Seksi ve seksi değil diye ayırmıyorum ben kadınları.
... kadınların kendine has özel özellikleri var.
Mesela sizin çoğunuz yani istisnalar hariç. Değerlerinize sahip çıkarsınız. ... ve bu toplum için inanılmaz özel bir durumdur. Mesela amacınız vatan çıkarlarını gözetmekse hiç bir para satın alamaz o çıkarı. Modern başarılı ülkelerde kadınların makam koltuklarındaki miktarının çok olduğunu görürüz.
Mesela Türkiye ve Almanya hariç tüm ülkelerde kadın haklarını erkekler vermiştir kadınlara.
... dünya kadın haklarının meşalesini siz yaktınız. Kurtuluş savaşına kadar mal muamelesi gören kadınlar değerlerinden ve vatanlarından vazgeçmeyerek; Erkeklerin yaptığı her işi canı pahasına yaptılar. Vatan kurtulmasında önemli rol alarak kendi haklarını aslında kendileri aldılar.
Alman kadınları bunu 2. dünya savaşı ve sonrasında yapabildiler.
Cumhuriyetin ilk zamanlarındaki kadınların resimlerini şimdiki devlet kurumlarındakilerinin yanına koyarsak. Karakter ve özgürlüğün ne denli olduğunu görürüz.
Bu yurdun modern kadınları seksilikten önce; Karakterli, faziletli, çağdaş, akılcı, kariyerli, zekidir.
"-iddia ediyorum. Ülkemizde kadınlara yapılan baskı, farklı bir milletin kadınına yapılsa idi. Onlar biterdi. Ama siz inatla ben modern olmak istiyorum. Özgür olmak istiyorum dediniz."
Kıymetinizi ben birbaşına biliyorum. Umarım bir gün çoğalırız. Çünkü bunu hakediyorsunuz.
Olabilir tabiki de bakımlıysa ve çekici giyiniyorsa. Tek istediğim feminist olmaması. Feminist bir kız her türlü itici ve iğrenç gelir. Arkadaş bile olmam. Eğer ki kilolu kız erkeklerden nefret etmiyorsa, erkeklere karşı kibar, sevgi dolu ise, esprili ve neşeli ise o zaman çok çok daha tatlı ve seksi gelir. Ama bir tane bildiğim kilolu bir kız vardı , aynı zamanda feministti. O kadar itici ve sıkıcı bir kızdı ki. Bir gram çekiciliği yoktu gözümde. Konuşmayı kestim direk. Belki de içinden şey düşünmüştür, kilolu olduğum için hemen benden uzaklaştı. Halbuki alakası yok. Azılı bir erkek düşmanıydı kız.
@izmirlitiramisu Neyini açıklayayım canım mısın sen? Feminizm işte, cinsiyetçilik erkek düşmanlığı, iğrenç, pislik bir ideoloji. Yalanlar , manipülasyonlar, hadım işkenceleri, süresiz nafakalar,"kadın beyanı esastır"lar bunları savunan hep feministler. Bir de yüzsüz bir pislik gibi insanın karşısına geçip feminizm herkes için diyecek kadar akıl yoksunudur bunlar. " feminist zırvalıklar ve manipülasyonlar: "Feminizm ne olduğunu bilmiyorsun önce git bir sözlük anlamına bak." aptallık 1. Evet bütün insanlar aptal, hepimiz unutmuşuz buna bakmayı. Böyle aptalca bir manipülasyon olur mu ya. Hep aynı saçmalıklar. Bir şeyin karşıtı olmak onu bilmememek değildir. Feministlerden de feminizmden de nefret ediyorum. Alayı yalancı ve pislik.
Aslıhan Gürbüz' ü aşırı derecede çekici buluyorum. Gözleri, bakışları, gülüşleri insanın aklını başından almaya yetiyor. Kilolu insanlara karşı içimde bir tiksinti olur genelde ama istisnalar kaideyi bozuyor yine...
Seksilik fiziksel görünüşten öte psikolojide bıraktığı etkidir. Bir insan kendisini seksi hissediyorsa ve kendine güveniyorsa dışarıdan da seksi görülmesi olasıdır.
Eğer ince belli uzun boylu basenli kalçalı yani kum saati şeklinde bir vücuda sahipse ama kiloluysa yinede seksi olabilir. Yanı bir boyle kadın var bide göbekli kapkalin belli düz kalçalı kısa boylu için var? Seksilik vücut şeklidir.
En İyi Cevaplar