Saçlarım ince telli ve hacimsiz ufak bir rüzgarda bile tuz buz oluyor anlayacağınız. Var mı bildiğiniz güzel ince telli saçlar için hacim veren şampuan?İnce telli saç i̇çin hacim veren şampuan
İnce telli saç i̇çin hacim veren şampuan önerileriniz neler?
Sönük görünmek ince telli saçların kaderi sanırım :( Fakat bunu değiştirmek hiç de zor değil :) Doğru bakım ve ürünlerle ince telli saçlarınızı dolgun, hacimli görünüme kavuşturabilirsiniz. Tam da buna uygun bir seti biliyorum, kendim de kullanıp memnun kaldığım için size de gönül rahatlığıyla önerebilirim.
Elidor Gün Boyu Hacimli Saçlar By Elvin Levinler Serisiyle göz alıcı dolgun saçlar!
İnce telli saç için şampuan
5 üründen oluşan harika bir bakım seti! Saçları canlandırıyor, daha dolgun gösteriyor. Elvin Levinler gibi hacimli saçlara sahip olmayı kim istemez ki? Saç bakımının bir numaralı markası Elidor sesimizi duymuş, Elvin Levinler ile bu bakım setini bizlere sunmuş :) Set içinde neler mi var?
Elidor Gün Boyu Hacimli Saçlar By Elvin Levinler Şampuan
Elidor Gün Boyu Hacimli Saçlar By Elvin Levinler Saç Bakım Kremi
Elidor Gün Boyu Hacimli Saçlar By Elvin Levinler Süper Saç Kremi
Elidor Gün Boyu Hacimli Saçlar By Elvin Levinler Süper Saç Bakım Maskesi
Elidor Gün Boyu Hacimli Saçlar By Elvin Levinler Saç Bakım Yağı
Elidor Gün Boyu Hacimli Saçlar By Elvin Levinler Bakım Seti nasıl kullanılıyor?
By Elvin Levinler
Saçlarımızın ihtiyaç duyduğu her şey bu set içerisinde mevcut :) C vitamini deposu nar çekirdeği yağı sayesinde saçlara hayat veriyor, ince telli saçların bile dolgun, hacimli görünmesini sağlıyor. Ben ilk kullanımdan itibaren saçlarımda farkı hissettim :) Peki bu set nasıl kullanılıyor?
Duş öncesi süper saç bakım maskesini saçlarınıza güzelce uygulayın, 5 dakika bekletin ve duşa girin :) Saçlarınızı duruladıktan sonra silikonsuz şampuanı kullanabilir, ardından saç kremlerini uygulayabilirsiniz. Set içerisindeki süper saç kremi koku incilerine sahip, saçların uzun süre misler gibi kokmasını sağlıyor. Son olarak duştan çıktıktan sonra saç bakım yağını nemli saç boylarına, diplere değdirmeden uyguluyoruz veee hacimlii, gözlerden kalpler çıkaran saçlara kavuşuyoruz 😍
Merhabalar ince telli saçlarınız için önerim Cosmo Code & Kadir Alkan Şampuanları ile üstüne expres bakımını denemenizi öneririm. Şampuanımızın market şampuanlarından ayıran en büyük özelliği deterjan içeriği olmayıp, SLS, SLES, Paraben, Sülfat ( Tuz) ve türevleri gibi zararlı maddeler içermez. Tüm saç tipleri için uygundur. Expres bakım ise soya proteini, buğday proteini, aloevera ile her tip saça uygundur. Saçınızın daha yumuşak, daha güzel ve daha canlı görünmesine yardımcı olur. Saçların kolay taranmasını sağlar. Saçlarınıza hacim verir. Bunun için instagram sayfamıza @menhaneturkey ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
En İyi Cevaplar