Güzellik & Bakım 1 ay Sizce makyaj yapmak dolandırıcılık mıdır? StrawberryGlitter Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sizce makyaj yapmak dolandırıcılık mıdır? Sizce makyaj yapmak dolandırıcılık mıdır? Cevap Yaz 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AwfulGirlFenomen Takip Et Yoda Yaş: 25 1 ay çok abartılmadığı sürece dolandırıcılık değil bence ama bazıları yüz nakli yapmışçasına makyaj yapıyor onlar resmen bambaşka biri olup geliyor 1 0 Yorumla
Séduire Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% 1 ay Abartmak olduğundan farklı bir yüze bürünmek tabiki dolandırıcılık yani herkes makyaj yapar ten rengini dengeler kirpikler uzar hadi birazda dudağa renk ama kalıp gibi makyaj yapmak dolandırıcılık. 1 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Ne alaka mağara devrinde yaşamıyoruz. Kadınlara yakışıyor 1 0 Yorumla
falling_love Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Hayır dolandırıcılık değil ama bazısı hakikaten b*kunu çıkarıyor 1 0 Yorumla
this_is_master Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 ay hafif ve güzel makyajlar değil ama yüzünü olduğundan farklı hale getiren makyajlar kesinlikle dolandırıcılık. 2 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 11,2b cevap paylaştı. Hayır değildir bence 1 6 Yorumla Barış_LonelyForever 1 ay Bu arada siz fenomenmiydiniz eskiden StrawberryGlitter 1 ay Evet Barış_LonelyForever 1 ay Neden iade ettiniz? merak ettim sadece StrawberryGlitter 1 ay Üye adımı sevmiyordum pek ondan Barış_LonelyForever 1 ay Anladım bence güzel bir üye ismi. :) teşekkürler StrawberryGlitter 1 ay Ne demek rica eder. :)
hepinizvarossunuz Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 ay Hayır değildir ama bazı insanlar cidden her yerini değiştirecek kadar yapıyorlar. O dolandırıcılıktır. 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 84 , eic 97% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Face app 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
çok abartılmadığı sürece dolandırıcılık değil bence ama bazıları yüz nakli yapmışçasına makyaj yapıyor onlar resmen bambaşka biri olup geliyor
Abartmak olduğundan farklı bir yüze bürünmek tabiki dolandırıcılık yani herkes makyaj yapar ten rengini dengeler kirpikler uzar hadi birazda dudağa renk ama kalıp gibi makyaj yapmak dolandırıcılık.
Ne alaka mağara devrinde yaşamıyoruz. Kadınlara yakışıyor
Hayır dolandırıcılık değil ama bazısı hakikaten b*kunu çıkarıyor
hafif ve güzel makyajlar değil ama yüzünü olduğundan farklı hale getiren makyajlar kesinlikle dolandırıcılık.
Hayır değildir bence
Bu arada siz fenomenmiydiniz eskiden
Evet
Neden iade ettiniz? merak ettim sadece
Üye adımı sevmiyordum pek ondan
Anladım bence güzel bir üye ismi. :) teşekkürler
Ne demek rica eder. :)
Hayır değildir ama bazı insanlar cidden her yerini değiştirecek kadar yapıyorlar. O dolandırıcılıktır.
Face app 😂
Hemde en buyuk dolandiricilik
Şimdi makyaj vaaar, makyaj var
Evet
Hayır