Lazer epilasyon yaptırıcam kollarıma. Kollarına lazer epilasyon yaptıranlardan memnun kalmayan var mı ?
Memnunum
Memnun degilim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben güvenilir olsun diye hastane ve dolayısıyla doktoru tercih ettim.Medical parka yaptırdım.6 seansta sadece ayva tüyü kalır denildi.:Çok güven verildi bana,ama sonuç alamadım.Şimdi de kıvırıyorlar yok yeni makine getirmişler de yok şimdi tekrar paket alırsam kesin sonuç alırmışım da.hepsi hikaye.tavsiyem Medicel Park ve bunun gibi hastaneler değil de direk doktor muayenehanelerine gitmeniz ve sözleşmeye kesinlikle ayva tüyü kalana kadar şartını eklettirmenizdir.Yoksa doktorlar sadece seans sayısı yazıyorlar diğer verdikleri güvencelerin hiç birini sözleşmeye eklemiyorlar ve dava açma hakkınız kalmıyor.Ayrıca da parayı kesinlikle peşin ödemeyin.Parayı aldıktan sonra onlara göre artık siz eldesiniz ve randevu saatinde gitseniz bile hep seans kuyrukları bekliyorsunuz.
tesekkurler
ablam yaptiriyor cok memnun bende baslicam ama ilk bacaklarimi bitiriyim
önceden araştır kaliteli bir yerde yaptır cihazların iyi olduğundan emin ol iz kalma olasılığı yüksek
bu adresden yardımcı olurlar çok iyi bir yerdir. link
Cevap
3Cevap
kalıteli bir yere yaptırman lazım. ben full yaptırdım .. hem bir bayan bakımlı olmalı . kesinlikle yaptır.
tsekkkrleer
Yaptırmıştım azalttı ama yeniden çıktılar gerçi devam etmem gerekiyodu ama işey yarıyo aslında da biraz geç kaldın bence yaz geldi
Biraz geç kaldın sanki yazın pek tavsiye etmiyolar genelde kışın yaptırıyor millet
Tabiki memnunum. Lazer kadar rahat birsey yok diye dusunuyorum
yanağıma yaptırdım hafif iz kaldı.
fiyatları ne kadar bu işin
komple yaptır
: Memnunum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar