Moda & Stil Kına elbise nasıl, çok mu basit? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Abiye olarak almayı düşünüyorum ama sadelikten hoşlanan biriyim. Kınada giyeceğim. Sizce nasıl? Güncellemeler+1 yıl Ek olarak; Zayıf, beyaz tenli biriyim. Kına elbise nasıl, çok mu basit? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bence sade. Günlük kullanım için evet uygun ama kına için değil. Biraz daha abiyemsi bir elbise tercih etmelisin. 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 697 cevap paylaştı. bence çok tatlı bir rengi var bacımkınalık olarak giyilebilir 1 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güzel görünüyor renk biraz ilgi çekici ama eğer seviyorsan bu tarzı sorun olmaz gibi 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kendi kınan ise sade kalmış 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayır, en yakın arkadaşımın kınası için Yorumla merakettimmişte +1 yıl o zaman güzel beğendim ben Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim, daha sipariş vermedim ben de tam emin olamadığım içşn. Biraz daha bakacağım sanırım :) Yorumla
_-nobodyY-_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzel ama başka rengi varsa daha güzel 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kremi var ya bu renk kreme göre daha iyi geldi bana Yorumla _-nobodyY-_ +1 yıl sana öyle geldiyse.. güzel bu bence kınada giyilebilir basit durmaz Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😊 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tatlı hoş görünüyor 1 0 Yorumla
srtcbrk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 328 cevap paylaştı. gayet hos 1 0 Yorumla
Wanteronee Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 759 cevap paylaştı. Elbise cok guzel bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence sade. Günlük kullanım için evet uygun ama kına için değil. Biraz daha abiyemsi bir elbise tercih etmelisin.
bence çok tatlı bir rengi var bacım
kınalık olarak giyilebilir
Güzel görünüyor renk biraz ilgi çekici ama eğer seviyorsan bu tarzı sorun olmaz gibi
kendi kınan ise sade kalmış
Hayır, en yakın arkadaşımın kınası için
o zaman güzel beğendim ben
Teşekkür ederim, daha sipariş vermedim ben de tam emin olamadığım içşn. Biraz daha bakacağım sanırım :)
Güzel ama başka rengi varsa daha güzel
Kremi var ya bu renk kreme göre daha iyi geldi bana
sana öyle geldiyse.. güzel bu bence kınada giyilebilir basit durmaz
Teşekkürler 😊
Tatlı hoş görünüyor
Fazlasıyla dikkat çekici
gayet hos
Bence çok tatli
Güzel
Elbise cok guzel bence
Basit