Bütün keller toplaşıyoruz. Kelliğin iyi ve kötü yanları neler sizce?
Not: Keltoşumla barışığım :D
Not: Keltoşumla barışığım :D
Sabah kalktığın gibi saçla uğraşmadan yola çıkabilirsin bende de aynı sorun var en sevdiğim yanlarından biri diye kendimi avutayım bir de kelliğin bana ayrı bir karizma kattığını söylüyorlar ama ben pek inanmıyorum
Tarzı belli olan, duruşu kaliteli biri için bunların sorun olacağını sanmam.
d.ibtimes.co.uk/.../...s-jason-statham-reuters.jpg
Saçım var, babam kel ama. Geleceğin kel adayı olarak, Jason abimiz ile bir hiciv yaptım; kapılsana be rüzgarına sözümün :)))) Çok güzel kadın valla, ama yakışıyorlar da dimi; dimekki neymiş herşey saç demek değilmiş :D
Benim kuzenimde kel hemde 18-19 yaşlarında kafası havaalanı olmuştu garibimin ama şu an gayet iyi yani kazıyor kafasını. İlk başta ciddi derecede psikolojin darmadağın oluyor tek tek saçlarının seni terk edişini seyrediyorsun. Sosyal medya hesaplarına saçlı fotoğraflarını koyuyorsun falan ama zamanla benimsiyorsun. Bazen düşünüyorum da saçım olsa kim uğraşacaktı şimdi ohh miss diye ferah ferah :D
Ciddi misin? Vay be, çok erken kardeşim ya, hayırlısı tabi genetikte varsa çare yok :)))
Ama herşey değil kesinlikle, diyorum ya duruş mühim, tarz mühim...
@Emre-1905 victoria secret in en iyi kızıyla evli; cok severim ben de :D haşin irkek
Sorma; cidden cok saglam görünümü var. Sadece yapılı olması değil; genetik olarak da sağlam duruşlu
tarağım nerde diye bir derdiniz olmaz.. bu iyi yanı
kötü yanı kafanız direk güneş ışınlarına maruz kalıyor..:/
Daha iyiya D vitaminini engelsiz alıyor 😃
Keller sempatiktir daima ve asla kötü biri diye gözükmezler. Keller fazla masum ve sevecen.
Düşün :)
Cevap
10Cevap
Benim cocuklugumdan bu yana hep uzun sacli dönemlerin oldu orta okulda bile fazla zorlanmadim. şu an hala ogleyim. Hazreti omerin kel olduğunu bildiğimden bu yana sacimi berbere sıfırı vurduruyorum. her berberde haliyle eminnisin diye 2-3 kez soruyor.
Hehehehe. Kahkaha aattım resmen
Doğrudur abim
iyi yanı saç yapma derdi yok, yazın serinlemek için kafayı rahat rahat yıkayabiliriz, kepek derdi jole fön derdide yok :)
kötü yanı kel erkek sevmem diyen bir kıza aşık olursak yaprağı yeriz :D
he tabi kel olıp bir jason statham bir jony sins gibi karizmaya sahip olan şaslı erkekler istisna onlar için kötü yanı hiç yok :D
ee beğenmezlerse napıcaz :D
Hitman gibi ortallıkta dolaşıyorsun işte. hem şanslısın berber dayamıyor :)
Kel değilim ama iyi tarafı olarak saçın yağlanmaz sürekli yıkamak zorunda kalmazsın 😀😀
Abi bende çok dert ediyordum en sonunda ektirdim 4 ay oldu 😃
Açıkçası tam cıbır kafa değildim. O yüzden çim adam gibi olmadı. İşte böyle oldu. 😉
https://hizliresim.com/db04Bn
Şu da önceki hali
https://i.hizliresim.com/db04Mr.png
Kel değilim ama sanıyorum kısa bir süre sonra kel kalacağım. Şimdiden burada rezervasyonumu yapayım...
5 sene önce omzuna gelen saçlar neden dökülür anlamadım bir şey mi oldu yoksa genetik mi hadi 35 de olsa anlarimda 25 de neden
18 yaşında dökülmeye başladı saçlarım. Git gide azaldı azaldı ve saçlarımın ön tarafı iyice seyrekleşti en son geçen yaz ön tarafta seyrekte olsa saç vardı. Kış geldi çattı saçlarımı 3 numara yapayım dedim saçlarımı kestirdim uzadılar bir baktım ki önde hiç saç yok :D şu an önden tepeye doğru açılıyor. Sanırım genetik.
Anlıyorum peki dayınız ve ya babanızın saçları nasıl? Benim için önemli de
Dayın ve ya baban değil durum önemli yanlş anlama 😂
anladım reis benimde bazı korkuların var bu konuda araştırma yapyrm eyw
Günde 10-20 tel yıkarken falan dökülüyor havluyla kurularken falan
Eyvallah reis 😀
dostum inan bana hiçbir kötü yanı yok :D
ben de kelim. fönmüş şampuanmış jöleymiş hiçbirinin derdi yok. en güzeli de elini yüzünü yıkadığım gibi dışarı çıkabiliyorum :D
İyi yanı yazın ferah kötü yanı kışın kafan donar 😀
Berbere para vermiyosun
Diyar pala ve sins örnekler 😂😂
Kel, imana gel ahahaha.
(2011 kapak sözler)
yağlanma derdi yok
bende yaglanma sorunu yok yumusacik saclarim :)
hahah :D
yok estagfırullah :D
banyodan sonra saç kurulama derdi pek olmyo :)
aynen :)
Kekliğin iyi tarafimi olur😊
insan olsun yeter be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar