Youtubede makyaj videolarına bakarken karşıma böyle bir video çıktı haliyle merak edip izledim hatta videoyuda sizlerle paylaşayım hemen
Yorumlari bekliyorum.

Bu makyajdir, istiyorum, seviyorum bilmem ne diye kimse kendini kandirmasin, bu bildigimiz camuflage...
Değil tabi bu yüzden evlendiği günün sabahı eşini tanımayıp bosann oldu 😂
Git heykel traş falan ol ya da resim falan yap bari de boşa gitmesin yetenek :D
Böyle denk gelenlere dolandırıcı davası açıyorum. :D
Teşekkürler bilmukabele. :D
Cevap
9Cevap
eğer insanlar %100 bir biçimde senin dış görünüşüne bakarak aşık oluyosa kandır gitsin nolcak makyajsz çok güzelken sana aşık olan biri yüzün bir kazada mahvolunca seni terketsin o zaman noluyo kandırmış değil kandırılmış oluyosun bırakalım bence bu işleri aşkın dış görünüşle işi yok
bende diyorum ki seni sevecek insan ne doğalını sevsin ne makyajlısını kalbini sevsin o zaman bunların bir önemi kalmaz bırakalım insanlar dış görünüşünü kendi seçsin herkes 1 kere yaşıyo ve istediğini yapmakta özgür :)
Bu kullandığı malzemelerle odamı 3 defa boyardım herhalde. Hani diyorum kirpiği de taktı, şimdi ruj sürüp bitirecek herhalde. Daha videonun yarısına bile gelmemişim. Kesinlikle doğru bir şey değil bu.
Bence bir erkek full makyajli contourlü bir kadının doğal olduğunu sanıyorsa hak ediyordur bence salak olduğundan dolayı
Haklısın göz contourü yapmak ayrıca bir fakelik. Fakat elhamdülillah bizim kızlarımız bu kadar fake değiller. Bazıları bo.. kunu cikariyor onlar gözümde travesti
Bence makyaj bir kandirma metodu degil sadece kisi kendini daha iyi hissediyo. Eger bunun bir kandirma oldugunu dusunuyosan sevgilinle sadece dis gorunusu icin ciktigin icindir. Seni kandiriyomu kandirmiyo ogrenmek icin onla havuza git djdnjdh gerci artik suda akmayan makyajlarda cikti
Ya doğru değil de bu asyalılarınki de tam estetik neredeyse. Gözleri çok küçük, kirpiksiz. O yüzden boyadıkları an dünyalar kadar fark oluyor.
Bunun yaptığı makyaj değilki evrim değiltirmiş :) bir eye liner bir rimelin ne zararı vat:)
Doğru değil güzel kız her zaman güzeldir nakyajsizda güzeldir
Höhhh ay demek ki ben dunya guzeli olurum o makyaji yapsam
Kendini kötü hissederek gezineceğine, makyajlı gezmesi daha makul olanıdır.
Kandirma degilki bu. mesela sen bu kadin oldugunu dusun. kendini cirkin hissederdin. bu yuzden makyaj yapardin
Evlenmek istememekle çok doğru bir karar verdiğimin bir kez daha farkına varıyorum
Bu makyajlar guzel defil ki. Bunlar artistik makyaja dahil edilmeli. Gercekte en guzel makyaj, en dogal durandir.
Boşuna demiyorum güzel kız yoktur makyajlı kız vardır diye
estetikle kandırıldıktan sonra makyajla kandırılmak masum geliyor bana
Oha buda çok fazla be
Ahahha iyi olmus erkeklere
Bizde makyajı silmedikçe sıkıntı yok 😂😂
Kanki ben makyaj yapmıyorum yapanlar düşünsün sısjjf ayrıca teknoloji gelişti kalıco makyaj diye bişi var
Yuuuh. 😳😳 yazik erkeklere
tehlikeli bir durum
Eskiden sadece evrakta sahtecilik yapılırdı
bu resmen dolandırıcılık la
Yok artık makyajdan nefret ediyorum
çok yanlış
Kizin yuzu domuz yuzu gibi
çok yanlış
Erkeklere üzülüyorum
Doğal güzel çok yok ama inşallah ya
Yani güzel olmasına gerek yok o zaman doğal olsun yeter😁
kaş yok kirpik yok iğrenç çirkin