saclarim sari ve uzun ama kestirmeye karar verdim. böyle kestirmek istiyorum. rengide ayni fotograftaki gibi. kestirsemmi sizce yoksa uzunmu kalsin (belimde saclarim) ?
Kestirme lütfen kestirme benim yüz tipim elmas. Uzun yani. Gittim kestirdim çok farklı biri oldum pişmanlıktan ölücem. Çoğu insanın saçı resimlerdeki gibi olmuyo herşey etkiliyor çünkü yüz şekli alın genişliği çene genişliği falan. Benimde belimdeydi saçlarım birde gür ve çok sağlıklı. Nası bir psikolojide yaptırdıysam gitti saçlarım şimdi herşeyi yapıyorum saçlarımı uzatmak için sakın bu hataya düşme. İlk başta çok hoşuna gidiyo kafan falan hafifliyo sghbvcxszdfgfd 1 gün boyunca saçlarımı sallamıştım çok güzeldi ama sonra ruhsal çöküntü başlıyo içten içe kemiriyo seni :D
Uzun sac candir ama bir zaman sonra değişiklik istiyo insan. heleki yaz geldi kestirsen daha ferah görünür
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Saclarinin modasi gecmis, ingiliz özentisi sarisi rahatsiz etmiyor, uzunlugumu ediyor? Ya su Türk kadinlarindaki bu sari renk özentisini anlamiyorum, biraz dogal olun, sac renginiz ten renginize uysun, kaldiki, Esmer Kara Gözlü, Kara sacli, Ceylan Gözlü TÜRK kizi dururken, ne bu sarilik özentisi?
En İyi Cevaplar