ah.. bilirim, eksileri fazlaca sıcağı hissetmen, zincirin şangur şungur ses çıkarması, 1 kiloya yakın botu ayağından çıkarınca ayağında büyük bir boşluk hissetmen ( ayağım botun içinde mi kaldı? ) çivileri sağlam yapmadıysalar düşmeleri, onu takacak düzgün bir derici bulma sorunu daha sayardımda neyse bu kadar şeyi göze almış birisi zaten kararını çoktan vermiş olur. ben halkı takmadığım için umrumda da olmuyorlar. baksınlar, napabilirim? :D
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Öcü gibi duruyorlar inssn korkar bunlardan.. Bunları görünce aklıma hippiler geldi.. Onlarında hayat felsefesi uyuşturucu alkol ve seks idi.. Lakin hepsi öldü ;)
Bence çoook güzel ya. Param yok ki şu gardırobu yenileyeyim. Olunca ilk iş dolabı yenilemek olacak. Sen böyle parçaları nereden buluyorsun? İnternetten vs. Mi yoksa mağazalarda var mı? Burada ben hiç mağazalarda görmedim.
Metal dinliyorum zaten. Ama gotik gibi giyinmeyi sevmiyorum siyah retro ya da vintage giyinirim. Arada bir gotik sadece. Orasını burasını boyayıp zımbalı şeyler giyenleri itici buluyorum.
Tabikide yanlış. İnsanların kendi tarzları bazı insanlar swag tarzdayken butun hayatlarını ona adarlar ya da normal bir iş tarzı veya spor herkesn kendine göre güzel buldugu ve hayatlarında yasamak istedigi seyleri giyimine yansıtırlar gothic giyinenler ise cogunlukla yanlız takılmak isteyen onları yargılayan insanlardan sıkılıp siyaha burunen hayatında renk istemeyen insanlardır kimse kimseyi yargılayamaz.
Abart ya da abartma , sıkıntı değil ama gothic tarz zaten genelde abartılı bir tarzdır. Metal giyime gelirsek.. abartmana gerek yok ki. Metalciysen zaten (herkes için geçerli değil) bu tarz hoşuna gider ve otomatik o tarza geçersin
lezbiyenlik bir fotoğraf görmedim ama o botlarlı fotoğraf diyorsan gothic erkeklerde saçlarını uzatıp o tarz botlardan giyiyor ama lezbiyenlik fotoğraf yok orda?
En İyi Cevaplar