Üniversitede hiç makyaj yapmayan bir kız size üşengeç ve çocuksu izlenimi mi verir?Baylar da bayanlar da cevaplasın ne düsünürsünüz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ruj ve rimel sürüyorum sadece bende 5 6 dk mi alıyo bu kadarını da yapabilirler sanırım eğer çok renksiz ve makyaj gerektiren bir suratı varsa
ruj ve rimel en fazla 1 dkmı alır :)
doğal olduğunu düşünürüm.Makyaj güzeli değil en azından.
Üniversiteye gelmiş. Makyaja gerek yoksa tabi ki yapmasın ama ihtiyacı varsa öyle de gidilmez o ortama. Diye düşünüyorum :)
İhtiyacım olup olmadıgın bilemem ama leke yok yüzümde sivilce de ama rengim nasıldır bilemem bir de profil fotonu sevdim :)
:) severim ben de
hayır kesinlikle öyle demem. Bakımlı olduktan sonra hiç makyaj yapmasın evinde elinde bulundurmasın bile o kadar :D
Cevap
8Cevap
hayır sadece derslerinin çok yoğun olduğu düşünülür. enazından itü'de böyle :D
Tıpta okuyan arkadaslarım bile makyaj yapıyor her gün :)
sen itüye gel sabahlara kadar projelerle uğraş. yeri gel 72 saat uykusuz kal ondan sonra konuşalım. ciddi diyorum dönem ortasına geldinmi her 3 kişiden 2sinin gözlerinden uyku akar.
Oyledir ama İtü de bir arkadasım var mühendislikte o da cok cok calısmıyor gibi tıp en agırı gercekten bak hele İstanbuldakiler
genel olarak itü böyle. ayrıca mühendislik okuyor demişsinde her bölümün zorluğu aynı değil. tıp okuyanların neler yaşadığını bilmediğimden bir yorum yapamayacağım.
:) endüstri :) mantıklı bence de gerci neyse iste
kusura bakma ama endüstri müh. okuması en kolay mühendisliklerden biri itüde. istersen git o arkadaşına sor. çünkü maçkadaki muameleyle maslaktaki durum çok farklı.
:) tamam tamam en zorundasınız:)
oto boyacısından çıkmış gibi suratı olacagına, makyajsız dolaşsın daha iyi.
Yok canım adam gibi makyaj yapanlardan bahsediyorum :)
Ben yinede makyajsız veya çok az makyajlı olmasından yanayım :)
en azından üsengeç bir görünüm sergilemedigime sevindim
gerçek nedir ? üşeniyormusun
hayır bilakis çekici gelir. her zaman demişimdir doğallıktan yanayım.
güzelse kendine güveniyo hiç makyaj yapmasına gerek kalmamış o yüzden muhtemelen yapamıyo derim.
yok aksine makyaj yapmayan doğal kızlardan hoslanırım hep onldar daha samımı gelır bana
Doğallığı tercih ediyordur derim. Olumsuz düşünmem.
çocuksu değilde üşengeç yda blmiyor dye dşnrm
üşengeç evet biraz
ben bunu tanıyorum :(
ne gibi :)
Yoo öyle birşey düşünmem.
Yapıyor musun peki? :)
Evet hergün :)
Üseniyorum sanırım :(
Az yap, mesela ruj vekalem olsun.
Sadece nemlendirici o da catlıyor dudaklarım diye bir de ruj yakısmıyor sade sanki :)
Kalem çek gözlerine. Maskara kullan. 5 dknı bile almaz.
bak o mantıklı :)
yok be ne alaka
yapmalı.
Hayır neden versin ki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar