Arkadaşlar yüz temizleme jeli kullandıktan sonra yüzüm kuru olduğu için krem sürüyorum ama sonra parlıyor yüzüm. yağlanma ve parlamayı önleyen nemlendirici krem var mı bildiğiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılÇok bakımlısın Sülüman ❤️
Muhtemelen cilt tipine uygun olmayan krem kullanıyorsun.
İlk cilt tipinin nasıl olduğuna bak , ona uygun kremler vardır illaki yağlanmasın diyorsan diadermine kullan113 Yorumla- +1 yıl
cilt tipim yağlı çabuk kirleniyor malesef :). Tabi birde parlıyor. Neutrogena misket limon parlama karşıtı temizleme jeli kullanıyorum. arada birde clean&clear peeling özellikli temizleme jeli kullanıyorum. tabi kullandıktan sonra yüzün kuruyor. sıradan nivea nemlendirici krem kullanıyorum... Anlat bakalım dermatolog hanım ne yapmalıyım :) Senin düşüncen benim için önemli
- +1 yıl
Bırak bu işleri Sülüman ne diyorduk bakımlı erkeksin hala gözümde iyisin yane ❤️
- +1 yıl
kendini biraz ağırdan satmalısın sevgili bayan
- +1 yıl
Sevgili Sülüman bence ironi kavramını öğrenmelisin
Ha bir de sitede kimin eli kimin... Nde belli değil takılıyorum yane
Öyle çokları var ki peşimde anlatamaz anlayamazsın diye havamı da basardım emme malesef yapım değil yane şöyle ki ; takılmak ayrıdır gerçekler ayrı 😠
Şindi ne diyordum gidiyorum ben
HIH 😒 - +1 yıl
sonuç olarak herkesin hayatına kimse karışamaz :) hadi görüşürüz :)
- +1 yıl
Bir sözünle kalbimi çaldın sülüman ❤️
- +1 yıl
o değilde sanada yazıklar olsun :) ne yapacağım konusunda bir taktik vermedin be :)
- +1 yıl
Aah 😱 didim ya bibiğim şey etme diye
Bak şindi : cilt tipini öğreniyorsun sonra ona uygun nemlendirici sürüyorsun velev ki sürdün fayda etmedi o zaman "T" bölgesine sürmüyorsun. - +1 yıl
tişkür ediyorum. ben biraz hazırcıyım cilt tipimi öğrenmekle uğraşmayayım dedim ammavelakin kaçış yok :)
- +1 yıl
Teşekkürler dediklerimi yaptın mı bakim Sülüman?
- +1 yıl
kimyasal yüz temizleme jeli kullanmayı bırakınca fazla yağlanmaz oldu yüzüm. kreme pek ihtiyaç duymuyorum artık.
Ama senin için bir sorunum daha var :) - +1 yıl
bu arada konuşman tam matematik öğretmenime benziyor umarım o değilsindir :)
- +1 yıl
Keşke olabilsem Sülüman
Teşekkürler
+1 yılparlıyosa kuru olamaz cildin yağlı ya da karma ciltte parlama yapmayan krem yok gül suyu ve süt iyi oluyor
03 Yorumla- +1 yıl
yüzük normalde yağlı ve parlıyor. ama yüz temizleme jeli kullandığımda da çok kuru oluyor ve dolayısıyla daha çok yağlanıyor. mecburen nemlendirici sürmek gerek te işte kremlerde yağlı ve parlak gösteriyor
- +1 yıl
yüzüm*
- +1 yıl
nemlendirici kremler malesef yağlı ciltte bunu yapıyor ben 789 tl verip serumlu kremlere kadar sardım :D aynı ya yağlı ciltte malesef
+1 yılkremi çok sürme
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılRosense nin nemlendiricisi dene bir
12 Yorumla- +1 yıl
fiyatı ne kadar
Cevap sahibi+1 yılPahalı bile değil hatırlamıyorum ama güzel
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz