3 çorba kaşığı zeytinyağı
3 adet bıldırcın yumurtası
1 çorba kaşığı çörekotu yağı
1 tatlı kaşığı susam yağı
2 çorba kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı hint yağı
hepsini bir kaba koy eşit şekilde dipten uca kadar masaj yaparak sür 25 dak bekle ilk ay haftada 2 kere sonraki ay haftada bir kere yap..16 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Soran+1 yılBilmiyordum ki. Aglamaktan gözlerim şişti. Hem saçlarımı yaktı hem iğrenç bir renk oldu
Soran+1 yılBu saç rengini hangi renk kapatır?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılOhaaa geçmiş olsun siyah ne güzelde yakışmış sana güzel ve zarif durmuş abi bence anlamayan kuaforlukle uğraşmasın guzelim saçları ziyan ediyorlar normale donene kadar kırk takla atıyorsun bence uçlarından biraz kestir bakır olan yerleri sonrada siyaha boyat çok üzüldüm geçmiş olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
+1 yılO kıaför. tabiki sen açtırmak istersen yapabilirim dicek. ama saç açtırmak cidden tecrübe ister yoksa oryale kalırsın ve saç yanar. yanık saçtoparlamaz, kestirmek gerekir. toparlar diyenede inanma öyle bir dünya yok çünkü yapısı bozulmuş saçın bikere. kestirip kahve tonlarına boya bir sürede elleşme
10 Yorumla
Valla benim de yandı 2 sene de anca kurtardım saçı öncelikle soyleyebilecegim tek şey saçına sakin boya uygulama her yer farklı tutar ha eğer ugrasamam diyosan kestir hiçbir urun yanık düzeltmez sadece kopmalari geciktirir daha detaylı şeyler varsa sor bu konuda gerçekten çok şey yaptım
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen kestirmem şart oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Malesf kestirmen şart tatlım. Benmde aynı durum başıma geldi öncelikle saç kremi sakın kullanma. Dersen ki zor taranıyor o zmn kuaförlerde Mavi su var ondan al kolay taranmasına yardımcı oluyor. Bir de bakım yağları al bir saçın kendini yenilemesi baya uzun Zaman alıyor
10 Yorumla
+1 yıltabi yanmış saçla durulmaz yanan kısımları kestir dicem komple yanmışsa 3 numara yaparlar kökü sende nasıl olsa ama bişey diyeyim mi yanmış hali sana daha çok yakışmış :) sen saçlarını siyaha boya bence
14 Yorumla
Soran+1 yılsaclarım eskiden siyahtı
- +1 yıl
siyah yapmaya devam et yüz hatlarını küçültmüş ve belirginleştirmiş ayrıca gözlerini daha ön plana çıkarmış secret beauty gizli güzellik olmuş ki bu önemlidir gizli her zaman daha ilgi çekicidir
Soran+1 yılkoyu kumral yapayım mı sence?
- +1 yıl
bana kalsa siyahta kal ama illaki yapacağım diyorsan koyu kumral mantıklı seçim
Açık kumral demiş ama bu bildiğimiz bakır/karamelimsi bir renk ve yanmış evet, bilmiyorum nasıl geçeceğini ama saç boyamadan önce mutlaka sadece 1 tutamda denemek gerekiyo yoksa ortaya bu tarz şeyler çıkabiliyo
13 Yorumla
Soran+1 yılYa rezalet bir renk böyle bisey olamaz
- +1 yıl
Banada olmuştu, nefret ediyorum bu beceriksiz saIak kuaförlerden, o yüzden bir yenilik yapmak istediğimde mutlaka 1 tutamda deniyorum. Gerçi öyle sürekli saç boyatan bir tipte değilim yaşımda küçük ama 1 kerede akıllandım ve ikincide 1 tutamda denedikde boyadık. Saçların yanmış olduğu için bir süre bakım yap yağlarla maskelerle, sonra tekrar koyu renge boyat.
Soran+1 yılöyle yapıcam canım sagol yorum için
Kiriklar fotoda anlasilmiyor sac canli olan yere kadar kestir yaniklar gitsin ardin dan sogansuyu maskesi yap koku felan olmuyor bir arkadasimin oyle oldu 3 numara kestirmek zorunda kaldi fakat o maske onu kurtardi
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet herkes soğan suyu diyor
Bir süre topuz kullan zaman geçsn biraz sonra boyatırsın, ayrıca konuyla alakası yok ama spor yapsan çok iyi olur.
13 Yorumla
Soran+1 yılSpor yapiyorum zaten suratim şişko gibi duruyor
Soran+1 yılTamam sağol
+1 yılaltın çamura düşse değer kaybedermi be canım? sen de öyle güzel ve şirinsin. Kılda keramet aramaya gerek yok , gülümse yeter :)
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊😊
- +1 yıl
ay gibi yüzü olan ben değilim :) teşekkür Allah'a etmeli ki gözlere böyle bir ışık sunduğu için.
+1 yılSaç siyahken afetmişsin şimdi çiçekçi teyzelere dönmüşsün :D
22 Yorumla
Soran+1 yılAllah aşkına söylemeyin şöyle şeyler :D
- +1 yıl
Saçlarını kızıl yap sonra beni ara ;) şaka bir yana ama ne yapayım ya... gerçekten sen de öyle hissetmiyormusun :D
+1 yılRenginden oyle saniyorsun rengi yakismamis yanlis boyamis bence siyaha don
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de bu çok iğrenç
Hindistan cevizi yağı jojoba yağı badem yağı karistir sür 2gunde bir iyice her yerine yerdir masaj yaparak 1 2 saat bekle yika
12 Yorumla
Soran+1 yılSağol canım
Yapılabilecek bir şey yok. Keratin serumu kullanmaya dene zaten kökü sende uzadikca yanan kısımları kestirirsin .
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaclarini bilmemde gözlerin harika be güzelim.. takma kafana sen her halinle güzelsin
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim bu güzellik karsisinda ne yazacagimi bilemiyorum. harikasin
Cok guzelsin ugrasmayin boyle seylerle guzelligini mahvediyosun ya
12 Yorumla
Soran+1 yılMahvettim zaten
+1 yılGercekten uzuldum bir kiz icin saclari cok onemli bisy
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama kimse anlamıyor beni. Sagol
- +1 yıl
Bisy degil
+1 yılArkadasimin başına geldi hatta daha beterdi o ve kına yaktı gayet iyi tuttu saçlarında yumuşacık oldu. bir dene istersen hem sac rengin açık şu an daha kızılımsı durur yakışır diye düşünüyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Yazmayı unuttum onun da diller senin gibi uçları senin gibiydi. zaten sac dipleri hassas olduğundan daha çabuk sürede açılır rengi. Kuaförlerde bunu bildiğinden sac dibine fazla sürmez seninki baya bilgisiz sanırım bu konuda. Hangi renk eşitler demissin , o koyu kahvyee boyamıştı yine eşitlenmemisti zaten yanma saçı çok yıpratır üstüne bide boya saçı ölmüştü. Kınadan çok memnun kaldi
Soran+1 yılDeniycem canım sağol
Fazla yanmamış ama bence kestirip eski haline boyamalısın. Eski rengin süpermiş.
10 Yorumla
+1 yılsiyahken ne kadar da güzelmiş.
keşke yapmasaymışsın.10 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılöncelikle geçmiş olsun :( bununla ilgili bir videom var youtubede yardımcı olmak adına izlemeni temenni ediyorum. sevgiler!
00 Yorumla
+1 yılKuaför iyi ki kulaklarına bir şey yapmamış ona sevin en azından :))
02 Yorumla
Soran+1 yılKulaklarim ne alaka
- +1 yıl
Aklima bir skec geldi öyle berber ile ilgili
Kestirip boyamayı bırak bir sure kendine gelsin saçlar. Adanalı mısın?
15 Yorumla
Soran+1 yılSelanik gocmeniyim adanalilara mi benzettin
siyah daha iyi benc.
zaten teninde beyaz olduğu için birbiri ile daha iyi uyum sağlıyor10 Yorumla
+1 yıl:(( gitmiş güzel saçların
11 Yorumla
Soran+1 yılSorma aynaya her baktığımda ağlayalım geliyor :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiyah saç tenine çok güzel giderken yazık etmişsin geçmiş olsun kadın için saçları önemlidir iyi bir saç bakım uzmanından yardım al
00 YorumlaSaçlarını kestir ve düzenli bakım yap saçlarına düzelir. Bana sorarsan koyu kahvede kal
03 Yorumla
Soran+1 yılHangi bakım yağlarını önerisin? Ben kullanıyorum zaten rutin olarak ama bu yanık çok farklı
Soran+1 yılAma mecbur boyamam lazım bu kafayla insan içine çıkamam. Çok açık kumral bakır rengini kapati mi sence?
+1 yılCila işini görür bende siyah saçı actırdım lanet olsun 😁
01 Yorumla
Soran+1 yılHakikaten lanet olsun ya
Saç Bakım konusunda 5b cevap paylaştı. Siyah güzel saçların varken neden boyattin
22 Yorumla
Soran+1 yılsalak olduğum için :(
+1 yılÖnce bakım yapıp sonrasında boya vs yaptır
10 Yorumla
+1 yılcok kotu olmus canm gecmıs olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol canım 😢
beklet sonra kına sür
10 YorumlaKestir. siyah daha yakismis
10 YorumlaSaçların siyahken hoş duruyormuş.
10 Yorumla
+1 yılçirkin gözükmüyo bence hemşerim
10 YorumlaBırak saçı şimdi ne güzelsin sen oyle
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol
Siyah daha güzelmiş tekrar siyah yap
10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKestir, siyah daha yakışmış
20 Yorumla
+1 yılAynı kuaföre git ve şikayetini söyle
03 Yorumla
Soran+1 yılO kuaföre bir daha asla gitmem
Kavga ettik zaten- +1 yıl
Anladım geçmiş olsun.
Soran+1 yılSağol
Saç Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boyatma uclarını kestir
10 YorumlaSaç Bakım konusunda 12,2b cevap paylaştı. Aman Allah yakmasın boşver :)
10 Yorumla
+1 yılharika siyah saçın dururken... neyse geçmiş olsun.
10 Yorumla3 numaraya vurdur dostum saçlar marul gibi olmuş
12 Yorumla
Soran+1 yılIyice bozdunuz moralimi
+1 yılÇok açık kumral
13 Yorumla
Soran+1 yılRengi eşitler mi?
- +1 yıl
Eşitler evet
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılGecmis olsun kina yapsan toparlar diye dusunuyorum
10 YorumlaSaç Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Rengi kötü olmuş ama saclarin yanmamis
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır yandı
çok tatlı olmuşsun ama
06 Yorumla
Soran+1 yılIlk fotoğraf mi 2. Mi?
Soran+1 yılAynaya bakınca cinnet geçiriyorum. Neyse sagol
Soran+1 yılTamam sağol
Yuh mundar etmiş 😄😄 hayvaağn
04 Yorumla
Soran+1 yılOf öyle deme daha fazla sinirleniyorum adama 😀
Soran+1 yılSenelerdir siyaha boyuyordum ilk defa sarı yapayım dedim
- Saç Bakım konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılmuteşem yüzün var
12 Yorumla
Soran+1 yılSağolun
- +1 yıl
saçlarına üzüldüm çok :(
+1 yılYani sacın mukemmmel canım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyüzün çok güzelmiş :)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılşimdiki halin siyah olansa bence daha güzelsin
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır o eski halim 😢😢😢
Cevap sahibi+1 yılbence sarı senin rengin degil boya çabuk o saçını ya da hinmt kınası yap ya da normal kına yap biliyorsan bilmiyorsan anlatayım n
Soran+1 yılBence de. Sarı bana hiç yakışmıyor ama ama annem arkadaşlarım yüzünden sarı yaptım
Cevap sahibi+1 yılboşver sen arkadaşlarını ya onlar senin çirkin örünmeni istiyorlar kancıklar
Soran+1 yılSu halime bak iğrenç oldum
Cevap sahibi+1 yıldüzelir düzeltirsin sıkma canını
+1 yılıygh :/ yazık..
00 Yorumla
+1 yılGitti artik
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçların çok dökülür
10 YorumlaGitti 50 lira😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yıl300 lira istedi
- Saç Bakım konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılŞikayet et
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kime
- +1 yıl
Kuaförler odasına Şikayet et Bulunduğun yerde O zaman ceza kesiyolar para cezaı
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağol
+1 yıluçları mı yandı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet baksana alttaki fotoğrafta daha uzun ve sağlıklı duruyor. bir de yukarıdaki saça bak
- +1 yıl
öyle salak kuaförler var. nys uzar elbet
Kestir kurtul
01 Yorumla
Soran+1 yılDemesi kolay
+1 yılBir kuaföre git
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten saçımı bu hale kuaför getirdi
- +1 yıl
O zaman dah iyi bir kuaföre git
Teyzem gecmis olsun
00 Yorumla