Topuklu ayakkabı mı, topuksuz mu?

Topuklu ayakkabılar bence çok güzel, çok hoş.
Ayakta şahane duruyor.
Daha kadınsı ve daha çekici gösteriyor.
Bazilari için çok rahat fakat bazıları rahatsız olmasına rağmen giyer.
Ama... Zararları çok. Şimdi zararlarını görmeye bilirsiniz hatta dünyanin en rahat ayakkabısı ola bilir sizin için. Fakat yıllar sonra çok sorunlarla karşılaşa bilirsiniz.

Zararlarını açıklamak istemiyorum çünki çok var, çook uzun. BURDAN baka bilirsiniz.

Bildiğimden söylüyorum. Benim anneannem gençken topuklu ayakkabı giymeye başlamiş zararlidir demişler dinlememiş. Ve şimdi ayağı berbat halde. Kemiği falan çıkmış beli ağriyor, hiç bir ayakkabı giyemiyor terlik dışında. Ayakları terliyor.
Hoş olduğu kadar zararlıdır topuklu ayakkabı.

Ya spor ayakkabıları?
İşte onlar hem güzel hemde çok rahatlar.
Ayakta çok güzel durur.
Pek kadınsı göstermesede harika duruyor bence.

Converse-
Ben kendimi bildim bileli spor ayakkabı giyerim ve içlerinden en sevdiğim tür converse ayakkabılarıdır. Sanki hiç birşey giymemişim gibi hissederim.

Biraz çocuksu göstere bilir hatta kısa boyluların boylarini aynı bıraka bilir. Ama kime ne, bize rahat olduktan sonra?

Ama çizmeler ile babetleri unutmayalım.
Çok hoş ve şirinler. Rahat hissedersiniz içlerinde. Ben çok severim kışın çizmeler giymeyi. Sıcacık :)
Babet ayakkabılarında çok türleri var çok güzellerdir ama bazen ayaklara pek yakışmaya bilirler türlerine ve ayak tiplerine bağlı. Ayaklarınız kokuyor diye sorun ediyorsanız çaresi var elbette.
Ayakkabını temizleyin, içi terlemişse cama koyun.
Ayağınızı hergün yikayın genel olarak temiz kalmasi için😁 ayak nemlendirici süre bilirsiniz hem ayaklarının temizliği çin hemde terlememesi için. Temiz çoraplar giyin. Ayakkabının içine dişina parfüm bile sıka bilirsiniz ben şahsen öyle yaparim ve çok hoşuma gider.

Tabii ki herkes istediği gibi rahatt ettiği gibi giyenecek, ben sadece bilgi vermek istedim ve sizin fikirlerini merak ettim😁
Sizce topuklu mu, topuksuz mu?😊