Bakın, "krem diyorum" fondöten demiyorum. Yüzüme bugune kadar hayatta fondöten sürmedim sürmem de, aslında kremde sürmüyorum da güneşten yüzüm baya lekelendi ve kızardı ya bu lekeler sinirimi bozuyor..
Yarddııımmmmm lütfennn
Yarddııımmmmm lütfennn
Tatlım öncelikle günaydın, Babam cildiyedici olduğundan biliyorum güneşten korunmak için ve güneş lekelerini geçirmek için "VICHY LABORATOIRES" +50 güneş kremi yazıp googleden arastirabilirsin Bİde bunun yanında micro silver diye bir crem var oda iki üründen ibaret birini yüzüne uygulayıp yıkıyosun digerininide yüzüne uygulayıp bekletiyosun şahsen bunlar çok işe yarıyor bide bunlar sana hiç cazip gelmediyse yüzünü her gün sabah akşam soğuk suyla yıka derim bende bu durumdan muzdaripim bir kız olarak.
Sabah ablammm benim
Naber nasılsın ablam benim :)
Himmm iyi o zaman tatlım takip et olmaz mi
Gunes kremleride parlaklik veriyor veya bb cc kremler
Sudocrem :) Fondötene bb kreme gerek duymadan kullanırsın, üstelik zararı makyaj malzemeleri gibi yok.
Fondoten falan sürmeden beyazlık istiyorsan bunun için zaman lazım. Yüzüme süreyim hemen beyaz göstersin diye bir şey yok. Eğer yüzünün uzun vadede beyaz kalmasını istiyorsan haftada bir kil maskesi ve pirinç unu maskesi yapabilirsin. Ayrıca dışarı çıkarken havada güneş olmasa bile güneş kremi sür. Yüzü beyazlatan kremler var fakat onları doktor kontrolünde kullanman daha iyi olur.
@Joaquim :/ canim benim anlatmak istegimi anlatamadm ya açıkçası şöyle diyim; bugün bir düğünde kızın birinin yüzü çok güzel parliyordu ve beyzlatmisti lekede yok ama fondöten olmadiği apaçık ortada, yani kıza sormaya cekindim ama merakta etmiyor degilim o tarz kremler var mı? Benim yanaklarım güneş olmayincada al al renk cümbüşü yaşıyorum sanki
bir suriyeli kıza sormak lazım :) onlar gerçekten doğal bir beyazlığa sahipler..
Cevap
11Cevap
Günde beş vakit abdest al bak yüzün nasıl nurlu ve beyaz oluyor..
Arap kızı kremi. Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım memnun. Cildi beyazlatıyor.
güneşten korunmak için bir krem alsanız daha basit olmaz mı?
Sen oldugın gıbo guzelsın bosver surupte yuzunu kotuleme
Senin ihtiyacın olan şey güneş koruyucu krem
beklazon-pembe. betin benzin atmış gibi olucak:)
Retrica işini görür senin, onunla dolaş
Garnier in bb kremlerini kullanabilirsin.
Banada lazım ondan ya :(
boşver takma gozlerın yeter
Expigment eczaneden al
ihtiyacın mı var :)
gözlern yter.. boşverr
cc krem
maske kullanmalısın
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar