Topuklu ayakkabılar bence çok güzel, çok hoş. Ayakta şahane duruyor. Daha kadınsı ve daha çekici gösteriyor. Bazilari için çok rahat fakat bazıları rahatsız olmasına rağmen giyer. Ama... Zararları çok. Şimdi zararlarını görmeye bilirsiniz hatta dünyanin en rahat ayakkabısı ola bilir sizin için. Fakat yıllar sonra çok sorunlarla karşılaşa bilirsiniz.
Zararlarını açıklamak istemiyorum çünki çok var, çook uzun. BURDAN baka bilirsiniz.
Bildiğimden söylüyorum. Benim anneannem gençken topuklu ayakkabı giymeye başlamiş zararlidir demişler dinlememiş. Ve şimdi ayağı berbat halde. Kemiği falan çıkmış beli ağriyor, hiç bir ayakkabı giyemiyor terlik dışında. Ayakları terliyor. Hoş olduğu kadar zararlıdır topuklu ayakkabı.
Ya spor ayakkabıları? İşte onlar hem güzel hemde çok rahatlar. Ayakta çok güzel durur. Pek kadınsı göstermesede harika duruyor bence.
Converse- Ben kendimi bildim bileli spor ayakkabı giyerim ve içlerinden en sevdiğim tür converse ayakkabılarıdır. Sanki hiç birşey giymemişim gibi hissederim. Biraz çocuksu göstere bilir hatta kısa boyluların boylarini aynı bıraka bilir. Ama kime ne, bize rahat olduktan sonra?
Ama çizmeler ile babetleri unutmayalım. Çok hoş ve şirinler. Rahat hissedersiniz içlerinde. Ben çok severim kışın çizmeler giymeyi. Sıcacık :) Babet ayakkabılarında çok türleri var çok güzellerdir ama bazen ayaklara pek yakışmaya bilirler türlerine ve ayak tiplerine bağlı. Ayaklarınız kokuyor diye sorun ediyorsanız çaresi var elbette. Ayakkabını temizleyin, içi terlemişse cama koyun. Ayağınızı hergün yikayın genel olarak temiz kalmasi için😁 ayak nemlendirici süre bilirsiniz hem ayaklarının temizliği çin hemde terlememesi için. Temiz çoraplar giyin. Ayakkabının içine dişina parfüm bile sıka bilirsiniz ben şahsen öyle yaparim ve çok hoşuma gider.
Tabii ki herkes istediği gibi rahatt ettiği gibi giyenecek, ben sadece bilgi vermek istedim ve sizin fikirlerini merak ettim😁 Sizce topuklu mu, topuksuz mu?😊
yerine göre ayakkabı giymelidir bayanda erkekte ama topuklunun duruşu verdiği şıklık havada vazgeçilmez asla. mesela özel günlerde düğüünde davetlerde topuklu giyerse daha güzel olur ama concerse ile bir davete giderse de kimse yüzüne bakmaz.
5 yıldızlı lüks bir otelde ünlü iş adamları ünlü siyasetciler ünlü tv sektöründen olan kişilerin olduğu bir etkinliğe gittim üzerimde takım elbise var kapıdan daha girmeden güvenlik selam verdi içerde bir hostes kız bana eşlik etti otelimizde sıpa ve masaj üçretsiz çıkışta kullanabilirsiniz vs dedi. neyse kot üzerie ceket giymiş biri geldi almadılar bir kız geldi almadılar bile içeri. kısaca giyim aşırı önemlidir. senin muhtemelen davet dediğin basit çocukça birşeydir doğum günü gibi kına söz nişan gibi vs.
kombinine göre değişiyor ama alışveriş yapmak isterseniz hepsibusepette de her turlu elbise ayakkabı bulunur çok güzel ve şık seyler var güvenli bir site
En İyi Cevaplar