Değişik bir kas yapısına sahibim. Yapı olarak ince ama kalın gibi, gorunus olarak kalın ince. Profesörler açıklayamaz. Skdjkdkdf Kaslarimi hiç almadım almak istiyorum akıl verin Kaşlarim Olmasını istediğim Sizce alsam mi almasam mi Alan kızlar dezavantajları nelerdir Avantajları nelerdir
alma bence aldığın zaman kaşların küser bir süre sonra çıkmaz ayrıca yaş ilerledikçe azalıyor zaten. hem herkes kaşlarını aldırıyor biraz doğal olmak lazım ortasını falan alabilirsin ama toplatmana gerek yok bence hem bir farkın olsun dediğim gibi alınmış kaç yaşlı ve kötü duruyor ama alınmamış doğal kaç genç ve fresh duruyor hem şimdi kalın kaş moda alma sakın
Kaşların seyrekse ve tüysüz bir yapın varsa küstürebilirsin ama bence kaşların gayet hoş. İstersen fotoğraftaki kız gibi de aldırabilirsin kaş yapın müsait :)
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kaşlarımın hepsini jiletle alsam sonra onlar gür çıkacak. Bende düzgün istediğim bir şekle soksam. Böyle mi yapsam
bir kere bu kizin kaslari gibi olmaz cunku senin kaslarin yuksek kavisli bu kizin kaslari daha duze yakin kavis var aynisi olmaz ama kuafore gidersen etrafini toplarlar oda yeterli olur diye dusunuyorum
Alsan o kız gibi olmaz bence alma bide kaşın küserse hiç çıkmaz ve kaşların gayet güzel gerçekten dokunma insanlar öyle olsun diye kaşlarını boyatıyo allahsız
En İyi Cevaplar