Kızlara her zaman sormak isteyipte soramadığım bir soru var.
Kışın ortasında üste mont giyip alta mini etek giymek nasıl bi mantıktır?
Kışın ortasında üste mont giyip alta mini etek giymek nasıl bi mantıktır?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önce şu kısmı düzeltelim; kışın giyilen uzun etek altı ince çorapta, mini etek altı ince çorapta aynı derece ısıtır bacakları. Sonuçta çorap aynı çorap.
Şimdi cevabım tayt, mini etek ve çizme çok hoş ve rahat bir kıyafet. Taytın altına kalın çorapta giydiysen ohh soba gibi sıcacık tutuyor bacakları.
ama...ben ona bişidemem ki:)) hala bem beyaz bacakları ile gezen hanımlara diyorum ):) üşümüyorlarmı yaff
hımm haklısın zaten çok dikkatli bakmadım utanırım :)
dikkat çekmek amaç.birileri oralarına buralarına bakınca zevk alıyolar kapalı giyince kendilerini adam sıfatına koydurcaklarını sanıyolar ve dikkat çekici bi güzellikleri olmadığı için bence.
sana katılıyorum gizem:)
ricaederim:))
dünyanın en saçma yorumu bir kadın istediği herşeyi istediği her zaman giyebilir birine sırf kışın etek giyiyo diye böyle laflar ediorsan çomarsın
O senin kendini gösterme merakın. İsteyen istediğini giyer. Ve erkek düşkünü olup bunu bastırıp sağa sola afkurmayın
Kendilerine olan ozguvenden kaynaklaniyor vede mini etek giymeyi sevdiklerinden olsa gerek
bu soruya verecekleri en mantıklı yanıt çorap da giyiyor olmalarıdır.
benim örneklemek istediğim bayan çorap giymemiş olmasıydı :)
Cevap
3Cevap
Mini eteğin altına çorap giyiyoruz ince.Ve biz bayanların ya da genelleme yapmayayım kendim için konuşayım,bacaklarım vücudumda en az üşüyen yerdir.Mini etek ve ince çorap giymişsem bunu kendim için,şık olmak için giymişimdir,başkalarına kendimi beğendirme çabam yoktur.
helal sana selin:)) ama ben çorap giymemiş bir bayandan kastetmiş ve genelleme yapmamıştım yorumları iyi okursan:))
Genelleme yapan bendim :D Çorap giymemiş bayan sanmıyorum yahu mutlaka süper ince vardır :)
yaa ben zaten utanırım öyle aç gibi uzun uzun bakmam hemen az ilerimde görmüş ve bir hayli garipsemiştim bu soğukta yani:)
Bence hoş oluyor...Yahu şu Kadın milletinin giydiği o ince kilotlu çoraplar varya, anam bi sıcak tutuyor inanamazsın, sen iki Kürk üst üste giyiversen bile o kadar olamaz yani ( e iki Kürkle Harbi Ayı olmuş olursun zaten kih..kih..kih..
:)))))
eheheheeheh :DD yok o kesin kız arkadaşından öğrenmiştir yapmaz öyle şeyler dimi Ausname:)
evet sonuçta denemiş ve olumlu notu vermişsin teşekkürler ausname:)
askeriyede veriyorlardı içlik derlerdi :)
kışın etek giyilir bu ne saçma yorumlar ya kalın etek giyiyoruz altınada çorap ve inan bacaklarımız hiç üşümüyor sürekli hareket halinde olduğumuz için ve tuhaf olan kışın mini etek giyilmesi değil kışın yırtık pantolonun altına çorap giymeleri ha şu gizem denilen varlığında görüşü kadar saçma bir görüş görmedim insan millete begendirmek için değil kendine saygısı olduğu için bakım yapar dikkat eder ama bunu fazla idrak edemeyen varoş kızlarımız var
katılıyorum ha bide bacaklarım üşüse nolcak bizim bacaklarımız bizi ilgilendirir size ne yani
Yanıyodur napıcaksın :D Şaka bir yana biraz dikkat çekmek belkı de tarz meselesidir Ya da bilemezsin ki her mini eteklinin keyfii giyindiğini belki işi gereğidir.. Aman ne halleri varsa görsünler :)
yada :))) bakınnnnnnn bacaklarım ne kadar güzel dermiş gibi :)
=) belki güzeldir ama kışın gorunce komık oluyo beyinlerinden şüphe ettiriyorlar :D
:)) hanımları anlıyorum elbette güzelliklerini sergileme ihtiyacı olabilir ama kışındamı yaaf
o düşünce bu dur :) "Yaz kış Hit 'm ben taaamamm mığğğğğğğğ" :))))))
hanımlar başımızın tacıdır n e diyelim:)
hadi bakalımm :)
öyle ama:D
kendi istediği için giymiştir. ve sende asla böyle bir kıza sahip olamayacağın için hayıflanıyorsun belliki. yoksa niye dert edesin di mi saygısı eksik arkadaş?
aynen
Mantıkla ne alakası var ...Giydiğimiz çoraplar ince olsada fazla üşütmüyor ... Genelde bacaklarımız fazla üşümez ,en azından benim üşümez ...
