Halka modelleri de var, ama ben bu şekil takacağım. Yarın delim için randevu aldım.
Sizce hoş duruyor mu? Kullanmak ister miydiniz? Beğendiğiniz piercing çeşitleri neler?

Ben bu piercing modelini yaklaşık 6 aydır kullanıyorum birine sorduğunda yakışmış mı diye ya çok çirkin ya da çok güzel cevabını alırsın ve çevrenden çok fazla “boğa gibi” tepkileri alıcaksın sen kendine yakıştırdığın ve piercingle mutlu olduğun sürece sorun yok ayrıca burun silmek sümkürmek de zor bir şey değil sadece ilk bir hafta acırken burnunu temizlemen gerekirse kulak çubuklarından yardım alabilirsin djskdk içine saklamak da ilk bir haftadan sonra rahat acısı ise hiç kalmıcak burnunu rahat rahat kaşıyabiliceksin eskisi gibi çünkü ben bir ay dokunmaya korkmuştum neyse alışırsın zaten çok rahat bir piercing seni zorlamaz orda olduğunu bile unutursun
aklıma direk bu geliyor. insanlara yakıştıramıyorum.
galeri12.uludagsozluk.com/.../...ercing_974606.jpg
Herkesin kendi vücudu kendi kararı tabi de köylerde ineklere takıyorlar bunları bana göre gereksiz ve itici duruyor
heyy
Öküzlerin buruna takılan halka gibi. Çok çirkin ve kötü.
static9.depositphotos.com/.../...-ring-in-nose.jpg
Cevap
17Cevap
Bende de var septum çok aman aman büyük ve kemikli değilse burnun her türlü gider sana, saklayabiliyor olmanda cabası, iş, okul hayatı vs. Çok güzel bir piercing cidden çoğu insanada yakışıyor, yaptır gitsin derim.
Sevdiğim kızda vardı sonra çıkardı bence hiç hoş değil burun etinde siyah halka olsa daha güzel olur.
Smiley çok beğeniyorum. Septüm yakışan var yakışmayan da var:/ ama en acıyan piercinglerden biriymiiş.
Sormasi sakincalidir diyelimki burnun akti nasil sileceksin
En iticiso bu yaa :/ kasa yap dudaga yap hatta dile yap ama bunu yapma yaa
Ineklerinde burnuna boyle seylerden takiyorlardi ilginc.
Asla kullanmak istemem sevmiyorum ve yakıştırmıyorum kimseye
Cok hos ya. Birsuru piercingim var buna cesaret edemiyorum
Halka model afedersin hayvan gibi gosteriyor
Yani ben sevmiyorum septum bence hos durmuyor
Bizim oranın Mandalarına benzetiyorum ben böylelerini. Onların burunlarına böyle şey takıyorlar sakinleşsin diye :)
Allahım sen affet ama bunu kimde görürsem öküze benzeriyorum
çok beğeniyorum yaptırcaktım arkadaşlarım sinirimi bozdu mk
halka tak bari zincir vurup gezdireyim bu ne boğa gibi
Bence mükemmek bir piercing yaptırmayı cok istiyorum ama burnu sarkıtır diye korkuyorum
Köprücük kemiğine taktırıcam bende
Hic hos durmuyor bence.
Dalga gecerler. Yaptirma.
Gobekte olan favorim.
Sevmiyorum kotu duruyo
bizim burda bitane ineğe takmışlardı
Berbat duruyor. Yol yakınken vazgeç 😂
Bayanlarda çok seksi duruyor
Sümkürürken zor olmayacakmı
Piercing sevmiyorum
benim baya hoşuma gidiyor
değil bana göre