Sonuç muazzam (!) Gerçekten çok pürüzsüz bir cilde kavuşuyor :D
Fondotenden soğudum...
Fondotenden soğudum...
zaten kızın suratında çok bişey yok sadece kızarık ve onu bizde yapsak muazzama dönüşürüz ama çok boş işler ya bunun bide gerçek hayattaki versiyonu var o evlerden ırak erkekle tanışmadan 10 kat geçiyo ya badana yapar gibi sonra kandırıyolar erkekleri erkeklerde saf zaten hemen kanıyo evlendikten ertesi gün sonra boşanıyo hem makyajı kız beğeniyolar bide en iyisi doğal kız diyolar?
Bize neden bildirim geldi ki 😐
Peçete ile makyaj temizlendigini de ilk defa gördüm.
Ben zaten fondöten kullanmıyorum banane 😂😂
Herşey para
fondeten kullansanda zaten kurtarmaz seni :D
Artık her şeye şüphe ile yaklaşmak zorundayız @stetoskop sen kimlerdensin asdasfsdafsadasr Neden 2 görüş paylaşmana rağmen editörsün. Bu video neden bildirimlerimde yer aldı. Fetö den misin? Vatan hainlerinden mi bizim askerlerden mi? Şİmdi sana kızanları desteklemek mi lazım yoksa onlara kızıp seni savunmak mı lazım. Biri bana bunları açıklasın. FUat avni sen misin?
@Felicityy Ben Fuat Avni de olabilir diyorum :D
@Felicityy Evet bir çok kişiye gitmiş nedense :)
Hahahahahahaa
Sevisecek yeri kalmamis
Kadınlardan sogudum
https://i.hizliresim.com/X4zrV6.jpg
:)))
@hoşafınferyadı ne oldu kiz:)
genel yorum yapamıyorum. yorumlar kapalı
şu üstteki resme güldüm. kadın badana fırçasıyla fondöten sürüyor.
@hoşafınferyadı doğrudur. Yapma boşver
niyeymiş? :)
Cevap
279Cevap
ay igrenccc, benim bir arkadasim aklima geldi o da cok makyaj yapardi kaslarinida boyardi birgün bir yagmur yagdi kizin makyaji akti kaslarida yoktu hahaha gülmekten öldüm aradan 6 yil gecti ama ne Zaman aklima gelse kahkaha atiyorum XDDD yasasin dogallik
i.onionstatic.com/avclub/5202/25/16x9/1200.jpg
Spartacus izliyorum sandim bir an...
Kadın youtuber zaten deneme amaçlı yapmış, önceden de bunun maskara versiyonunu yaptığını ve bunun beş saat kadar sürdüğünü söylüyor ve ekliyor, "Hayatımla ne yapıyorum?" diyerek işsizliğiyle dalga geçiyor. Sadece deneme videosu yapmış eğlence için, eğer yüz kat sürseydik nasıl olurdu diyerek. İzledik mi de, izledik. Herhalde günlük makyajı değil yani, ne gereksiz yorumlar atılmış.
Bir kadın boya badana ile güzel olamaz makyajla güzel olduğunu düşünen kız varsa söyleyeyim biz sizin yüzünüze yaptığınız boya badanaya ya da azdirmak için dekoltenize ihtiyacımız yok bence kız dediğin saçına başına dikkat etmeli, yüzüne maske falan yapmalı ve o iğrenç badana işlerinden vazgecmeli kalbinde güzel olmalı
www.topukluhaber.com/.../...enzedigi-20-sey-21.jpg Ölümüne kapışır :D
İsveç aksanlı İngilizce başımı ağrıtıyormuş, ben de onu görmüş oldum.
65 yaşındaki annem bu abladan daha genç gösteriyor bu arada (it's true) ama 20 yaşındayım diyor. Her eline geçeni yüz kere suratına sürdüğünden olabilir, bilemedim.
Oha bu bildiğin Karıda sahtecilik 😒 günümüz kızlarında en çok görülen suç 😭
hahaha :D
😂😂😂 eveg
2 sene sonra fondetenin altindaki suratı da görmek isteriz fondeten yüzü tahriş eden yaşlanmayı hızlandıran temel maddedir çünki cilt nefes almasını önlüyor benim tavsiyem kullanmayın bb kremler ya da cildinize uygun bir nemlendirici kullanmanız
Gençleşeyim derken b o k a benzedi 😂 Fondoten günlük makyajda kullanılacak bse değil üstüne üstlük aşırı sivilce yapıp cildi bozar mecbur kalmadıkca kullanmam☺️ Manyak karıı makyaj diye badana boya yaptı😂
İzlememiştim, hala izlemedim ama fotodan kil maskesi yapmış gibi duruyor :D o değilde ben buraya neden geldim niçin geldim nasıl geldim bunları izaha gerek yok bildirim aldım geldim ama niye bildirim aldım onu ben de bilmiyorum 🤔
beğenmedim
o değil de senin sorun sistem tarafından neden bana bildirim olarak geldi onu anlamadım , ne alaka yani :D
ünlüsün desem değilsin , sponsorlu ürün desem değilsin , e ( a ) mod da değilsin ne ayak yane :D
İnsan kendi doğallığını öne koymalı bu kızlarda özellikle çok önemli pürüzlü de olsa doğallık önemli ya ben fondöten pudra kullanmam makyaj çantamda asla bulamazsınız ben kullanan bayanları da kınıyorum :/
Erkek arkadaşı : Hayatım biraz fazla abartmamış mısın makyajı
Kız : Hayır aşğııımmm biraz fondöten var sadece yüzümde o kadar. (hep aynı yalan)
Ben fondötene karşıyım, yüzüme içinde ne olduğunu bilmediği kimyasal maddeler sürmem, doğallıktan yanayım. O kimyasalların içinde kim bilir neler var güneş kremi en iyisi. Ayrıca bu kadarına da oha diyorum bu bir rekor denemesi mi
Siz salakmısınız arkadaşlar kandırmaca ıy iğrenç falan değil vloggerları takip etseniz ya da azcık ingilizcesi olsa sadece ne olacağını merak ettikleri için ve izlenme sayısını artırmak için çekilen youtube videoları olduğunu anlardınız başarılı bir youtuberdır
Değişik ama. Kimsenin deneyemeyeceği şeyi denemiş kadın. Eski Türk mantığı= Bu gereksizlik nedir? olacaktır ama Yeni Türk Mantığı= Değişik. Lütfen yeni Türk mantığına uyalım.
Bildirim gelmesi ilginç.
Bu arada öncesinde yüze "kalıp ayırıcı" uygulansa çıkarması kolay olur. Demir ve çelik döküm yapan sanayilerde rahatlıkla bulunabilir.
Benimki bir tavsiye yani tabii, ister değerlendirir ister değerlendirmez, onun seçimi.
Bana niye bildirim olarak geldi bir soru? Kafamda deli sorular :@
bu videonun başka versiyonu daha vardı dudağa 100 kat ruj sürülürse ne olur diye... aynı bu videoda olduğu gibi iğrenerek ama bir yandan merak içinde amaçsızca izledim...
Önemli olan doğuştan gelen güzellik ile 100 katlı fondöten sürmüş gibi olmak. adjs
berbat yüzündeki mimikler bile kayboldu mide bulandırıcı..
Korkunçlu kadın gibi.
Başlangıç öncesi yüzümüzü margarinle yağlarsak sonrasında çıkarıp maske olarak kullanabiliyormuşuz.
Adminler bitti siradan uyelerin paylasimlari da mi gozumuze sokuluyor? Rahatsizlik verici bir bildirimdi.
Bildirim niye geldise bu soru için , zorla taciz bu😬
İyi de bildirim bize neden geldi, sadece adminlerde olan bir şeydi bu :s
Para vermiş sanki
İzlemedim. İzlemek zorunda mıyım yani niye bana bildiğim geliyor? Ks kafayı yedi heralde.
1 tüpü tek seferde bitiriyor herhalde her şekilde masraf...
@azerbia ya sonucta ilerde cildi daha cabuk yaslanicak bu masraf , aşırı kullanmış bu masraf. Masraf ta masraf :) :)
işte bu yüzden fondöten kullanmıyorum! bildiğin kul hakkı! insanları kandırmak. bir kırmızı ruj bir rimel ve göz kalemi yeterli.
Kadınlarla bukadar alay etmeseniz diyorum helede kendileriyle alay eden kadinlar. Yazik size krndinizi gömün burda
Kiz deli midir nedir, maskara versiyonu da var bunun boyle boyle tum malzemeleri denemis mi ama nedeenn 😄
Pürüzsüz olacağız diye maske gibi dolaşmanın anlamı nedir ya, bırakın 2-3 iz olsun yüzünüzde insan olduğunuzu anlayalım, ayrıca her tarafınızda boya olmasın nereden öpeceğimizi şaşırmayalım.. ;)
İzlemedim ama 100 kat uğraşmaya gerek yok. İnşaat ustası Muharrem efendi mala ile tek defada hakkederdi. 😎
Sponsorlu soru mu bu? Hani ücret ödüyorsun en üst sırada görünmesini sağlıyorsun ya kimi sosyal medya uygulamalarında...
Valla izlemeden midem bulandı birde izlersem ne olur bilmiyorum
Her zaman söylerim Doğal Güzellik 😇
Mum mumyasi gibi oldu bu ne be. Bence biyle uğraşacağına alsaymis badana firmasını tek seferde halledermis 😏 beyin bedava 😂😂
heykele benzemiş. gece görsem korkarım. fondötenin trilyonlarca canlı hücreden oluşan cilt dokusunun yerine geçeceğini düşünmeleri saçmalıktan başka birşey değil bu kadınların.
Editör olduğundan geldi galiba sorunun bildirisi bilmiyorum makyaj moda bana ters. Ev boyar gibi boyanmaz.
fondötenden soğuyacak bir şey yok yüzünüze 1 kat en fazla 2 kat sürüp çıkıyosunuz biraz amaçsız bir video olmuş
Bayanlar ve Baylar...
Maskeli balomuza HOŞGELDİNİZ 😂
Maymundan önce diyeceğim ama maymuna hakaret etmek istemiyorum 😂
anammm bu ne tövbe tövbe ya siz kadınlar delirdiniz heee bir kürdanla syırsa kenarından tereyağ gibi tavaya atıcan ahahahahaah
kaporta iyi olmadıktan sonra ne kadar macun çekersen çek, bir cacık olmaz. Ustanın iyisi anlar alttakini..
Kadın için pek değişiklik olmadı. Her iki durumda da aynı iticilik mevcut
Fontoten olayını sevmiyorum bana iyici geliyor hele bazı kızlar biraz fazla suruyor çok itici oluyor sanki yüzlerine margarin sürmüs gibi.
Neyse ki , bizim kızlar 10 kattan sonra bırakıyorlar. Çok şanslıyız. :D
Benim bildirimlere niye geldi bu? Türkiye de fetöden torpilliler açığa çıktı, ksde de yönetimden torpillier mi açığa çıktı da mesaj geliyor
Bunu yapsam üstüne 1 yıl peeling yapsam gözeneklerim iflah olmaz.
bir tek ben mi daha kötü olduğunu düşünüyorum işlem yapınca yüzüne.
@perseid78 aynen knk
Altındaki yorumlar daha da komik. Bizim okuldaki kızlar buna benziyor yazmış neredeyse herkes :D
Kusucam şimdi gerçekten oto yıkamada fırçayla yıkar tabancayla temizlerim o ne lan öyle :D :D
fondöten hiç sevmem çünkü söyleyemiyorum :D çirkin olmuş
Demekki sokaktaki bazi kizlar bu teknigi kullaniyo 😂
Gereksiz birşey. Özel bilrdirim gelmemesindeki mantık ne?
bizde kadının kaportası sağlam olacak bana göre en azından..
Yüzüne kil sürmüş gibi midem bulandı yeminle ya 😤😫
Ben fondoteni ikinci kez sürdüğumde bile icim gidiyor 😂😂 ayrica cok tiksinc😦
Sayende izledim. Makyajlılardan iğreniyordum artık tam iğreniyorum ama kadının fikir güzel :D
Gerçekten önemli şeyleri bildirim yapsanız daha iyi olur ;)
yazık bu yavruma be neyapsın careyi fondötenlerde bulmuş
4 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar