Öğretmenler on kilo makyaj yapıyor onlara laf yok ama öğrencilere gelince yasak oluyor. Sizce bu karar adaletli mi? 😄

Öğretmenler on kilo makyaj yapıyor onlara laf yok ama öğrencilere gelince yasak oluyor. Sizce bu karar adaletli mi? 😄
Bir öğretmen olarak görev başındayken öğrenci tuvaletlerinde prezervatif buluyorsam eğer yüzündeki makyajı bırak izin vermeyi o yüzünü gerekirse kazırım.. Anlatamayacağım ve dile getiremeyeceğim daha bir çok olaya şahit oluyoruz.. Okul ortamında ne olduğunu bilmeden yorum yapmak kolay.. Ergen nesil teknoloji illetinden dolayı maalesef ki çok erken uyandı.. Ve makyaj maalesef ki kızlar için o yaşta davet unsuru olarak kullanılıyor..
Haklısınız hocam 🙏
sizin gibiler yuzunden ulke bu halde
çünkü insanlar okula okuma anlamında gelir
makyajda ise güzel görünme anlamı çıkar
insanlar buluşmalarında ya da başka bir insana güzel görünmek için makyaj yapar
yani bu okulun mantığına ters bir davranıştır
Bu şey gibi saçma
Subaylar 60.000 para alırken düz askerler neden bedava çalışıyor? Gibi 😅
Mesleğini yaparken önlük de giysin mi öğretmenler? Yaka da taksın mı?
Okul üniformalarının kaldırılıp serbest kıyafete geçişine de karşıyım, makyaj olmamalı. Okul eğitim yeri olmalıdır, disiplin ve kurallara uyulmalıdır.
Cevap
8Cevap
Çünkü orası okul. eğitim ön planda olmalı. ama tabi isteyen de yapmalı
Ben saçma buluyorum bu yasağı geriçi beni ilgilendirmez yapıcak olduğum şeyi niye yaparım.
Aynen bencede saçma yani ne güzel özenli ve güzel gelmiş oluyorsun okula bunun neresi kötü ki 😄
Onlar öğretmen diğerleri öğrenci, ondan sonra o dönemdeki insanların aklı bir karış havada oluyor.
Kim demiş yasak.. hani bunun yasak olduğuna dair madde var mı? Hep iş bilmez idarecilerin oyunları hepsinin gözlerinden öpüyorum
Çünkü öğrenci öğretmenden bakımlı görünemez :D
Evet bu bir altın kural sanırım
Güzellik salonunda eğitim verilmesi hoşuna gidiyormu?
hayır adaletsiz çok saçma çünkü öğretmenden bakımlı görünemez ama çok saçma çok adaletsiz
Olgun kadın gibi gösteriyor
Gerek yok cunku 😀
Sözde öğrenim yeri olduğu için. Yersen
öğretmenler okul müdürü yasakliyor
Makyaj çocuklar için değil çünkü.
İlgilerini başka yöne vermemeleri için galiba
erkeklerin dikkatini cekmeyelim diye
Adaletsizlik.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?