Deri ceket almaya karar verdim, fakat hangi marka daha iyi karar veremiyorum. Kullananlar, öneride bulunabilirler mi? :)
Her ikisi de aynı fiyatlarda..
Her ikisi de aynı fiyatlarda..
desa yı bilmem ama derimoddan uzak dur derim. aldığım çizmenin topuğu ikiye ayrıldı bir de ne göreyim içi sırf karton. yaşadığım deneyim sonucu okuduğum yorumlarda da montların fermuarlarının bozulduğunu astarlarının yırtıldığını öğrendim. ne alırsan al ürün alındıktan sonra da desteği iyi olan bir firmadan al. deri ürünleri sonuçta ucuz şeyler değil. bir de beinm başıma geldiği gibi olmayacak yerde rezil olmak da var. kırık topukla eve döndüm.
ben desadan alıyorum derimont alacağım zaman birkaç defada çanta aldım gayet memnunum ama derimod dan hiç almadığım için kalitesine birşey diyemeyeceğim :)
Aradığını hangisinde bulursan o iyi. İkisi de kalite açısından aynı. Kalitede üst noktaya yaklaştıkça farklar tasarımda, moda da ortaya çıkıyor.
Gören duyanda o iki markadan başka er yok sanır.
3 liralık cekete 10 lira diyip satıyorlar. İşin garibi alan var...
Cevap
7Cevap
ikiside cok guzel markalar ayirim yapmam ama modellerine bakarak begenecegin modeli buldugunda marka ayrimi yapmadan al derim
En iyisi " Kapalı Çarçı " veya Zeytinburnu dericileri...
ben erkegimin hangii halini ben erkegimin hangi halinii, ben erkegimin DERIMOD halini severiiiiiiim =)
İkisde güzel hoşuna gideni seç. zeytinburnu sahildeki yerler ucuz olur...Önce oraya bak..
Desa...
Seda Sayanın selamını söylemeyi unutma :D
:))
Derimod daha sağlam bir marka gibi geliyor bana.
en iyisi esnafların sattığı deri :)
aynı b*kun laciverti ikiside...
İkisinden de alışveriş yapmadım.
Derimont daha iyi sıcak tutar hem :)
seda sayansız olanı tercih ederim ben.
derimod
Hiç biri..
:))) ozaman iyisini söyle bari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar