Septum piercing yaptıran var mı varsa her şeyi anlatabılır mı? Septum piercing acır mı
Cevabın nedir?
septum piercing burnuma yaptırdım.
septum piercing acırmı dersen aslında bu senin acı eşiğine bağlı. Ben çok fazla acı hissetmedim. Ama sonradan biraz ağrı olabiliyor. Eğer dikkat edersen kısa sürede iyileşmesini sağlarsın. burun septum piercing yaptıracaksan mutlaka profesyonel birine yaptırmanı öneririm.
septum piercing yaptıranlar nelere dikkat etmeli?
İlk önce kesinlikle uygulanan yere dokunmayın, ne kadar dokunursanız iyileşme süreci o kadar uzun olur. Günde üç defa antibakteriyel sabun ile o bölgeyi yıkayıp iyice kurulamalı, ardından piercing’i yapan kişinin size tavsiye ettiği antibiyotik içeren kremi sürmelisin. Bakımını düzgün yaptığınız takdirde piercing ortalama 3 hafta sonra iyileşiyor.
septum piercing yaptıranlar 10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yok ama bir arkadaşım vardı yaptırmıştı, burnu epey bir şişti ve iltihaplandı ayrıca oldukça acıdığını söylemişti malum kemik sonuçta, ama zaten uyuşturuyorlar. Ben göbeğime yaptırmıştım o da burnuna, benimki 2 hafta sonunda tamamen iyileşmişti ama onun ki kaldı ve sonunda çıkarttırmak zorunda kaldı yarası kapandı ve daha sonra yeniden yaptırdı.
Öncelikle alerjin falan var mı onu öğren çünkü varsa çok kötü olabiliyor tabi bu belirtiler kişiden kişiye değişsede hijyenik ve işini iyi bilen birilerinin yapması sağlık açısından önemli110 Yorumla
Soran+1 yılAlerjim falan hiçbir şekilde öyle olumsuz şeyler yok bir kaç kere daha piercing taktırmıştım hijyenik ve işini bilen biriyim zaten böyle şeylerden korkum yok tek korkum o andaki acı hissi
- +1 yıl
1. si delinen yer kemik değil burunun içinin ucundaki et.
2. si uyuşturmadan deliniyor çünkü ne kadar krem sürsen de içi uyuşmuyor tamamen psikolojik o uyuşma denilen şey.
Ben 3 gün önce deldirdim uyuşturmadan. Delinirken abartılcak kadar acımıyor ama sonrası fena. Elini süremiyorsun ama napalım sonuçta güzel duruyor her güzel şeyin bir bedeli vardır. - +1 yıl
@denızırrm nasıl deldin yani neyle deldin bende delmek istiyorum da ondan soruyorum
- +1 yıl
@denızırrm ya harbiden kendin mi deldin bende kendim delmeyi düşünüyorum ama acır diye korkuyorum bide kıkırdak demişlerdi bana burundaki orası deliniyo diye ben dudağımı ve smileyimi kendim deldim uyuşturmadan
- +1 yıl
Kemiği delmiyorlar altta kalan yumuşak kısım
- +1 yıl
Ben valla cafede kendim deldim kremleri kullaniyorum fazla oynamamakta fayda var ama arada döndürün o kabuklar gitsin baska bir sıkıntı olmadı benim icin ters dursun canınızı hic yakmaz ama ilk gunler oynarsaniz kabukluyken hele wtf dersiniz oynamayin bakin yapin 2 haftaya burnunuzu çekip cekistirebilirsiniz
- +1 yıl
Hahahha kemik mi? Ne kemigi sacmalamayin arkadaşlar. Kikirdagin tam altindaki yumuşak etten deliyorlar ve herkesten aynı etkiyi tabiki gostermez. Yaptığı profesyonelligine ve kisinin hassasiyetine göre cok sey degisebilir
- +1 yıl
@Witchsofdevil hangi kremleri kullanıyorsun?
- +1 yıl
@denızırrm bir şey sorucam burnun düştümü burnumun düşmesinden çok korkuyorum çünkü estetiksiz güzel bir burnum var yarın yaptırıcam şu an sadece bunu dert ediyorum
+1 yılBenim septumum 4 aydir var kendim deldim uyusturmadim vb bir krem falan da kullanmadim, sadece delmeden once bir kolonyanin icinde beklettim piercingi 15 dakika kadar falan deldikten sonra piercini kolonyanin icerisinden cikartip taktim 2 ay boyunca bir krem falan hic kullanmadim normalde iltihap okur falan diyolardi ben riske girip hicbisi kullanmadim gram sıkıntı da cekmedim.
03 Yorumla- +1 yıl
damar falan var mı orda kendim delsem bir sey olurmu
- +1 yıl
@ilayda0165 yani sakın kendin delme işini iyi bilen birine yaptır? Kıkırdak sonuçta yüz felcine kadar gider bu ve ben bugün deldirdim başta çok değil ama uyuşturucun etkisi gidince biraz acı var
Arkadaşlar maltepe de merkezde emniyet müdürlüğü yanındayız maltepe piercing akademi simit sarayının yankndaki işhanı %100 uyuşturarak yapıyoruz acı felan kesinlikle yok bakımıda doğru yapıldığı takdirde hiçbir sıkıntı yok. Kıkırdağın hemen altındaki boşlukdan deliniyor... instgram adresi : maltepepiercing_celikart
02 Yorumla- +1 yıl
burun düşüyor muu?
- +1 yıl
Ben yeni delirdim 1 ay olmamıştır daha, piercingin etrafı şiş ama rengi kırmızı değil beyaz, deliklerden sarı renkli bişey yapışıyor piercinge napıcam bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
7Cevap
+1 yılBen 2 hafta önce gidip deldirdim. İlk başta korka korka gitmiştim çünkü çevremdeki herkes orası çok acılı kıkırdak gibi vs demişlerdi. Hani kıkırdak ya bende deneyeyim diye gittim ilk önce kulak kıkırdağımı deldirdim zerre acı duymadım uyuşturmamışlardı da ikinci gün üstüne bile yatabildim aradan 1 ay falan geçtikten sonra birdaha gittim aynı yere istediğim boyutlarda bir piercing seçtim ve beklemeye başladım. İlk önce sildiler vs. piercing yapılırken yine uyuşturmadılar zaten çok fazla bir acısı yoktu anlık bir şey iğne diğer taraftan çıktıktan sonra bir şey hissetmiyorsun. Sadece gözün biraz yaşarır oda buruna sert bir şey gelse bile olan bir şey. İlk gün ağzımı açıp kaparken biraz sıkıntı oldu onun dışında dokunmadığın sürece hiç bir sorun yok. 2. gün kabuklandı sadece biraz onun içinde krem veriyorlar. 5. gün gizlemeye bile başladım ve piercingi içeri ittirdiğinde kesinlikle bir şey görünmüyor. İnternette 6-8 hafta arasında iyileşir diyor ama 2 haftada bütün herşeyi iyileşti gibi benimkinin ama değiştirmek için 1 ay beklememi söylediler hepsi bu. Korktuğumdan daha az acı verdi bana. Umarım yardımcı olmuşumdur.
47 Yorumla- +1 yıl
Bisey sorucam deldirdikten yarim saat sonra falan ya da 2-3 saat sonra piercingi iceri kiviramiyormusun septumda
- +1 yıl
@gozdesarkan ben yaptım 1 saat sonra için rahat olsun
- +1 yıl
@gozdesarkan içine kıvırabiliyosun yani
- +1 yıl
@prettygirl251 ya kıkırdağımı deliyorlar septum de bnde smile ve dudagimda var piersingde kikirdak aciomu
- +1 yıl
Ben deldirdikten sonra direk ice sakladım studyadayken cikinca da çıkarttım hiçbir sorunu da olmadı
- +1 yıl
@gozdesarkan ben sakladım, bir sorun olmuyor
- +1 yıl
ya birşey sorucam burnun düşüyor mu çok merak ediyorum
Ben kendim deldim 1 hafta önce bu arada kemik kısmı delinmiyor saçma saçma yorumlar yapılmış kemiğin altındaki et deliniyor kendim deldiğimde çok acımadı ben eczaneden anestol aldım uyuşturucu krem olarak gerçekten etkili uyuşturdum deldim iğneyi sokunca fazla acımıyor ama diğer taraftan çıkartmak azda olsa acıtıyor rahatlıkla yaptırabilirsin iyileşme sürecinden bahsediyim benim 1 hafta oldu çok az ağrısı kaldı şişme falan yapmadı ama kendi cildinle de alakalı olabilir tavsiye edebilirim saklama aşaması da kolay zaten ben gizli yaptım farkeden olmadı
23 Yorumla- +1 yıl
Ya bisey dicem saklama derken nasıl yani
- +1 yıl
damar var mı orada yani kendim delsem bir sey olurmu
Yaklaşık 2 gün önce yaptırdım. Bilmeni isterimki çoğu yerde uyuşturmuyorlar. Güzel gözüküyor bence. Tabiki acıyor sonuçta vücuduna bir delik açılıyor ama canın çok tatlı değilse fazla dert etme çünkü çok fazla değil. fiyatı 50 ila 150 lira arasında değişiyor farkı nedir bilmiyorum. Eğer Ailen izin vermiyorsa saklaman çok basit fakat dokununca acıyor. Bu arada çoğu insan septum piercingi öküze benzetiyor anlamsız buluyorum çünkü takılan küpelerde inekler ve köpeklerde oldukça revaşta. Sanırım bu kadar.
10 Yorumla
+1 yılBenim septum piercingim var tek piercingim stüdyoda falanda deldirmedim arkadaşım var ona deldirdim kendi kendine delebiliyor dudağını falan eczaneden 1,5 tlye gri anjokat aldım gözümü kapattım deldi ve hiç acımadı hiç hissetmedim ailemden sadece babamın haberi var bide halamın stüdyoda 50 tl vermektense 1,5 tlye kurtuldum ve onların ilk taktıkları piercing dönmüyor içeri gizlerken zorlanıyosun arkadaşım ilk orda deldirdi ondan biliyorum iltihap olayıda hiç olmadı yara iyileştirici krem sürdüm ordaki yara iyileşene kadar şu an tek sorun içerde çok durunca piercing kokuyor ya da içerdeyken topu dönerse çıkarsa hissetmeden burnunu çekiyosun bana oldu ama çıkarabildim sümkürerek :D korkacak bence hiçbirşeyi yok dil deldiricem okul açılınca
11 Yorumla- +1 yıl
Bana biraz bilgi verirmisin lütfen
+1 yılAcisi kisiden kisiye gore degisir arkadasim hungur hungur aglarken benim sadece gozum yasarmisti goz yasarmasida normalmis zaten benim canim cok acimadi sadece plastikten piercingi bruuna gecirirken aciyor asil sormaniz gereken bunun sonraki sureci ben deldirdigim gunun aksami cok sikinti yasamistim cok agrimisti ve istemsizce sumuklerim akiyodu burnumun ucu falan sismisti ama iki hafta sonra duzeldi benimki (benimkinin iki haftada iglesmesinin nedeni yanlis delimiydi normalde bu sekilde olmuyor daha kisa surede iyilesiyor)
00 Yorumla
+1 yılCanım bende bundan 3 ay önce deldirdim deldigi an bir acı hissetmedim ama bende tik oldu durmadan oynuyordum (en büyük hata) 3 ay oldu burnumun ucunda hâlâ sızıltı var ama ben çok darbede aldım uyurken yeğenim yüzüme zıpladı annemi öperken kafasını birden kaldırdı burnuma deydi vs vs... ama öyle abartacak bir acısı olmadı dediğim gibi darbe almadan önce tabi bazen burnumda olduğunu bile unutuyorum şimdi piercingle rahatça cevirebiliyorum ilk zamanlar yamuluyodu geri düzeltirken sanki yara kabuk bağlamış onu soyuyormuş gibi yanma oluyordu ilk 1 ay öyle geçti şimdi bir ağrısı yanması felan yok bende hiç şişme iltihap kapma felan olmadı ama iyi bir yerde deldirmen dez avantaj her ben septum delerim diyen yerede gitme kimisi acemi oluyor bu konuda dikkat et :)
00 YorumlaBenim vardi ama kapandi bende kendim deldim 2 tl ye yesil serum inasi yani anjokat la ilk hafta biraz sisti sonra indi bakiminida aktardan 5 tl ye deniz tozu aldum 1 cay bardagina 1 cay kasigi doktum pamukla surdum iki saat hic oynama sonra istersen dondur
01 Yorumla- +1 yıl
Bana biraz bilgi verirmisin bu konuda
Bende var ilk kez 6ay kadar önce taksimde yaptırdım taksimdeki uyuşturmadan yaptı ve yavaş soktu fakat çok acıdı! Delim esnasında o iğneyi her hücremde hissettim. Sonuna geldiğinde kulaklarımdan ateş gözümden yaş çıktı... Fakat sonrasında sorun çıkmadı. Gayet iyi alıştı bana. Titanyum tabıkı. bir sprey verdi onu kullandım Delim yerlerine sıktım tam bir iki ay oldu alıştım derken düştü. Bu sefer kadıköyde yaptırdım. Uyuşturdu ve önceki yerden tekrar deldiği için hissetmedim diyebilirim. Sonrasında sorun olmadı. Bunda da batikon kullandım. Memnunum hatta bizim kuş şu an septumuma ağzıyla tutunup kendını yukarı çekiyo döndürüyo oynuyo ve yok gibi hissetmiyorum acı yok
00 Yorumla
+1 yılşu an septumum var deldireli 3 gün falan oldu ilk gün burnuma dokununca acıyordu fakat şu an son derece iyiyim bakımını iyi yapman gerekiyor ve piercing içerdeyken kabuk tutunca piercingi döndürmen biraz zor oluyor deldirirkende hiçbir acı yaşamadım sadece gözlerim doldu oda burnumuza top veya farklı birşey gelse bile doluyor son derece normal hiç durma deldir derim gayet hoş duruyor
04 Yorumla- +1 yıl
bişey sorucam ya bakımını nasıl yapıyosun ve kaç saatte veya günde kapanıyo o delik, çıkarıp takarken acıyo mu
- +1 yıl
@honeydaddydream ben okul nedeniyle kapatmak zorunda kaldim ve 1 gunde kapandi yani eminim ki bir kac saatte kapanmistir ama daha takmak icin zorlamadigim icin ne kadar surede kapandi bilmiyorum cikarip takarken iyilestikten sonra hic acimiyor diyebilirim bakim da thiocilline sanirim boyle yaziliyordu deri pomadidir bu bundan suruyordum gunde 3 kere falan
- +1 yıl
çok teşekkür ederim
- +1 yıl
@honeydaddydream rica ederim
+1 yılBen de 2 gun once septum yaptirdim igneyle deldirdim hic aci hissetmedim deldirirken. Duzenli olaarak kremimi suruyorum fakat krem surmedigim zaman cevirmekte zorlaniyorum sanirim bir de irritasyon baloncugu olustu. Normal diyorlar ama bakalim
00 YorumlaYa benim nasil bir beynim var ya :D septumu gorunce harry potterdaki sectum sempra buyusu geldi aklima :D asgdfgh
42 Yorumla- +1 yıl
onu akla getiren beyin değil.
Benim şu an septumum var. Delimi cidden çok acıyo. Kemik delinmiyor. Burnun en hassas yeri deliniyor ki burun cidden çok hassas bir organ burnumuzdan bir kıl çekince bile gözlerimiz dolar. O yüzden doğ olarak çok acıyo. Uyuşturdukları halde ağlamıştım ki ben acıya dayanıklıyımdır. Septumun içeri saklanabilme özelliği olduğu için çok şanslıyız ailemden habersiz deldirmistim 16 yaşındayım ve güvenilir bir yerde 50 tl ye deldirdim. Deldireli 2 ay oldu çok memnunum ama hala arada acıyor.
