Hayır yani bir de bunu reddetsem mesela bak beni reddettin 1. seçildim der - Yine olsa yine reddederim'' derim bu ne abi neye göre seçiyorlar bunları fizik desen oda klasik.
Bu Miss Turkey'de 1. seçilen neye göre seçiliyor bu kız Miss Turkey olmuş ama hiç güzel değil bence?
Yüzdeki orana göre seçiliyor. Sizin yaptığınız gibi renge göre değil. Aynı kızı beyaz tenli yeşil gözlü sarışın yapsalar dibiniz düşer. Güzellik anlayışı sıfır.
bir tek güzelliğe bakılmıyor ki kaç dil biliyosun, hangi üniversite okuyosun , ne kadar kültürlüsün , eğitim durumun , bunun gibi daha çok şeylere bakılıyor
Aynen ama genelde hiç umulmadık kızları seçip ters köşe yapıyorlar geçen yıl Asena Toprak denilen kız secilmemisti çok şaşırmıştım aralarında en güzeli oydu oysaki
O kadar guzel kizlarimiz varken bu kiz neden secildi anlamadim. Hani madem guzellik on planda olmasi gerekirken. Bende bilmiyorum ama sanirsam fizige daha cok onem veriyorlar.. Cok sacma ya
Zaten böyle yarışmaları saçma buluyorum. Herkesin zevki farklıdır. Sana göre güzel değil başkalarına göre güzel. Bu arada bence de kız çok güzel değil.
En İyi Cevaplar