Kapali biri renkli giyinebilir siyah giymek tek secenek degil ancak Ben canli renklerden ziyade pastel renkleri daha cok yakistiriyorum
Ten makyaji kesinlikle yapabilirler. Bir kadindan bahsediyoruz yuzundeki kusuru kapatmasi ne kadar garip? Rimelde surebilir ancak takma kirpik far eyeliner kotu duruyor cok dikkat cekiyor zaten ekstra bir sey kaslarda doldurulur sabitlenir ama sert sekil verses aciklara da yakismiyor yani kapali birinde daha kotu gorunur ama ruju bilemiyorum dikkat cekiyor baya ama ozel bir gubde surulebilir belki ama parlatici surebilirsiniz
Dar pantolon ustune uzun bir sey giyildigi surece giyilir
Ferace pardesu sart degil vucut hatlarini belli etmeyecek uzun birseyler giyinin hem daha hos gorunur hem tesetture uygun hemde cok daha fazla secenek olur
Pembe acik mavi gibi renklerdeki basortuleri kotu duruyor
Yakanizi boynunuzu kapatacak sekilde ortunun obur turlu sacma oluyor
Topuklu giyinin ama bileginiz cok acik olursa olmaz
Oje kotu durur ama parlatici surebilirsiniz namaz kilmadiginiz gunlerde
Topuzlari buyuk ya da kucuk yapmayin normal boyutta olsun
Bence olmasi gereken bunlar kisitlanmamali her seyde kapalillar Sen kapalisin onu giyme sunu deneme bunu yapma diye bir sey yok belli seyler var onlara dikkat etmeliler anlattiklarimda oldugu gibi siz ne dusunuyorsunuz
Not:bence tarzinda yazdim ama soru. Umarim okumussunuzdur :)
Ten makyaji kesinlikle yapabilirler. Bir kadindan bahsediyoruz yuzundeki kusuru kapatmasi ne kadar garip? Rimelde surebilir ancak takma kirpik far eyeliner kotu duruyor cok dikkat cekiyor zaten ekstra bir sey kaslarda doldurulur sabitlenir ama sert sekil verses aciklara da yakismiyor yani kapali birinde daha kotu gorunur ama ruju bilemiyorum dikkat cekiyor baya ama ozel bir gubde surulebilir belki ama parlatici surebilirsiniz
Dar pantolon ustune uzun bir sey giyildigi surece giyilir
Ferace pardesu sart degil vucut hatlarini belli etmeyecek uzun birseyler giyinin hem daha hos gorunur hem tesetture uygun hemde cok daha fazla secenek olur
Pembe acik mavi gibi renklerdeki basortuleri kotu duruyor
Yakanizi boynunuzu kapatacak sekilde ortunun obur turlu sacma oluyor
Topuklu giyinin ama bileginiz cok acik olursa olmaz
Oje kotu durur ama parlatici surebilirsiniz namaz kilmadiginiz gunlerde
Topuzlari buyuk ya da kucuk yapmayin normal boyutta olsun
Bence olmasi gereken bunlar kisitlanmamali her seyde kapalillar Sen kapalisin onu giyme sunu deneme bunu yapma diye bir sey yok belli seyler var onlara dikkat etmeliler anlattiklarimda oldugu gibi siz ne dusunuyorsunuz
Not:bence tarzinda yazdim ama soru. Umarim okumussunuzdur :)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer