ile yıka yüzünü. Sabunlamadan yağ kalsın yüzünde o şekilde uyu. Sabah güzelce yıkarsın. Hem rengini de açıyor ve çok iyi nemlendiriyor. Sanırım bugün yine denicem00 Yorumlamaske kullanırsan hem puruzsuz sıyah noktasız kırışıksız bır cılde sahıp olursun
04 Yorumla
Soran+1 yılHangi maskeler iyi acaba efektif olarak
Soran+1 yılNasıl uygulanıyor, karışımın içeriği nedir acaba hocam
+1 yılPirinç unu maskesini öneriyorum. Pürüzsüz olduğunu hissedeceksin.
08 Yorumla
Soran+1 yılLekelerede iyi geliyormuş sanırsam doğru mudur
- +1 yıl
Aynen leke ve sivilcelere bire bir. Lekelerden şikayetçi idim ; günde 2 kez maskeyi 1 aydır yapıyorum ve yapmaya devam ediyorum. Çok faydasını gördüm.
Soran+1 yılAnladım dostum peki miktarı nedir malzemeleri nasıl karıştırıyorsun benim elimde saf kantaron yağıda mevcut oda iyi gelir mi lekelere
- +1 yıl
Hocam kantaron yağını bende aldım. Sözde lekelere iyi geliyormuş. Ancak bende işe yaramadı. Hemde 2 türünü aldım doğal ev yapımı... Sivilce var mı veya sivilce lekeleri mi? Göz kararınca pirinç unu ve sütü koy fincana karıştır sür. 30 dk beklet sonra yıka ve kükürtlü sabun kullan.
Soran+1 yılSivilce yok ama eskiden kalma hafif lekeler ve kızarıklık var hocam
- +1 yıl
Tamamdır hocam bu maske bire bir. Aynı sorun bende de var. Arada sivilce çıkıyor onuda kurutuyorum. Kesinlikle bunu uygula derim.
Soran+1 yılUygulayacağım teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılBen şu aralar Gül suyu kullanıyorum etki alırsam derim
01 Yorumla
Soran+1 yılTamamdır 😊
Günde 2-3 kere gülsuyuyla sil inek yalamış gibi olur
00 Yorumlayılan derisi yağımıydı bişey miydi onu yumurtayla karıştırıp sürdüğün zaman iyi geliyormuş dene derim :D
00 Yorumlagarine 3le peeling her gün ve de haftada 3defa pirinç unu maskesi lekeler için
016 Yorumla
Soran+1 yılO maske nasıl yapılıyor acaba
Soran+1 yılUn pirinç unu olacak değil mi
Soran+1 yılValla çok iyimiş hemde 3 haftada 3 tatlı kaşığı mı koyuyoruz bu unu peki son olarak
- +1 yıl
Hocam su yerine süt kullan. Daha çok faydalı. Bu maskeyi her gün 2 kez uyguluyorum. Ve cildimin pürüzsüz olduğunu görebiliyorum.
- +1 yıl
@ayrılıkacıtır evettt aynen süt kulkan 3kaşık un işte yarım çay bardağı süt krem gibi olsun amaa
- +1 yıl
Lekeleri giderdi.
- +1 yıl
@ayrılıkacıtır aynen hiç geçmeyen lekelerm vardı çok açıldı rengii
- +1 yıl
Aslında sadece lekelerin üstüne sürmek daha mantıklı. Çünkü lekelerle birlikte ten rengide açılınca lekeler yine kalmış oluyor. Ama sadece lekelere sürünce lekeler açılıp ten rengine dönüyor.
- +1 yıl
@ayrılıkacıtır ten rengi aynı sanki
Soran+1 yıl3 tatlı kaşığı mı olacak peki tarif dostlar yoksa yemek kaşığı mı
- +1 yıl
Hocam ona dikkat etme. Göz kararınca koy hepsinden kafi. Krem kıvamında olsun.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Yüzüne sabahları sidiğini sür bak leonardo pikapriyo gibi olursun janka
00 YorumlaBn kullanmadim Ama loreal parisden Elseve yuz yagi iyi geliyormus😊😊
03 Yorumla
Soran+1 yılLekelere mi yoksa cildin pürüssüzleşmesine mi?
Evi boyarken eski boya gözükmesin diye kat kat boya çekeriz ya sende yüzüne kat kat boya çek eski boyan gözükmesin.
00 Yorumla
+1 yılBazi kizlarin yorumunda abaza erkek arkadaslar sperm sur yaziyodu kizlari merak ediyorum onlarda yazacakmi 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılBebek poposu gibi suratın olsun istiyorsan maske tariflerine göz atmalısın 🙈
01 Yorumla
Soran+1 yılBebek poposundan ziyade güzel bir cilde sahip olmak diyeyim
+1 yılGatnıer in skın naturals ini kullan açık yeşil renginde çok güzel arındırı temizleme jeli siyah nokta için falan da istiyosan isim veriyim
04 Yorumla
Soran+1 yılValla olur aslında temizleme jeli içinde alabilirim tavsiye
- +1 yıl
Garnier yazcaktım bu dediğimi al canım kaç yaşındasın ona göre söyliyim yoksa bide allerji yapar suratın sivilce dolar
Soran+1 yıl21 im ben
- +1 yıl
Makyajşarını makyaj suyu ile temizle siyah nokta temizleme tonği bak visibly clear ben bunu öyle marka bir yerden almadım A 101 de gördüm aldım iyi ama garnıer den al genellikle sen onlar test edilmiş oluyo güzellik merkezine git cildinin nasıl olduğunu söylerler zaten seni yönlendirirler bende çok cilt temizleme suyu var baya ama cildin nasıl bilmiyorum
Garnier'in ürülerini kullanıyorum oldukça memnunum
04 Yorumla
Soran+1 yılHangileri hocam?