13 Yorumla- +1 yıl
@xmelissss ben dün deldirdim deldirdiğim gibi içeri kıvırarak sakladım şuanlık hiçbir sorunum yok gibi gözüküyor sende durma deldir
- +1 yıl
Fazla abartmışsın. d Ben deldirdim adam uyuşturmadı bile hafif bir acı var o da normal iğne oluyormuşsun gibi abartılacak bir şey yok. Acıya dayanıklı olduğunu sanmıyorum canın acıdıysa yani çünkü sinek ısırığı gibi bir şey yani çok acıtacak bir durum değil. Saklama konusuna gelince ben deldirdikten sonra sakladım 1 gün sonra burnum biraz şiştiği için döndürmeye çalışınca dönmedi ama zaten şişmesi normal yabancı bir cisim sonuçta
+1 yılBen 3 gün once deldirdim yani yaparken hiç acımadı çok korkuyordum yani küçük bir acıya bile tepki veren insanım ama gerçekten acımadı yani sadece pierincg burnumdan geçirirken 2 snyelik küçük Bi acı hissettim. Ama deldirdikten sonra bazen burnum sızladı şu an çok dokunamıyorum ama normalmiş yani ilk haftalar deldirmek istiyorsan tavsiye ederim kuzum❤️
00 Yorumla
+1 yılşimdi ben delicem ve 3 marta denedim ve olmadı bu gün 5 Mart delsem bir şey olur mu ve tam olarak nereye delicem arkadaşlarım burnun ucunun bitiş notasının kıkırdak ve alt kısımdaki kalın etin arası yani ince etin orasını delicen diyorlar bilgi verir misiniz ailemden gizli yapıcam ve saklayamazsam sonra çıkarmak zorunda kalıcam ve kapanacak yani kısacası tam olarak nereye delicem ve nasıl saklıcam
00 Yorumla
+1 yılbenim burnumda var 3 ay önce deldirdim şöyle ki felaket acıyor ama gözlerini kapatman yetiyor çok hissetmemek için tırnağını etine batırırsan işe yarıyor deldirdikten sonra hiçbirşey ok sadece takıyorsun sık sık oynatman yeterli okadar çok zorlamamak lazım ip vs çok nadir de olsa takılıyor ve ilk 40 gün piercing değişimi yapamıyorsun ve zaten normal piercing dışında sen kendin değiştirmeiyorsun
00 Yorumla
+1 yılBen yaptırdım bugün 2 gün oldu ama hiçbir acı hissetmedim zaten orayı uyuşturuyor ağzından nefes al diyor dediğini yapıyorsun iğneyi geçiriyor ama cidden hiçbir acı hissetmiyorsun sonrası ben deldirince direk sakladım bunda da hicbir acı olmadı ama 1 2 gün duş almaman tercihim arkadaşım deldirdikten sonra akşamına duşa girdi ve iltihaplandı acısı kişiye göre değişiyor diyorlar eğer böyleyse istiyorsan acısına katlanmlısın
00 Yorumla
+1 yılBen yaptırdım. Efsane acıyor. Eğer güzel steril bir ortamda yapılmazsa ve prof biri delmezse yamuk delip iltihaplanma yapabiliyor. Benim öyle birşey olmadı ilk deldiğimde gözlerimden yaşlar aktı sonra geçti. Yaptır derim hoş duruyor. Ama burun silme ve temizlemek çok zor oluyor..
00 YorumlaBak ben ilk burnumu deldirdim 4 ay boyunca acisi gecmedi ve 1 gün takmiyim kapaniyo ama septum yaptığımda 1 hafta sonra hiç acı kalmadı. acı dediğimde sadece dokununca aciyo oda normaldir. aşırı kullanışlı ve güzel duruyo. ayrıca thiocilline diye krem var ondan al eczanede aşırı iyi geliyo en fazla 10 liradir
01 YorumlaBen 2 gün önce deldirdim. Acıtıyo tabiki sinirler var orda sonuçta ama bu acıya deyiyo ben çok beğendim benim deldirdiğim yer Shadows taksimde bir yer hijyenik baya bence deldir dokunmadığım sürece acımıyo ve çok rahat bir bakımı var bana bitane sprey verdiler iki tarafa sıkıyorum ve öyle kalıyo günde 3 kere yapıyorum sabah öğle akşam ve spreyde güzel kokuyo bence çok ta kalmıyo kokusu zaten yani sizi etkilemez aynı zamanda içe doğruda saklayabiliyorum
01 YorumlaEskiden ayilara takilmiyor muydu o yaa ayilar da bayagi futuristikmis :D
21 Yorumla- Moda & Stil konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılgöbeğine ya da kaşına yaptır yaa oraya yaptırma ama kıkırdak sanırım orası da acır baya bende göbeğime istiyorum da korkuyorum
04 Yorumla- +1 yıl
evet öyleymiş bide ailemden korkuyorum babam karsı annem uyuzu da görürsem babana derim dedi erkek arkadasım bir yanda yaptırsam yaptırıcam direk
- +1 yıl
öyleymiş arkadaslarımın hepsi yaptırdı çok kolay atlattılar bende istedim sonra bide karnım şekilli iyi durur dedim
Piercing taktırdm iki kere de septum ne bilmiyorum.
01 Yorumla
+1 yılBen yaptırdım ilk hafta biraz şişti genelde herkesin şişer. Yaklaşık 2 buçuk hafta sonunda tamamen iyileşti. Gidipte özel bir yerde deldirmedim arkadaşım deldi ve bir sorun çıkmadı
10 YorumlaOnun yapıılış amacı nedir hangi duygu ile yapılıyor. vardır bir sebebi acıklar mısın
03 Yorumla
Soran+1 yılPiercing taktırmanın amacı zaten marjinal gözükmek hoş ve çekici durmak demekki septumu da beğeniyoruzki yaptırmak istiyoruz marjinal hava iyidir
+1 yılBen deldirdim delinirken acımıyo ama benim 2. delişimde yanlışlıkla kemiğime geldi o çok acıtıyo bunuça dikkat edilirse acımıyo ama sonrası biraz zahmetli bakımı falan ama güzek bişey tavsiye ederim
00 Yorumlakemik uzerine yapilmiyor temiz baktigin surede 4-8 hafta icersinde iyilesiyor delerken gercekten aciyor en zor kismi piercing yuvarlak halka kismini takmak oluyor benim yarim saate takildik
00 Yorumla
+1 yılBen kendim deldim hiç acı hissetmedim yara da yok göbeği mi falan da kendim deldim uyusturmadan birşey olmuyor ama bakımını iyi yapmalısın
00 YorumlaArkadaslar ben medusa piercing ya da dudak alt kemnari istiyorum yaptiran var mi aciyo mu cok istiyorum serum ignesiyle yaptiriliyo aciyo mu
01 Yorumla
+1 yılBen septum piercing taktıralı 2 gün oldu içine soktum burnum şişti fito diye bir krem kullanıyorum sizin tavsiye ettiğiniz kremler nedir?
00 Yorumla
+1 yılBen burnuma yaptırmak istiyorum iki deliğin ortasına o septum mu oluyor yoksa piercing mi
02 Yorumla- +1 yıl
Cevap yazar mısınız lütfen
- +1 yıl
Septum zaten piercing
Benim septumum var hic bir sıkıntım yok ve deldirken hic acimadi
04 Yorumla- +1 yıl
Ya benim septumum var da dün evde kendim deldim dokununca felan acıyor normal mi
- +1 yıl
@Xxsadqueen neyle deldiin? 😊
- +1 yıl
@fearlesslayer yeşil anjiyoket
- +1 yıl
@Dilay165
+1 yılSeptum iyidir hoştur yaptır 😍
10 Yorumla
+1 yılÇok güzel o ya. severek izliyoruz.
00 Yorumla
+1 yılYaptırmayın şu şeyleri yaa
00 Yorumla
+1 yılSeptum ne demek oluyo hadi öbürünü biliyoz
00 YorumlaHayır beğenmiyorum
00 Yorumlaİğrenç^^
03 Yorumlaitici bence
00 Yorumlayok kmk
00 Yorumla
+1 yılo ne kı
00 Yorumla
Devamını Gör(25)