bakımsız, kendine özen göstermiyor vs diye düşünür müsünüz
dışarı çıkacağım zaman doğal tonlarda bir ruj sürüyorum onun dışında hiçbir şey sürmüyorum. çocuksu bir yüzüm olduğu için makyaj bana yakışmaz, eğreti durur diye düşünüyorum nedense
bakımsız, kendine özen göstermiyor vs diye düşünür müsünüz
dışarı çıkacağım zaman doğal tonlarda bir ruj sürüyorum onun dışında hiçbir şey sürmüyorum. çocuksu bir yüzüm olduğu için makyaj bana yakışmaz, eğreti durur diye düşünüyorum nedense
Bir şey düşünmem makyaj yapmayı sevmiyor olabilir ya da doğal olmayı seviyordur yani ben kızları ya da insanları bir kalıba sokup ön yargıda bulunmam zaten bende kadınlarda aşırı makyaj sevmiyorum bu yüzden yapılmasa daha iyi olur diyorum ama yapmak isteyen de yapabilir istemeyende yapmaz bu bir tercihtir kimse karışamaz.
Bakım eşittir makyaj değil kesinlikle, birçok kız arkadaşım oldu hiç makyaj yapmayalım fakat gayet bakımlı ve güzel kadınlarda. Aksine sürekli makyaj yapan sürekli dekolte giyinen kadınları hiç hoş bulmam arkadaş olmak istemem
Cevap
10Cevap
insanlari hiç bir zaman memnun edemeyiz emin ol bende makyaj yapmayı çok severim makyajsız dışarı adım atmam insanlar derki filli boya niye bu kadar makyaj yapıyosun kendini beğenmiyor musun bla bla ama makyaj yapmasak bu seferde kendime bakmıyor bakımsız özensiz derler sen bu durumdan memnunsan kimseyi takmayacaksın
haklısın sadece merak ettiğimden sordum
anladim zaten balım sen her türlü güzelsindir. ❤️
teşekkür ederimm, sen de öylesindir💖🐱
Özgüveni yüksek kız. Erkeklerin daha hoşuna gidiyo.
Kendini kimyasala maruz bırakmamasından daha güzel ne olabilirki.
makyaj yapmak bakım yapmak değildir
Doğal güzellik her daim iyidir diye düşünüyorum
Makyaj bakım değildir, iğreniyorum makyajdan
Hiç bişey düşünmem banane
Sevigilim olacak insan derim
Makyaj bakim demek degil ki
değil zaten ama bazıları öyle düşünüyor
Boş ver bazilarini
Güzel düsünürüm
Doğal olmak her zaman dah çok ilği çeker
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?