Gamzeler itici yapıyor kendisini..
https://www.youtube.com/watch?v=ryTYnZf82yc
Nişantaşı'nda bir-iki dakika yürüyün, kendisine benzeyen binbeşyüzellisekiz adet kadın görebilirsiniz..
Abi, medya bu.
Kimi pompalarsa, o güzel adlediliyor..
Saç-baş - makyaj - kamera açıları - çeşitli görsel modifiyeler eşliğinde, en alakasız insanı güzel diye pazarlamanız gayet mümkündür..
Ama, Edyta Gorniak ciddi ciddi güzel bir kadındır gözümde.
Yaşlandı gerçi:
42 Yorumla
Soran+1 yılaynen medyayla ilgili hiç beğenmiyorum ama hemen kıskançlık olarak algılıyorlar
- +1 yıl
aslında haklısın gepsi makyaj guzeli ama bu kadında dogalda guzel
En İyi Cevaplar
Bu kız çok sevimli, güzel sekreter olur. Ben bundan şaşmam link
01 Yorumla
Soran+1 yılbu kadın gayet asil ama miranda ı-ıh bence
+1 yılböyle tüllü tüllü şeylerin içinde çok çekici,mıncırılası ama yandan bakınca kadının totosuyla göğüsleri yok nan :( ergenliğe girmiş erkek çocuğu gibi duruyo
benim gözüm alışmış etine dolgun kıvrımlı kadınlara00 Yorumla
+1 yıl"Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der" hesabı.
He canım he. Sen önce o hatunun göğüs hizasındaki boyuna bak, sonra laf at. Gayette güzel hatun. Doğruya doğru.620 Yorumla
Soran+1 yılallaha aşkına benim boyumun kaç cm olduğunu nereden biliyorsun?ve beğenmiyorum zevkime çok ters her beğenmeyene kıskanç diyeceksen ohooo
- +1 yıl
Kıskanç diye bir kelime sarfettiğimi gördün mü? Farkettiysen bunu kendin söyledin. Bu bile yeterli bir neden.
- +1 yıl
bi adriana bir kate değil bence.zevk meselesi.
Soran+1 yılkedi ulaşamadığı ciğere mundar der demek ne demek peki :D ona ulaşmaya çalıştığımı kim söyledi miranda kerr 1.75 boyunda ben 1.72 yim ayrıca yani 3 cm farkla göğüs hizasına gelmem demek ki kendin 1.50 sin :D
- +1 yıl
demek istediğini anladım hepiniz sanki brad pitt siniz sanki mına koyim kadını beğenmiyonuz verse yok mu diyeceniz la sanki demek istiyosun :)
- +1 yıl
Deyimlerdeki mecazi anlamı kavrayamayacak kadar "şakirt" isen bence daha fazla muhattap olmanın manası yok. Tamam canım, Miss Worl YY. güzelisin. Kainat güzeli, uluslararası kraliçesi, II. Elizabeth.
Soran+1 yılille onaylanmak istiyorsunuz yani onaylanmayan güzel değildir :D o kadar kıtsınız
- +1 yıl
malesef öyleyim hay bu dilime.. :/
- +1 yıl
Göreceli bir kavram nihayetinde, fakat görünen köy kılavuz da istemez derler. Ha sen şimdi "bana köylü mü diyorsun?" diye de sorabilirsin. Malum "mecaz anlam sorunu" ..
- +1 yıl
ben arada kaldım kim ne diyo kaçırdım :/
Soran+1 yılsenin anlamanda kıtlık olduğu aşikar her mecaz kullanımın gerçek bir karşılığı vardır daha bunu anlamadan mecaz kullanıma geçtiysen yazık sana acıdım ve bana göre miranda çirkinler çirkini medyayla şişirilmiş bir kenar mahalle kızından farksız.
- +1 yıl
Şimdi sana edebiyat anlatamam, zira öncesinde öğrenmen gerek başka şeyler var. Neyse, içindeki "hazımsızlık" duygusunu aldırırsan yazarsın. Aldırmadan da yazarsın ama ben pek önemsemem. Haydi iyi akşamlar.
Soran+1 yılevet herkes mirandayı beğenmek zorunda beğenmiyorsa hazımsız ve herkes mirandanın göğüs hizasında boya sahip aynı senin gibi.
- +1 yıl
ha ben sana ukala kendini beğenmiş mi demiştim önceden ? doğru o sendin değil mi :)
- +1 yıl
hiç değişmemişsin aynısın :D
- +1 yıl
az mütevazı ol :) say ı*nothing :)
- +1 yıl
ayhh gelişme var tebessüm etmişsen :) :*
- +1 yıl
öyle mi ? bilemeyiz ki ben de sanıldığı kadar laçka değilim mesela.
- +1 yıl
ama sende insanları tanımadan yanlış yorum yapıyosun aynı şey değil mi :S
- +1 yıl
hımm haklısın.hadi baştan tanışalım önyargısız.olur mu ?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Beğenilecek bir yanını göremiyorum gerçekten. Yüzü ve fiziği çok itici bence.
13 Yorumla
Soran+1 yılbeğenmeyeni taşlıyorlar burda
Soran+1 yılevet ama ne yazık ki medya kimi güzel anons ederse inanıyorlar kendi zevkleri yok
+1 yılneden neguzl3 kadın bebek yzulku tipide cok guzel daha nesansıda allah ovmus yaratmıs kimine melzmeeyi verdımmı heryden verşyor kiminede hicbisye vermiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılçocuktan bozma bir tip bence allah günah yazmasın ama dolu vaktinde yaratmış
+1 yılgüzel ama normal ölçüde çok değil herhangi abartılcak bir güzelliği yok vücut desen ondan güzel kızlar var onlar da o kadar çalışsa buna bin basarlar bence
00 YorumlaModa & Stil konusunda 322 cevap paylaştı. şaka yapıyor olmalısın. göz var nizam var nolur yapma ya :)
114 Yorumla
Soran+1 yılallaha aşkına yüzünde orantı yok vücudu çöp gibi
Soran+1 yılbenim aynı fikirde olanda çok kişi var çocuk gibi
Soran+1 yılvictoria secretteki mankenlerin hepsi güzel değil zaten olayda bu.zaten victoria secret para kazandırmadığı için sözleşmesini yenilemedi mirandanın artık victoria secret meleği değil
Soran+1 yılgüzel diye bir kavram yok kanıtlayamazsın kişiden kişiye değişir ve bana göre çirkinlik abidesi :D
Soran+1 yılama bana göre öyle benim güzel dediğim kadınların gösterişinin milyonda birine sahip olsaydı güzel derdim
Soran+1 yıltürkiyedede çok var ve ben böyle kızları cidden çirkin buluyorum yanlardan şişmiş küçük suratının içine sığmayan yüz hatları var vücudu ise çocuk gibi nasıl güzel diyebilirim
Soran+1 yılçirkinin çirkini var
+1 yılben bir kız olarak begeniyorum çok şirin gamzeleri falan :)
20 YorumlaOff kaçın kaçın kıskançlık kokusu aldım salmış gizliler.
11 Yorumla
Soran+1 yılya yok artık ya birini beğenmeyince hemen kıskançlık bu kadar zayıf olunca normalde birine ele gelmez dersiniz buna gelince seksi
+1 yılbunun gibi olmaya calışanlar fazla ama olamıyorlar maalesef
00 Yorumlabence çok güzel kadın.ben bayan olmama rağmen çok beğenirim kendisini
10 YorumlaCırkın denemez ama guzelde dıyemıcem.bunun kafasını al 160 bı kıza koy kımse yuzune bakmaz anlatabıldım mi
04 Yorumla- +1 yıl
halt etmısın yuzu cok ghuzel eline gecmyıor
- +1 yıl
kapa ceneni kıskanmayın olum eline gece begenirdin: )
+1 yılSeni hiç avutamam gizli. Son derece çekici ve güzel biri.
11 Yorumla
Soran+1 yılavutulmaya ihtiyacım yok hiç beğenmiyorum :)
+1 yılfiziği hoş olabilir ama yüzü bildiğin tatlı şirin kız yüzü. türkiye de çok alışık olduğumuz bir surat .ben daha çok kemikli suratları severim.
04 Yorumla- +1 yıl
yaş 18
normaldir.
Soran+1 yıl21 yaşındayım ben ve beğenmiyorum çocuktan bozma kadınları.
+1 yılmiranda güzel kız...bizim kızlarda onun gibi olmak için yırtınmazlar ise bir sıntı olmaz...
01 Yorumla
Soran+1 yılohoo ondan güzel o kadar kız varken.
kafan mı güzel arkadasım.. gayet güzel bı kadın fizigide süperr. hayret bir şeysin yaa
17 Yorumla
Soran+1 yılbeğenmiyorum zorunda da değilim
Soran+1 yılama victoria secret onunla anlaşma imzalamadı yeniden para kazandırmadığı için :( bu değiştirir.
Soran+1 yılgüzel bulunmasındaki tek etken victoria secret meleği olmasıydı ee şimdi ordan şutu yediğine göre adı silinecek görürsün
Soran+1 yılçoğu ve beğenilme sebepleri için sadece orada olmaları yeter
Gerçekten beğenmiyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılbenim gibi düşünüyorsun ya kesin yargılarlar
Gizli Üye(36-45)+1 yıloha gulusu cok tatliii
ama fizik olarak siradan bir kadin yani diger meleklerin yaninda sonuk oglan cocugu gibi kaliyo
ha bu arada begenen bwgenmiss orlando bloom u goturmus kadindir kendisi:(00 YorumlaMiranda Kerr'den daha itici bir şey varsa o da Orlando Bloom.
21 YorumlaBebektwn farkı yok sen ondan dahamı güzelsinki ?
01 Yorumla
Soran+1 yılbana göre evet daha güzelim ben bu tip kadınları beğenmiyorum ve birini beğenmemek için ondan daha güzel olmak gerekmez siz birilerine güzel derken kendinizle karşılaştırıp güzel diyorsanız bilemem.
+1 yılMiranda Kerr bizim için ikinci peygamber gibidir.
21 YorumlaMavi gözlüyse iş bitmiş demektir gayet de hoss :)
02 Yorumla
Soran+1 yılohoo sadece gözle olsa
+1 yılÖyle deme kız taş olursun :))
10 Yorumlakadının hiçbir kusuru yok neyini beğenmiyorsun.
31 Yorumla
Soran+1 yılbana göre fazlaca kusuru var da güzellik kusurla ilgilide değil bence
+1 yılgüzel tabiki,daha ne kadar güzel olcak :)
00 YorumlaZerre kadar da mı değil ?
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Bu mu itici? Seni de görmek isteriz.
11 Yorumla
Soran+1 yılof birini beğenmemem için ondan güzel mi olmam gerekir?ama şu var kendimi daha çok beğeniyorum fakat soru ben değilim.
+1 yılyoo gerçekten güzel kadın ben beğeniyorum
00 Yorumla
+1 yılabartılacak kadar değil bence.
115 Yorumla- +1 yıl
Abartılacak kadar olmasa bile, laf edilecek kadar da çirkin değil. Gayette oluru var yani.
- +1 yıl
Tabii öyle de, benim kastettiğim şu; "olduğun noktaya bakmadan, on level üstündekine kulp takmak", oldukça yersiz..
Soran+1 yılbenim ondan güzel olma ihtimalim de var düşündün mü?ama düşünemezsin çünkü kendin öyle olamazsın onu anladım.bir de şu var konu ben değilim güzellik-çirkinlik kavramları göze hitap eden kişisel zevklerle ilgili şeyler yani çirkin bir insanında güzellik anlayışı vardır bunu idrak edemediniz sanırım sizi anlayamıyorum.
- +1 yıl
Çok açık sözlüsün :/
Soran+1 yılhangi açıdan
- +1 yıl
Da tam olarak öyle de değil aslında :/
Şimdi "ukalayım" ya ben, "kendini beğenmişim" ya, söylersem maraz çıkar. - +1 yıl
anaa ağız dalaşının arasında kaldım lafların bazılarını ben yiyirum sanki :/
- +1 yıl
Bu cevabın altında yazdıklarım sana ait, soran kendisi atlıyor :/
- +1 yıl
Oldu o zaman.
- +1 yıl
:) öyle diyorsanız madem..
- +1 yıl
Tebessüm ettim :)
- +1 yıl
Sanıldığı kadar katı değilim ki ben.
- +1 yıl
Ama beni yanımadan ukala diyebiliyorsun. Nitelik önemli.
- +1 yıl
Karşımdaki kişinin bana karşı tutumuna dayanarak atıyorum adımımı. Bu insan ilişkilerinde ve gözlemlerinde oldukça etkili bir yöntemdir, aklında bulunsun.
- +1 yıl
:)
what :D
güzel değilmi :D07 Yorumla
Soran+1 yılçirkin hemde
Soran+1 yıl:/ bariz çirkin
Soran+1 yılhayır adriana lima güzel kate upton güzel ama bu çocuktan bozma bir tip
Soran+1 yılevet sokakta böyle bir kız gördüğünüzde aynen sizin söylediğiniz şey by
+1 yılTatlı ve güzel bence.
10 Yorumlaben beğeniyorum güzel kadın
00 Yorumla
+1 yılciddeeenn beğeniyorum
00 Yorumla
+1 yılOnun gamzelerini öperim ohhyyşşş <3
00 Yorumla
+1 yılsence itici olması normal bence çok çekici.
19 Yorumla
Soran+1 yılgüzel kadına güzel derim ben
- +1 yıl
Çekemediğin Ortada.
Soran+1 yılevet adriana lima gibi bir afeti çekip çocuktan bozma bu kadını kıskanıyorum :D
- +1 yıl
sen boşver onu bunun kadar olda :)
Soran+1 yılondan daha iyiyim belki?bilebilir misin?
- +1 yıl
bilemem. ama konumlarınız farklı onu biliyorum.
Soran+1 yılkonumlarımızın farklı olması onun benden güzel olduğunun ispatı değil ama hiç mi dışarıda vayy be diyebileceğin bir kız görmedin?
- +1 yıl
nereden nereye çektin illaki var ama bu kadında senin iddia etdiğin gibi çirkin değil yani.
Soran+1 yılben öyle buluyorum sen bulmuyorsun o senin fikrin bu benim fikrim ve değişmez.
Gizli Üye(30-35)+1 yıle yuh artık. bu iticiyse siz yaşamayın.
128 Yorumla
Soran+1 yılçirkindende öte benim için ve evet ondan çok daha güzelim ben.
- +1 yıl
ozman resişm koy görelim canım kıskanıyorsun sne bukızı catlalıyorusn valaha: ) snanee alemin kaıdnından neyaplim o snaslı dogmus sne böylsın kabul et belki gercekten ondan guzle olabilrisin ama onun kaderıde guzel
Soran+1 yılonun yaşamı herkesin tercihi değil
Cevap sahibi+1 yılbizim tercihimiz, dünyanın tercihi.
Soran+1 yılher insan iç çamaşırlarıyla podyumda yürümeye sıcak bakmaz senin tercihin olabilir ama dünyanın değil
Cevap sahibi+1 yıliç çamaşırıyla dolaşıyor diye beğenmiyoruz, güzel olduğu için beğeniyoruz.
kıskanmayın.
Soran+1 yılmemesi poposu olmayan bir kadının neyini kıskanabilirim?
Soran+1 yıltabi ona kadın denirse şahsen ben kadın diyerek gerçek anlamda kadınlara hakaret edemem tipsizler tipsizi :D
Cevap sahibi+1 yılher memesi olan güzel olsaydı ohooo.
kadından resmen zerafet akıyor. en zarif kadınlardan biri. tatlı, sempatik, seksi, şımarık ve olgun. hepsi birden.
Soran+1 yılve hiçbiri :D
Cevap sahibi+1 yıltamam adriana, en güzel sensin :)
Soran+1 yılal işte benle ne alakası var konu ben miyim cahillikten ötesi değil bu.
Cevap sahibi+1 yılsenin güzellik anlayışını merak ettim açıkçası, sen kimi beğeniyorsun ve bu kızın neyini beğenmiyorsun.
Soran+1 yılpopoda yok :D çok kötü yüzünüde beğenmiyorum tabi o ayrı suratı çok küçük ama basık gamzelerini çok itici buluyorum.
Cevap sahibi+1 yılya komik misin sen :)
illa dışarı taşacak popo mu gerekiyor.
böyle çok ama çok tatlı zaten :) sabaha kadar baş başa konuşurum ben bu hatunla.
senin göğüslerin ve popon dolgun diye bu hatunu beğenmediğini düşünüyorum ben
Soran+1 yıldoutzen kroes olağanüstü güzel ama o nasıl olacak :D bu da teorini çürütüyor.
Cevap sahibi+1 yılbunda da göğüs yok
Soran+1 yılevet o yüzden diyorum ya sadece göğüs değil olay güzel oldu mu göğüssüz de güzel ama miranda çirkin
Cevap sahibi+1 yılya düşündüm de bizim kızlarla aramızda güzellik algısı farkı var.
Soran+1 yılevet siz güzelliğe güzellik olarak bakmıyorsunuz mirandayı beğenen kızlarında işine geliyor böyle ulaşılması kolay bir güzelliğin beğenilmesi.
Cevap sahibi+1 yılbu yorumuna katılmıyorum, kendi görüşüne göre karar veriyorsun sadece. güzel olacağı ihtimalini aklından bile geçirmiyorsun. bu kadar insanı genelliyorsun.
kate upton'u da beğenmeyen var. o da mı güzel değil yani? daha kimler kimler var beğenilmeyen.
siz farklı görüyorsunuz.
biz beyaz ten dedikçe kızlar bronzlaşıyor.
biz az makyaj diyoruz kızlar boya küpü oluyor.
biz ojesiz diyoruz, kızlar tırnak uzatıyor.
Soran+1 yılburdan anlayın ki kızlar sizin için yapmıyor bunları
Cevap sahibi+1 yılyüzyılın en büyük yalanı. beğenilmek için yapılır bunlar.
Soran+1 yılneden sizin isteklerinizin tersi o zaman :D
Cevap sahibi+1 yıldiğer kızların gazına geliyorlar :)
neyse adriana benim yatasım geldi
cevap bırakırsan yarın dönerim
Cevap sahibi+1 yıliyi geceler
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa körsün ya zevksiz :D
04 Yorumla
Soran+1 yılçirkin işte ne yapayım çöp gibi vücuda orantısız bir yüze sahip
Soran+1 yılannende dahil :) ama türkiyede bu tiptende çok var onu napıcaz bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılZamanımda babam akıllı olsaydı öyle bir kız alsaydı ben ne yapim
Ben miranda kerrye tapıyorum
Moda & Stil konusunda 629 cevap paylaştı. hiç beğenmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeğenen almış bize ne
00 Yorumla
+1 yılGüzel hatun :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzaktan metine, yakından g*tüme benziyor.
00 YorumlaNefessiiiiizzz
00 Yorumla
+1 yılBence gayet tatlı
00 Yorumlabi kate upton değil
11 Yorumla
Soran+1 yılkate uptonla allahları bir :D kate taş gibi kadın
güzel kadın
10 Yorumlacidden beğeniyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır iticiiiiii
00 Yorumla
Detaylı bilgi