Biri giyim tarzın çok hoş dedi ve basic ve seviyorum dedi😊 anlam veremedim :P farkında olmadan basic giyindiğimi öğrendim :) Basic ne demek? Basic giyim nasıl oluyor?basic ne demek?
Basic ne demek? Basic giyim nasıl olur? Güzel midir?
Basic, sözlükte; esas, temel, ana, basit anlamlarına geliyor. Giyim olarak ise bu anlamların hepsini içerir. Modası geçmeyen, kolay kombinlenen kıyafetleri ifade eder. Basic giyim parçalarının bir mevsimi yoktur. Her mevsimde, her kıyafetle kombinlenebilir parçalardır. Düz renklerden oluşur.
basic tişört
Basic bir tişörtü kotla, eşofmanla, şortla, etekle kombinleyebilirsiniz. Basit bir şıklık istiyorsanız basic giyim sizin için ideal giyimdir.
Basic Fit Ne Demek?
Basic fit vücudunuza en uygun olan klasik giyim ürünü demektir. Yani fiziğinize cuk diye oturması gerekiyor. Potluk yaratmaması gerekiyor. Göbeğiniz varsa saklamalı, vücudunuzun güzel yönlerini öne çıkarmalı. Ayrıca sizi rahat ettirmeli. Bunların toplamı basic fit oluyor.
basic fit ne demek
Basic Kalıp Ne Demek?
Basic kalıp siz rahatsız etmeyecek ama vücudunuza en uygun formda olan ürünler demek. Basic kalıplı giyim ürünleri üstünüze en çok oturacak kıyafetlerdir. Ayrıca basic kalıp kıyafetleri çok sadedir. Süslü bir şey beklemeyin yani. Sade klasik bir beyaz tişört mesela. Her pantolona, eteğe uyan o klasik tişörtler işte basic kalıplı oluyor. Her kadının dolabında muhakkak bulunması gerekiyor. Çok güzel kombinler yapılabiliyor basic kalıp ürünlerle. Tavsiye ederim. :)
basic kalıp ne demek
Basic Tişört Ne Demek?
Basic tişört üstünüzde sizi rahatsız etmeyen, yokmuş hissiyatı yaratan, yaz mevsiminde püfür püfür estiren ve bunaltmayan tişört çeşididir. Bu tarz basic tişörtler hem kadınların hem erkeklerin vazgeçilmezidir. Kot pantolon ve şortlarla çok güzel uyum sağlıyor. Hatta her türlü alt modelle uyum sağlıyor. Bu nedenle birçok insanın dolabında renk renk basic tişört vardır. Şahsen bende çok var. Özellikle çok yoğun bir günse vazgeçilmezim oluyor bu tişörtler.
basic tişört ne demek
Basic Kesim Ne Demek?
Vücuda tam oturması ve potluk yaratmayacak şekilde tasarlanan kesimlere basic kesim denir. Bu tarz kesimler her kiloda ve formda olan insanların imdadına koşan türde bir kesimdir. İnsanların vücutlarındaki rahatsız olduğu yerleri sakladığı için en çok üretilen ve tercih edilen kesim tişörtlerdendir.
En sevdigim tarzdir. Utunde islemesiz tassiz tussuz ve cok renkli olmayan giyim tarzi basic fashion yazarsan google a cikar ornekleri kisacasi sade giyim.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
genellikle sade şeyler. bence çok sıradan ben sevmiyorum
En İyi Cevaplar