Sakalsız erkek bebek gibi görünür. :) Yumuşacık parlak yanaklarıyla çok tatliş ola bilir. 😜 Fakat sakallı erkekler olduğundan daha olgun ve yaşında daha yaşlı görünür. Sert ve çekicidir.😎 İnsana göre değişir tabii. Bazilari sakalla, bazilari sakalsız bazılarıda hem sakalli hem sakalsiz Her daim yakışıklıdır😁 Sizce? Ve neden? Açiklayin. (Kendimi gicik bie sinav sorusu gibi hissettim😕)
Erkekligi sakal ile ölçmek ve sakallı erkeklerin.. Sakalsız Erkeklerden daha fazla erkeklerden daha çok erkek olduğunu zannetmek.. Bu Bilim dışı saçmalığa inanmak ve bunu savunmak.. Cahillik.. Beyinsizlik.. Ve Bağnazlıktır.. Bugüne kadar dünyada sakal ile daha çok erkek olunduğunu. Ve sakallı erkeklerin daha çok erkek olduğuna. dair hiç bir Bilimsel araştırma yok.. Ve Sakal ile daha çok erkek olunduğunu ve sakallı erkeklerin daha çok erkek olduğunu hiç bir Bilim adamı iddia edemedi.. Sakal ile daha çok erkek olunduğunu ve sakallı erkeklerin daha çok erkek olduğunu.. Bilim iddea edemiyor.. Bilim adamları iddia edemiyor.. Ama maalesef=Hiç bir Bilimsel dayanagı olmadıgı halde.. Sakal erkeklik simgesidir diyen ve sakallı erkeklerin daha çok erkek olunduğunu ve sakallı erkeklerin.. Daha çok erkek olduğunu zanneden.. Cahil.. Beyinsiz ve Aptal.. Binlerce kadın.. Ve Sakallı olduğu zaman kendisini daha çok erkek zanneden.. Cahil.. Beyinsiz.. Ve Aptal binlerce erkek var.. Cahiiler.. Cahil sürüleri.. =Cahilce ve Aptalca.. Sakal erkeklik simgesi diyorsunuz.. Peki Penis ne oluyor.. O zaman sakal erkeklik simgesi.. Penis kadınlık simgesi mi? Gerizekalılar.. Cahiller Aptal sürüleri.. Erkekligi simgesi= Sakal mı? Penis mi? hangisi? Hangisi ile erkeklik yapılıyor.. Sakal erkeklik dir diyen canım kadınlar.. Eger sakal erkeklik simgesi diyorsanız.. O zaman sizde sakal bırakın.. Kadınlarda sakal bıraksın.. Ve sadece sakal ile. erkek olsunlar.. Bakalım olabilecekler mi.. Siz demiyormusun.. Beyinsiz kadınlar sakal erkeklik diye hadi.. Sakal bırakın ve erkek olun.. Neden sakal bırakıp erkek olmuyorsunuz.. Milyarda bir ihtimal olsa sakal bırakırsınız da.. Fakat milyarda bir ihtimal de yok.. Bunun olamayacağını biliyorsunuz fakat hala.. Cahilce ve Beyinsizce erkekligi sakal ile ölçüyorsunuz.. ya da sakal erkeklik tir diyen bu beyinsiz kadınlar.. Cinsel ilişkiye de sakalla girin.
Ben sakala bayılıyorum. Şayet çok traş olmanında zararları vardır. Hem sakal cilde yararlı birşeydir. Buraya kopyala yapıştır yapmak istemiyorum az bir araştırmayla öğrenebilirsiniz:)
Her sakalsız yakışıklı olmuyor malesef. Bu attığın eleman istisnalardan biri. Bir kere türk erkeği sakalsız olunca soyulmuş hıyara dönüyor zordur hem sakalsiz hem yakışıklı görünen türk erkeği😄
Kardeş sende sakal ile daha çok erkek olunduğunu zanneden cahillerden sin.. Sanırım.. Eger erkek isen önündeki ni kes ve sakalla erkeklik yap.. Bakalım yapabilecek misin? Peki.. Erkekligin simgesi= Sakal mı? Penis mi? hangisi erkeklik? Örnegin.. Sakal olmadan.. Bir erkek yine erkekdir Peki.. Penis olmadan. Sakallı erkek neye benzer acaba... sen diyorsun ya sakalsız erkek soyulmuş hıyara benzer diye.. Peki penis olmayınca sakallı erkek neye benzer acaba.. Erkekligi sakal ile ölçmek cahalet ve Beyinsizlik tir.
@Xtc34 peki her sakallı yakışıklı oluyormu.. O zaman sana göre Tecavüzcü çokun la Recep ivedik te çok yakışıklı.. Ben Recep ivedik ten pek farkı olmayan sokaklarda çok sayıda sakallı erkek görüyorum.. İyi dinle=Ben sakalsız erkekler demiyorum.. Fakat sakalsız erkeğin yakışıklı sı . Bütün Sakallı erkekler den daha güzel ve yakışıklıdır... Sakalsız erkek demedim.. Ama hiç bir sakallı erkek çok yakışıklı sakalsız bir erkekten asla daha yakışıklı olamaz.. Örneğin Bread Pitt. İn.. Çok yakışıklı sakalsız.. bir. fotografı var... Onun karşısına hiç bir sakallı erkek fotografı çıkaramazsın.. Ha ne olur.. Kıl yumaklarına çıkartıp bu daha yakışıklı deyip durursun..
Kızlar, evleneceğiniz adamı sakalsız görmeden evlenmeyin :)) Yok daha karizma, yok daha erkeksi, yok daha sert oluyo ayağına götürüyorlar sizi. Türkiye'deki sakallı erkekler sakallarını kesse %80'i göte benzer. Ve bunu sadece kendileri içlerinde sır olarak saklıyorlar. Soranlara da " Ben sakalsız sevmiyorum diyorlar." Götü yiyen keser :)) Erkek dediğin sakalsız da yakışıklıysa yakışıklıdır. Net. 20 günlük bedelli askerlikte nice karizmatik arkadaşlarımızı tavuk popona çevirdiler. Adam, sevgilisine fotoğraf bile gönderemedi korkusundan :))))
Sakallı erkekler gerçekten çok çekici. Bunu suna bağlıyorum. Sakal erkeğe özgü bir şey. Ve sakallı erkek , sakaalsiza gore daha erkeksi geliyor. Bizim de gözümüz bayram ediyor. Hormonlarimiz da :D :D
önceden bırakırdım sakal, askerden sonra alışkanlık olarak kaldı traş oluyorum artık. böyle daha iyi. hem benim cildim çok yağlı yediğim'de sivilce oluyor. sakal bırakırsam daha tehlikeli. onu da düşünmek zorundayım.
Kisiden kisiye degisir. Mesela Bana hic yakismiyor. Saci kisa kestim Mi sakal biraktim Mi orta dogu cingenelerine benziyorum. Ama sakal birakmayip cildim puruzsuz oldu mu ve saci da fonleyince italyan ispanyol futbolcularina benziyorum. Sakalsiz olmak daha iyi her gun ugras ugras sekil var nereye kadar. Yuzu de kapatiyor terletiyor kasindiriyor felan kotu yani. Bazilari bunun erkeklikle bagdastiriyor ama alakasi yok. Kimliginde erkek yaziyorsa erkeksin
Funda merhaba nasılsın? Mehmet ben uzun zaman oldu üyeliğimi iptal etmiştim ama hatırlarsın diye tahmin ediyorum. Takip isteği gönderdim kabul edersen çok sevinirim
En İyi Cevaplar