Ayrıca aknetrent ilacı kullanıyorum arada bir makyaj yapmam lazım oluyor. Yüzüm yağlı değil kuru. Dermacol fondöten iyi durur mu sürsem? Dermacol fondöten kullananların yorumları neler?dermacol fondöten kullananlar
Selam :) Dermacol fondöten kapatıcı kelimesinin hakkını yüksek kapatıcılığı ile sonuna kadar veren bir fondöten. Cilt problemlerini makyaj ile kapamak isteyenlerin bayılarak kullandığı bu ürün ve benim de özel gün makyajları için tercih ettiğim bir ürün.
Dermacol fondöten kullananlar yorumları neler?
dermacol fondöten kullananlar
Dermacol fondöteni denemeden önce sosyal medya üzerinde bir çok videoya denk gelmiştim. Koyu renkli dövmeleri bile anında kapatan özelliği beni oldukça etkilemişti. Özellikle özel günlerde yapacağım makyajlar için bu derece kapatıcılığa sahip bir fondöten arayışında olduğum için hemen dermacol fondöten yorumları okudum. Gerçekten de bu üründen memnun kalmayan birine rastlamadım. Dermacol fondöten kullananlar aracılığıyla ve kendi deneyimlerim sonucunda fondötenin öğrendiğim özelliklerini sizinle paylaşmak isterim.
Dermacol fondöten özellikler neler?
dermacol fondöten kullananlar yorumları
Yüksek kapatıcılık sağlar.
Yüzdeki tüm lekeleri kusursuz bir şekilde kapatır.
Cilt tonunu tek renk yapar.
Dövmeleri kapatır.
Vücuttaki lekelerini kapatır.
Sadece fondöten olarak değil gözaltına kapatıcı olarak da uygulanabilen bir ürün.
19 farklı renk tonu vardır.
Çok etkili bir ürün olduğu için azıcık kullanmanız tüm yüzünüzü kapamanız için yeterli olur.
Gratis'ten ve güvenilir online sitelerden satın alabilirsiniz.
99 TL civarında bir fiyata satın alabilirsiniz. İndirim dönemlerini takip edip daha uygun bir fiyata yakalayabilirsiniz.
Dermacol fondöten yan etkisi var mı?
dermacol fondöten yorumları
Dermacol kullananlar arasında bilinen herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Ciltten iyice temizlenip cilt bakımı yaptığınız taktirde yüzünüzde kötü bir etki yaratmayacaktır. Sadece kapatıcılığı yoğun bir fondöten olduğu için cildinizi yorabilir. Bu yüzden her gün düzenli kullanmak yerine düğün, parti gibi özel günlerde kullanmanızı tavsiye ederim. Ayrıca bu tarz kapatıcılığı yüksek fondötenler mükemmel görünümlü cilde alışmanızı sağlar. Böylece her gün makyaj yapmak istersiniz. Bu yüzden günlük makyajda çok sık kullanmanızı tavsiye etmem.
Özel günlerde kullanmak için aldığım harika bir fondöten. Ama dediğim gibi özel günlerde kullanıyorum çünkü kapatıcılığı çok yoğun ve günlük kullanım için ağır gelebilir. Yüzde tahmin edemeyeceğiniz büyüklükte ve koyuluktaki lekeleri bile kapatan bir kapatıcılığı var. Çevremde de çok kullanan var ve oldukça memnunlar.
En İyi Cevaplar