çorap giymeyen hznımlara sözüm ;)
elbette mantıksız geliyor ama bazı insanlar bu durumu o şekilde değilde kısa açık giyinmeyi sevdikleri için her mevsim giyemey kalkışınca biraz komik duruma düşüyorlar.
sitede cok utangac cekingen insanlar varmis, neden sormak isteyip de soramiyorsun o kismi anlamiyorum.
:)) ama sordum işte :))
mini etek derken, kalın çorapla giyilen mini etek de soru dahilinde mi?
bu gün gördüğümde çorap bile yoktu :)
evet çok çarpıpcı :)) ama çorap...
aslında üşüyorum amaaaa erkekleride etkilemem lazımmm
mantıııığğğıı:))
emin ol ilgi çeker hemcinslerim her daim hazır genetik yani :)
istisnalar genel kaideyi bozmuyor sevgili arkadaşım:)
Tamamen ahmaklık.Bu tip biri karşıma çıksa hakaretime maruz kalır.
bana mı diyorsun ? açıklarmısın?
zuhahahahahaah :)) evet bu kıllı bacaklarla çok çekici olurum herhal :)))
ne çok eleştirdiniz bugün insanları yaa püff size ne annecim size ne?
sinti DET! :P
Kalın tayt ve uzun çizme ile giyince gayettene üşünmüyor :)
:)) dikkat et hasta olma
sırtıma vur sırtıma öhö öhöööö
Guzel bir mantikir kalin corap denen bisey var demi yani..
gördüğüm bayan giymemişti öyle bembeyaz felan ..
bence yanmış o :)
Kalın yün çorap ya da kalın tayt denilen bir şey var :D
gördüğüm hanfendi giymemişti:)
yanmış garip:)
hahhaha dimi ya altı kaval üstü şişhane..aramızda bazılarını sıcak basıyor herhalde...:))..yada öyle rahat ediyolar..
yorumun için çok saol değerli arkadaşım buarada sitemize sapıklar dadanmış sevgilisite adminlerimize selamlar :)
mini giyince tayt giyip çizme çekiyorum oh hiç üşümüyorum valla.
dikkat et üşütüp hasta olma kış kış
öylede sonuçta soğuk beya:))
herkes istediğini giyer sırf sizde giyicek cesaret yok diye sallamayın ortalığı
.
onlar heryerde
ve ben üşüyorum
:S
:)) tak fişe elektrikli sobanı:)
Üstüm üşüyor altım yanıyor.
bak sen:)))
dikkat çekmek istemesi mantıgıdır :))
haklısın sergi diyorz yani:)
ortaokul-liseliler napsın,mecbur etek? :)
ben mini etekten bahsetmiştim ne kadar farklı yere çektin aşk olsun sana gizli profil
peki ya liselilerden eteği kısa olanlar? :)
onlar çocuk farkındamısın ? konuyu çarpıtmayalım sevinirim
bende onları savundum zaten giymek zorundalar:)
hayır bensenin olayı nerelere taşıdığının çok iyi farkındayım haksızsın bu yazdıklarından senin cinsellikle kafayı yemiş kız profiline bürünmüş abazan bir sapık olduğuna inanıyor ve seni önce allaha sonrada site yönetimine havale ediyorum sapıkçığım
bende senin kötü kalpli olduğuna kanaat getirdim şuan:)
ne alakası var mini sever mini giyer ikiside etek sonuçta ama ZORUNLU demek istedim
peh yorum yapmaz olaaydıım :)
sana hiç bir şey demiyorum işine gelmedi kıvırıyorsun ama neyse senin cevap ve yorumlarından eminim düşünceni okuyan dostlarımda benimle aynı fikre ulaşacaklardır bence kendine gelsen iyi olur
abicim hiç anlamadın ilk yorumumdan anlarsın "mecbur etek?" demişim mecburiyetten bahsettim bildiğini oku daha fazla uzatmayalım iyi akşamlar:)
Harika.
:)) inanmıyorum yaa sendemi sendem iii
:D
Akıldan yoksundur :)
çok doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar