1. Kızlar ombre yaptırdım dün, daha öncede yaptırmıştım ama o zaman saçlarım kumrala boyanmıştı uçlarına sarı atıldı, o çok güzel durmadı bana göre, ben beğenmemiştim. 1 yıl sonra tekrar gittim, ombre zemini hazırladı kuaförüm daha koyu bir renkti, koyu kumral demesine rağmen benim içime sinmedi koyu kahve siyaha yakın gibi. Ha saçlarım açıkken çok güzel duruyor herkes bayıldı, ama toplayınca kötü duruyor. Ama kuaförüm de bazı kişiler de asıl ombre budur zemini koyu olur diyorlar. Sizce yıkadıkca akar mı, cünkü kuaförüm 1 hafta sonra sarıların daha güzel oturcak daha güzel olcak yıkandıkca dedi. Yoksa gitsem mi zemin rengini baska bir renk yapabilir mi yoksa her şey için çok geç mi...
2. Kuaförüm tutturdu illa gel saçların çok yıpranmış keratin bakımı yapalım. Lüks kuaförlere çok güvenmiyorum hepsi kazık ve para koparmaya calısan yerler gibi geliyor. Ben kendim evde bakım yapamaz mıyım evet saçlarım çok kötü halde boyadan dolayı çok yıprandı Nisan ayında açıcı kullanıldı bir de şimdi böyle Barbie'nin saçları olur ya, çalı süpürgesi gibi saçlarım. Hele banyodan sonra o kadar kötü ki saç kremi kullanmam şart oldu. Ne bileyim bazıları gerek yok gitme diyor Gliss saç maskesi önerdiler onu aldım, Hindistan cevizi yağı önerenler var, Dax Supergro aldım. Bugün bir arkadaşım da onların hepsi boş en iyisi keratin bakımı dedi...
2. Kuaförüm tutturdu illa gel saçların çok yıpranmış keratin bakımı yapalım. Lüks kuaförlere çok güvenmiyorum hepsi kazık ve para koparmaya calısan yerler gibi geliyor. Ben kendim evde bakım yapamaz mıyım evet saçlarım çok kötü halde boyadan dolayı çok yıprandı Nisan ayında açıcı kullanıldı bir de şimdi böyle Barbie'nin saçları olur ya, çalı süpürgesi gibi saçlarım. Hele banyodan sonra o kadar kötü ki saç kremi kullanmam şart oldu. Ne bileyim bazıları gerek yok gitme diyor Gliss saç maskesi önerdiler onu aldım, Hindistan cevizi yağı önerenler var, Dax Supergro aldım. Bugün bir arkadaşım da onların hepsi boş en iyisi keratin bakımı dedi...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer