Çok rica ediyorum lütfen dalga geçmeyin yazlık ayakkka bı giymeye utanıyorum evde hep çorapla geziyorum. Ayak feşisti innlar bile bunları görünce soğur bence ne yapmalıyım? var mı bu şekilde olan?

Ayaklarım 37 numara küçük ben her ay manikür pedikur yaptırıyorum. her gunde 1 saat yürüyüş yapıyorum az yiyorum ayaklarım tombis olmuyo ayaklarını sık sık yıka tırnaklarını düzenli kes tırnaklarını torpile nemlendiri krem zeytinyağı kremi sür
Ayağında mantar var sanırım önce doktora git sonra kuaföre git manikür pedikür yaptır tırnaklarını uzat french yaptır ben french ve pedikür yaptırıyorum tırnak bakımı güzelliği çok önemli
Mantar yok nasır var tırnak yapımdan dolayı uzatmamda törpüde hoş durmuyo :((
Nasırları napmalıuım peki
Oje neden sürmüyon? Namaz kılıyosan ona engel mi bilmiyorum gerçi ama oje en azından güzel gösterir birde birde biraz kilo var galba sende boy da kısa en azından hergün düzenli yürüyüş yapmalısın ilk adımda.
Boyun 170 kilom 55 bence gayet zayıfım aslında neden böyle bilmiyorum
https://i.hizliresim.com/r9bMJN.jpg
https://i.hizliresim.com/R35kn6.jpg
Tamam geçti. Normale dönebiliriz.
bunlar çok iyiya bend eisterdim böyle olsun
Öncelikle ayaklarının olduğuna şükret. Ardından bakım yaptır, ayaklarına düzenli olarak bak. Kiloluysan kilo ver. Oje sür. Bunların hiçbirini yapmadan gelmiş ayaklarım çok çirkin diyosun. Tamam belki çok fazla değişiklik yapılamaz ama yararını görürsün. Silkelen ve kendine gel.
Swnin hibi bişey bilmeden konuşanlardan nefret ediyorum. kilolu değilim ojede sürdüm denedim bir çok şey denemeden buraya geldiği nerden çıkardın keşke bir bok bilmeden bilmiş bilmiş konuşmasanız işe yaramadıki yardım almak için soruyorum. gerçekten kendinden utanmalısın
Kapasiten demekki söylediklerimi algılayamamış. Ben sana kilolusun demedim kiloluysan kilo ver dedim. Biraz beynini kullan. Yorumlardan kimin bir bok bilmediği anlaşılıyor. Ayrıca burada utanması gereken biri varsa, oda kendisine yardım etmeye çalışan moral vermeye çalışan birisine böyle bir cevap veren sensin.
Bunu kapasiteyle alakası yok sen bana hiç bişey yapmadan gelmişssin diyosun hiç birşey bilmeden bende sana yapmadan geldiğimi nerden çıkartıyosun diyorum. kalkıp tek bir kelimeye tkılıp nerden nereye bağlıyosun. Bu şekildemi yardım ediyosun kalkıp hiç bişey bilmeden hiç bişey yapmadan sorduğumu idda ediyosun?
Ne dersen de kız sonuna kadar haklı kızım diye hak vermiyorum
Cevap
7Cevap
Beni yanlis anlama ayak fetisim var ve sogumam ama inanilmaz derece ayak bakimi yapabilirm ayaklarinla biraz ilgilensem ayaklarini taniyamazsin :)
Bana öneride bulunsan nasıl bakım yaparsın
Bni tkp et mesaj atiym konusalm arkdasca
Nerdesin
gayet güzel bence. ayrıca nasıl bir nankörsün anlamadım ayağı olmayanlar var
Bu şekilde nankör oldupumu nerden çıkarın anlamıyorım siz insanlar çok önyargılısınz. elnetteki şükrediyorum ama sen kalkıp hiç makyaj yapmıyomusun saçına şekil vermiyomusun varlar diye şükredersin ama güzel gözükmesinide istersin bununla nankörlük ne alaka
ayaklarina cok takma yapacagin birsey yok kendinle barisik ol
Ilk once mantar var sanirim doktora git nasirlari falanda dor tedavini ol daha sonra bide kuafore gidersin pedikur yaptir bol bol nemlendir gayet guzel olur
biraz geç olmuş ama tırnakların için normal bakım yapabilirsin nasır için krem vs tırnaklarını düzenli kes tırnak yapın düzene girer başmaklarının şekli için ve tombulluğundan şikayetçi isen özelden yazarsan egzersizleri var yardımcı olurum
egzersizleri bana dermisin lutfeeen
şükret iki sağlam ayağın var, ve bence gayet hoşlar..
Mümkğn mertebe çorapsız olma. Kendin güzelsen fiziğin güzelse çok da önemli değil. Eller de önemli :)
Fiziğimde ellerimde çok güzel. vucüsüm boyum manken gibi ellerim tırnaklarımda şyi ama ayaklarım bu şekil malesef
Bayağı bir bakım gerekiyor. Tırnaklar ve parmaklar çok kötü. Temiz mi bari ayakların genellikle? Kötü koktuğu oluyor mu?
Hayır hşç kokmadınsadece görüntüsü bu şekilde
Peki sevgilin ne düşünüyor bu konuda? O rahatsız olmuyorsa sorun yok
Tırnakların gerçekten üzücü
Malesef:(
Pedikur + protez tırnak
yürüyorsan sıkıntı yoktur
Allaha şükür yürüyorum
Benim ayaklarım minnak🙈37 numara
Tebrik mi edelim
Bakim yaptir
Öyle değiller ki
OMG 😰