Bu aralar duyduğum ünlü yabancı bir şarkıcı üzerinden devam edeyim Daha bugün 18 yaşında olduğunu öğrendim. lush life şarkısıyla tanıdığım zara larssondan bahsediyorum. Çok güzel bir kız diyordum içindem ve googlede fotoğraflarına bakmaya başladım
Evet hala aynı fikirdeydim çok güzel kız Takii bu fotoğrafa kadar
Ya bu nasıl bir icat nasıl bir değişiklik resmen insanları kandırmak değilmi bence artık makyaj yasaklanmalı ve herkesin gerçek yüzünü görmeliyiz Çünkü hakikaten güzel bayanlara yazık oluyor.
dünyadaki en büyük kandırmaca makyaj sayesinde. eşim cidden güzel birisidir , pekte makyaj yapmaz ,2/3 sene önce bir düğüne , işlerim dolayısıyla gecikince , ben iş yerimden , eşim ise evden hazırlanarak ayrı ayrı çıktık. sonuç , az kalsın kendi karıma sarkıntılık yapacaktım ki , son anda tanıdım. :)
Estetikte olduğunu duymuştum. Doğru mu bilemem tabii. Ama yani insanın kişisel tercihidir. Ben üstümde bir ağırlık taşıyormuş gibi hissediyorum , çok fazla yapamıyorum bu yüzden. Bence sağlığa zararlı olduğunu daha çok hatırlatma fayda var. Biraz daha azaltılabilir.
Bir saniye ahahdh, şimdi bu kız çirkin mi? Sen şimdi bu kıza çirkin mi diyorsun? Ya tamam etrafınızdakilere, buradakilere felan dersiniz de şu ünlüleri kıskanmayın bari :ddhd Eminim ki Filli Boya'yı zengin etmişsindir, burada çemkiriyorsun elin bebek gibi kızına 😂😂
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben yukarıda bir kere bile çirkin kelimesini kullanmadım dikkatli okumamışsın. ayrıca kıskanmıyorumda neden kıskanayım elin kızını sadece çok beğeniyordum makyajsız hali beni hayal kırıklığına uğrattı ben şahsen tanımasam kızı bu ikisi aynı kişi demem teşekkürler.
Aklıma şey geldi bir adam kadınla evlenmiş sabah uyanmışlar makyajsız halini yanında görünce öyle bir dehşete düşmüş ki hemen kadından boşanmış. Ee güzel makyaj böyle bir şey en yamuk yumuk ağızlıları bile güzelleştiriyor. Ne diyeceksin
Yok şu yok bu yasaklanmalı diyenlere gıcık oluyorum, sanane onun hayatı çok gereksiz bir soru, ayrıca bence kız halen güzel, bir insanın yüz hatları düzgün değilse ne kadar makyaj yapsada bir işe yaramaz.
Evet yasaklanmalı, ha bu şekilde erkekle evlenmişsin ha kandırıp parasını çalmışsın... İkisi aynı gibi, ama para çaldırdığında en azından ömrünün önemli kısmı gitmiyor.
Yani ben böyle güzel kız görünce moralim bozuluyor resmen Allah bizden almış onlara vermiş diye benim gibi düşünen kızlar olabilir diye paylaşmak istedim
Sanane mi ne alaka o, makyajlı makyajsız bir b*ka benzemeyen tiplerdensin herhalde böyle dediğine göre gıcık oluyorum saçma saçma konuşanlara makyaj olmasa ne yapacaksınız acaba harun abi dolaşırsınız etrafta
S. s. s. ne ayrıca ergen misin kızım laf koymuşmuş sana başkaları koymuştur sen burda laf koydum diye seviniyon hadi git koydur biraz daha ya paçavrası seni
En İyi Cevaplar