Soran+1 yılTeşekkür ederim, peelingi haftada kaç kez uyguluyorsunuz
İnternette araştırdın mı hiç?
00 YorumlaClitten cilde degisiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılYağlı cildim
- +1 yıl
İlk önce cildinin yag dengesini duzenliyceksin , kil maskesi , termal çamur gibi seyler ise yarar
Asitli ve yagli icecek yiyeceklerden uzak duracaksin. yumurta hic yeme demiyorum ama olabildigince azalt. c vitaminli yiyeceklere onem ver normalde ictiginden daha fazla su ic. cildinin yagini dengelediginde puruzler icin calisabilirsin. peeling yap ama sadece aletlerle. yani internetten arastirdiginda muhtemelen kahve cikar. cildinin yaginibyeni dengelemisken kahveyle peeling yaparsan sivilce bile olusur. duzenli peelinglerden sonra degisimin farkina varacaksin. uzgunum ama bu anlattiklarim 2,3 gunde olmaz sabretmen gerek
Soran+1 yılPeeling ürünlerinden hangi markayı önerebilirsin peki
- +1 yıl
ERSAĞ Termal çamur (33 tl)
Garnier skin naturals 3 ü 1 arada (avmlerde 15 civarı ama marketlerde 9 tl )
Pürüssüzleştirmek istiyorsan aktardan arap kızı kremi (5 tl )
Bakım yağı olarak argan yağı ama alırken iyi oku bazılarında %9 argan yağı oluyor sadece o işe yaramaz fiyatı orjinal alırsan 15 tl gibi marketlerde 3 tl tabi ki markettekinden alma
Yine aynı şekilde kayısı çekirdeği yağı
Soran+1 yılUygulayışları nasıl olmalı bunların peki
- +1 yıl
Ersağ termal çamur yüze ince tabaka sürülür. Bekletirilir. Kuruduğunda ilk önce ıslatılıp sonra yavaşça ovalayarak çıkarılır.
Garnier skin naturals 3 ü 1 arada 3 şekilde kullanılır Temizlil peeling ve maske olarak . Temizliği günlük olarak uygulanabilir sürülür ve yıkanır (sabun gibi - ovarak )
Peeling Biraz bekletilir ve termal çamur gibi çıkarılır.
Maske haftada 1 uygulanır. Bekletilir kuruyunca fırça yardımıyla çıkarılır.
Arap kızı kremi = Yüzünde başka hiç bir krem bulunmaması şartıyla sürülür. Cildin görünümünü dengeler Canlılık kazandırır. Gece yatmadan önce sürülür sabah uyanınca yıkanır (Ben kullanıyorum. Memnunum Genelde dışarıya çıkmadan önce uyguluyorum canlılık veriyo cilt güzel görünüyor. )
Argan yağı banyolardan sonra çok az miktar masaj şeklinde uygulanır.
Kayısı çekirdeği yağını kesinlikle güneş temasıyla uygulanmamalıdır. Aksi takdirde cildi karartır. Yine banyolardan sonra veya gün içinde (dışarıya çıkmadığın bir günde) uygulayabilirsin.
+1 yılmac fondoten kullanarak
00 Yorumla
+1 yılCoffee peeling
06 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl oluyor tam olarak acaba
- +1 yıl
Turk kahvesi ve bir cay kasigi zeytinyagi karistir sur yuzune. 15 dakika beklet. Bekledigin esnada arada ovalamaya devam et. Sonra yika. Tonik sür. sikılastirici.. baby face olursun
Soran+1 yılİşlevi nedir bu maskenin tam olarak neye iyi geliyor lekelere mi
- +1 yıl
Cilt pütürlüyse, leke sorunu varsa , cansiz görünuyorsa yapilir..
Soran+1 yılKahve ne kadar konulması gerekiyor peki?
- +1 yıl
1 tatli kasigi kafidir
+1 yılzımpara yap ☺
00 YorumlaParaya kıyman lazım
016 Yorumla
Soran+1 yılKıyarım ama örnek verebileceğin bir marka var mıdır acaba?
- +1 yıl
Valla benim şu ana kadar kullandıklarım (ama dizenli olarak kullanman lazım ) : dermokil maske, cosmed ürünleri, garnier ürünleri, neurogena maske, neutrogena tonik, himalaya -soyulabilen- maske, kırışıklıkıklar için iğneyle yüz gerdirme var, krem olarak nivea ve dove ürünleri var
Soran+1 yılÇok yağlı değil cildim, sivilcede yok şuanda sadece eskiden kalma yanağımda hafif lekeler ve hafif kızarıklıklar var
Soran+1 yılBirde bu ürünlerin hepsini nasıl bir sıralama ile kullandın dostum acaba
Soran+1 yılAnladım hocam bu himalaya veya dermo kil maskeyi nereden temin edebiliyoruz
Soran+1 yılTeşekkür ederim dostum
Soran+1 yılCildim çok benziyor seninkine lekeler falan aynı bencede bu şekilde
Soran+1 yılÖyle yapıcam dostum çok teşekkür ederim
dhfcjgkmjcdkm
00 YorumlaZımpara
00 Yorumla
+1 yılBişey yapmıyorum
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMaden suyu
00 Yorumla bolca seks
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri