Sizce kilolu bir bayan seksi olabilir mi ya da bir erkek için görünüş her şeyden önemlidir?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim boyum 170 kilom 78 zayıf biri değilim her zaman begenenim çok oldu burda seksi olmaz ben bakmam iyk gibi kelimeler eden erkeklerin bir cogu ve bunun gibi erkeklerin hepsi disarda ağzının suyu akar şekilde bakıyorlar. Zaten bir cogunun tipini gorsek yuzune bakmayiz burda ahkam kesiyor.
Bayanlarimiza gelince de 45 kg 60 kg arasi bayanlara ben kadın gözüyle bakmıyorum bile haa sunta haa onlar yüz güzelliğine gelince de k. cimi açsam hepinize yüz olur.
Not: özel yapmamin amacı şimdi yorumumu cekemeyip bir ton şey yazacaksiniz bu yüzden...323 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@46tatlı tskler
Cevap sahibi+1 yıl@quick buyur burdan sorabilirsin
Soran+1 yılSözlerine katılıyorum sonuna kadar ahkam kesenlerin eminim ki tipine bile bakmam ben hepsi lafta onlara dişi olsun yeter
Cevap sahibi+1 yıl@soran yani canım boşver bunlara aldanma burda konuşup dururlar
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıl@46tatlı öldürüyorsun beni yaaa 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@quick asilma gibi bir durum yok elde etme hiç yok sana buyur sorabilirsin dedim sen ozeli tercih ettin bu da bana uygun değil farklı yerlere çekme konuyu
Cevap sahibi+1 yıl@46tatlı biz ikı bayan konuşuyoruz sende dahilmis gibi cevap veriyorsun.
Cevap sahibi+1 yıl@quick ben onun yazdığına gerekli cevabı verdim veririm sen kendi konuna bak
En İyi Cevaplar
Kilolulukla zayıflıkla alakası yok görübüşün, kilolu olmak dış görünüşü kötüleştirmez, güzelleştirir
41 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElbette olabilir.
Seksilik kilo ile alakali değil bence.
İçindeki dişi ve ateşli ruh ile alakali.
Uzun askılı kırmızı elbise
Altına iplik Tanga
Saçlar topuz
Kulakta sallanir küpe..
Tam bir dişi işte bence.
Kilosuna bakmam bunun.
Sen böyle giyer misin soran?00 Yorumla
+1 yılteni vucudu temizse bence cogu kadından daha cekici ve seksi geliyor bana pürüzsüz ise :)
25 Yorumla- +1 yıl
Öylemisn peki?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
profil'de yüz varsa bir takip atarmsn takip etmicez merak ediyorum mesajda atmayız.
Soran+1 yılProfilde yüz yok
- +1 yıl
t-akip yaparsan 2 dk sevinirim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
78Cevap
+1 yıltabiki olabilir hali, tavrı, giyinişi fiziğinden çok etkiler ayrıca kiloludan kastın kat kat olmak değilde balık etli biraz fazla kıvrımlı olmaksa belini incelterek gayette seksi olursun
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Kilolu bir kadin tabikide seksi olabilir oturup kalkisiyla cilvesiyle harrketleriyle ve en onemlisi zarifligi ve nazikligiyle bir erkegi tamamen etkileyebilir ben bile bazi kilolu kadinlara bakar ornek alirim tatli olani cok cunku bazilarinida hic sevmem hayvan gibi hareket ediyorlar
10 YorumlaBoyu çok kısa değilse ve kiloları abartı değilse, vücut hatları orantılı ise, yüzü güzelse, kendine has oluşturduğu bir tarzı varsa elbette seksi olur.
40 Yorumla- Moda & Stil konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yıl12 Yorumla
Soran+1 yılYuh
- +1 yıl
Ne yuh? Mis mis :)
Çoğu erkek için dış görünüş çok önemli ama sadece dış görünüşle bir ilişkiyi sürüdremezsin bunu da biliyorlardır.
10 Yorumlakilodan kastın obezlikse farkeder ama kimi insanlar dolgun bayan sevıyor fızıkı gorunum olarak boyunuzlada alakalı tabı kısa ve kalıplıysan DAnger Ama tabıkıbıraz orta boy kurtarabılır ya ben nedıyorum her kör satıcının bir kör alıcısı cıkar ;)
00 YorumlaKadın dediğin balık etli olacak. Kilolu kadın elbette seksi olabilir.
10 Yorumla
+1 yılSen ne diyorsuuun... öyle seksi ve etkileyici kadınlar varki manken olanlara taş çıkartır.
10 YorumlaOlabiliyor... İlla ki zayif kadınlar çekici diye birşey yokk.. Bazı zayıf kadınlar itici bile olabiliyor... Önemli olan gorunus diye dusunuyomm.. Gorunus bence kişiliği yansıtıyor..😊😊
10 Yorumla
+1 yılkilolu kadın candır ya.. bayılıyorum kilolu kadınlara
15 Yorumla- +1 yıl
soruyu soran arkadaş kilolumusun
Soran+1 yılBalık etli obez değilim
- +1 yıl
kaç kilosun canım..
- +1 yıl
favorim kısa boylu ve tombiş kadınlar
Soran+1 yılResmi olalım lütfen sadece soru sordum ayrıntıya gerek yok
bence ne kilo ne boy ne güzellik temiz ahlak ve saygılı biri olması tercihimdir
20 YorumlaModa & Stil konusunda 355 cevap paylaştı. Bana göre seksilik itici, tatlılık çekicidir. Ayrıca bir kızı güzel yapan vücudu yüzüdür. Ve tabiki karakteri güzel değilse dünya güzeli bile olsa boş
00 Yorumlahayır bence dal gibi olmalı kilolu kadın seksi olamaz yatakta ben kontrol edebilmeliyim kadını istediğim pozisyona yatırabilmem gerekir bu nedenle kilolu bayan olmaz
00 YorumlaKilolu kadın seksi olamaz kardeşim. Anladıgım kadarıyla kilolarınla ilgili sorunun var... Spora git 1 yıl dişini sık fit ol... Başka yol arama ve kendini de kandırma.
010 Yorumla- +1 yıl
Yorumun gözume carpti, absürd geldi. Seksi olmanin tam anlamani bilmiyorsun sanirim arkadasim. Seksi olmanin anlami fitlikle, zayifliklikla alakasi yok. Fit olanda olmayan'da cekici olabilir ! Ister ciplak ister dogru secilen camasirlarla !
- +1 yıl
@Birvarmisikiyokmus
Sen de seksi olmak ile çekiciliği karıştırıyor olabilirsin.
Fikrimden eminim... Geneli budur... Bakımlı ve vucut hatları güzel olan kadının, kadınlığını kullanması ve ona göre davranması seksiliktir. benceeeee ;) - +1 yıl
Seksi kelime anlamini arastirirmisin netten :).
Seksi = cinsel cekiciligi olan.
Ve kilolu bir insan bakimli olamazmi?
Sen resmen demissin ki kilolu kadin seksi olamaz.. Bu yorumunu okuyan kilolu bir insan bu dedigine ikna olup uzulebilir, ozguven eksikligi yasiyabilir. - +1 yıl
@Birvarmisikiyokmus Gerçekleri söylemeyip yalan mı konuşayım.. Bana göre değil... Kikolu bir kadının da cinsel çekiciliği bilmiyorum ben de 0
- +1 yıl
en baştan bence deseydin o zaman bende seksinin kelime anlamını bilmediğini düşünüyorum
- +1 yıl
Kilolu halimin seksi olduğunu söyleyen? Evet cok oldu :) büyük göğüs büyük kalça seven çok
- +1 yıl
hayır mutluyum böyle ayrıca sporu zayıflamak için değil sağlık için yapıyorum ve balık etliyim
+1 yılneden olmasın.. bence olabilir. bakımlıysa her bayan seksi ve çekicidir..
10 YorumlaElbette olahilir bu kadının seksepalitesini konusturabilmesiyle alakalı
20 Yorumla
+1 yılOlabilir hem bence zevk meselesi bazisi kilolu seviyr
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende takıntı vardı, zayıf olacak illa diye..
Ama tanıdığım görüştüğüm biri sayesinde fikrim değişti..
Şimdi daha etine dolgunlar hoşuma gidiyor.
Kilolular daha ateşli.. Kompleksli değiller10 Yorumla
+1 yılbence olamaz. seksilik fizigin bakısların durusun ve kıyafetlerin birleşimiyle olusan bişey. balık etli bir kız belki nadiren olabilir ama kilolu bir kadın sexy olamaz bence
00 Yorumla
+1 yılkilolu kadın seksi olur mu bilmem ama seksi fazla sevsin istemem... yoksa hapı yutarım...
00 Yorumla
+1 yılOlabilir ben kilolu bayanlardan çok hoşlanıyorum mesela kilolu musun yoksa
10 YorumlaGörünüş herkes için önemlidir. Benim için dış görünüşün önemi yok önemli olan iç güzellik diyen varsa lütfen biri ağzına kürekle vursun. Bu kadarda ağır yalancı olmayın yani.
00 Yorumla
+1 yılErkeğin libidosuna bağlıdır bence o 😊 Nefes alsın yeter diyenler bile var yani 😄
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet var o tür canlılar 😊
- +1 yıl
Dimi yani 😄
Soran+1 yılMalesefff
- +1 yıl
Herkesin bir çekiciliği vardir ama bana göre 😊
Soran+1 yılBencede
kilolu kadın sexy olur ama obur kadın olamaz. önce irade sahibi olmalı. tavırlar insanı sexy yapar çünkü.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKilolo bir kadın neden olamasinki bana çok sempatik geliyor bazıları.
Ayrıca önemli olan nasıl fiziğe sahip olduğun degil fiziğini. Nasıl kullandigindir00 Yorumla ben kilolu bayanlardan hoşlanıyorum daha seksi geliyorlar bana çünkü..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMakul kiloluk sınırlarında ise bence zayıflara nazaran daha seksidir.
05 Yorumla
Soran+1 yılMakul kilo nedir bir erkeğe göre
Cevap sahibi+1 yılobez olmayacak. Balık eti. mesela normal bedeninden 2 beden yukarısı gibi
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılbunun gibi
Soran+1 yılAnladım
+1 yılBazılarına göre olur, bazılarına göre hayır. Bence olmaz
00 Yorumla
+1 yılSeksi kadın kilolu olabilir mi?
(Cevapları duyuyor gibiyim)00 YorumlaOlabilir tabiki kiloku veya zatiflik ayri seksilik ayri cekiciligi olan hersekik oyledir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim eşimde kilolu bir bayan ve ona delicesine aşığım.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsiz kilolumusunuz?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDış görünüş önemlidir fakat bu demek degildir ki kilolu kadin seksi olamaz. Aksine ben balik etli kilolu kadinlari daha seksi bulurum hep
00 YorumlaYorum yok bende kiloluyum :(
10 Yorumlatabiki olur canım balıketli hatunlar benim ilgimi daha çok çekiyor
00 YorumlaOrantili bir vucudu varsa bence guzel durabilir
10 YorumlaBenim gözümde her zaman kilolu kadın seksidir
20 Yorumla
+1 yılKiloda ne kadar kilo
Balık var balina var12 Yorumla
Soran+1 yılBalık
- +1 yıl
İyisin iyi kadın dediğin endamlı olacak , ele gelecek
kilolu kadin seksi olabilir degil; o l u r !
20 Yorumlaolur neler var bir görsen :D
10 YorumlaModa & Stil konusunda 346 cevap paylaştı. her kilolu çirkin değildir
00 Yorumla
+1 yılseksi olamaz önemlidir
00 Yorumla
+1 yılKilo güzel birşeydir takılmayın.
00 YorumlaOla bilir bence diye dusunyrum ;-)
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılKum saati gibiyse biçimliyse süper olur.
00 Yorumla evet olabilir.. hijyene dikkat etsin yeter
00 Yorumla
+1 yılPiolanları var ama mankenlerden
10 YorumlaOlamaz kilolu kadın kokuyor ya
03 Yorumla
Soran+1 yılKilodan değil temizliğe önem vermiyosa kokar ayrıca çok zayıf olup ve iğrenç kokan kadınlarda tanıyorum
Soran+1 yılÖyle bişey demedim
+1 yılönce bir zayiflasin hele 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılDalga konusu değil bu ve sağlık sorunu yüzünden kilo almış birini yargılayamazsın bugün bana yarın size cahilliğinize veriyorum
- +1 yıl
ne bu şiddet bu cellal 😱
Soran+1 yılAklı kıt insanlara tahammülüm yok hepsi bu anladınmı
- +1 yıl
ee seksi fapan diyorsun baglayamadim sağlıkla.. seni seven insan kiloya bakmaz
Soran+1 yılSeven insan bakmıyo zaten sadece merak ettim sordum
- +1 yıl
bir insan bir kadina kilosu fizigi icin bakiyorsa onun icin seviyorsa hic sevmesin daha iyi omdan hayir gelmez zaten ama benim cevremde bir sürü kilolu arkadadim var fakat kimse kilosuna bakmiyor mutlular
+1 yılOlur
10 Yorumlakilolu kadın seksi olamıyor ya
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. bazı kilolu bayanlar çekici bence.
00 Yorumla
+1 yılOlur tabiki güzel olur kilolu mankenler var
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılEvet balık etli ylaarun :P
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 306 cevap paylaştı. Vucud kivrimlari varsa evet olabilir
00 Yorumlaolabilir tabii ki
10 YorumlaNeden olamasın? :)
10 Yorumla
+1 yılEvet, kilodan kastin baliketliyse tabii
00 Yorumlahemide nasıl way way her tarafında seks akar
00 YorumlaAsiri degilse neden olmasin
Askl sorun zayiflarda00 Yorumla
+1 yılgörmek lazım önemli tabi
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz