Saç için çok faydalı olduğunu duymuştum. Kullananlar nasıl kullandınız diplere de sürdünüz mü? Mayonezle saç bakımı yapanlar sonuç aldı mı?Mayonezle saç bakımı yapanlar
Mayonez ev yapımı saç maskelerinde de sıklıkla kullanılan ürünlerden bir tanesi. Saçlara canlılık ve parlaklık verdiği söyleniyor. Özellikle sönük saçlar için haftada 1 kez kullanılabilir.
Mayonezle saç bakımı yapanlar, düzenli kullanımda saçlarının daha parlak ve daha canlı göründüğünü söylüyor. Aynı zamanda saçları nemlendirmede de mayonezin etkisi oldukça büyük.
Saç bakımı için mayonez maskesi nasıl yapılır?
Mayonez maskesi için 1 yumurta sarısı, 1 yemek kaşığı zentinyağı ve yeteri kadar mayonez ekleyip iyice karıştırıyoruz. Bu karışımı nemli saçlarımıza uyguluyoruz ve 1 saat beklettikten sonra saçlarımızı iyice yıkıyoruz. Yumurta ve mayonez kokusunun saçlarımızdan çıkması gerekiyor :)
Saçlara hacim veren ve parlatan şampuan: Elidor Güçlü ve Parlak
Saçlara hacim veren ve parlatan şampuan
Elidor Güçlü ve Parlak şampuan NutriShine Teknolojisi içeren özel formülü sayesinde saçların daha parlak görünmesini sağlıyor. Saçları dipten uca besleyerek, kısa süre içerisinde eski gücüne kavuşturuyor.
1 dakikada göz alıcı saçlara kavuşun: Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi
Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi
İçeriğindeki kolajen ve hyalüronik asit sayesinde saçlara yoğun nem kazandırıyor, besliyor ve 1 dakika gibi kısa bir süre içerisinde saçları canlandırıyor. Verdiği doğal parlaklık sayesinde saçlarımız göz alıcı hale geliyor :) Duşta nemli saçlara uygulanıyor, 1 dakika beklettikten sonra iyice durulanıyor.
Saçlarınızda mayonez yumurta gibi kokuları istemiyorsanız, sizin için en ideal saç bakım ürünleridir :)
Instagrama baksana " farahdhukai " kadinin adi oda yapti en son video su canım annemin kuru saclari oldugundan? Daha cok kuru cikacak hali yok yumusak oluyor iste
Bahsettiğini bilmiyorum ben dediğim gibi saf zeytinyağı kullanıyordum ince telli saçlarım var görünümü düzelmişti ve hızlı uzamaya başlamıştı bahsettiğim arkadaşım da üç aydır kullanıyor gözle görülür düzelme ve uzama oldu
En İyi Cevaplar