Saçım kısa sadece ön ve üst kısımlar uzun Ön uçlar göz hizamda. Krem düşündüm ama uygulayacağım uzun bir saç yok. Yağı düşündüm ben de. Siz ne önerirsiniz? Saçım dalgalı, kuru ve sert. İsteğim sadece yumuşaklık :) Kısa saça saç kremi uygulasam olur mu? Önerileri Bekliyorum. Teşekkürler..kısa saça saç kremi
Saçlarım kısayken çabucak uzatmak istiyorum, uzayınca da değişiklik istiyor canım :D Ben her ikisini de kullanıyorum Elidor'un hindistan cevizi yağı içeren saç bakım yağı var. Her duş sonrası kullanırım saçlarım kısa olsa da uzun olsa da. Çok güzel yumuşaklık ve enfes koku veriyor saçlara. Saç kremini seri olarak kullanırım kısa saçlar için en uygunu Elidor sağlıklı uzayan saçlar serisi bence. Saçlarımın çabucak uzamasına yardımcı oluyor. Bu süreçte saçlarım yıpranmıyor ve sağlıklı uzuyor.
Ben de bir zamanlar kısa saç kullandım. Kısa saçı çok seviyorum. Biraz bakım ve emek istiyor. :) Saçların yıpranması ve nemini kaybetmesi zamanla sertleşmesine sebep olur. Saçlar uzun da olsa kısa da olsa bakıma ihtiyaç duyar. Canlı, bakımlı ve beslenmiş saçlar ışıl ışıl parlar.
kısa saç
Kısa saç bakımı nasıl olmalı?
Saçlara düzenli olarak bakım yapılmalı
Saçlarımızın boyu ne olursa olsun, her zaman bakıma ihtiyaç duyar. Saçlarına bakım yapmayı ihmal etmemelisin. Saçların için doğal yağlardan ve maskelerden faydalanabilirsin. Saçlarınabakım yaparken saç derine masaj yapmaya özen göstermelisin.
Saçlar için doğru saç ürünlerini tercih edilmeli
Saçların için saç tipine uyun saç bakım ürünü tercih etmelisin. Yanlış saç ürünü saç yıpranmasına sebep olabilir. Saçlarını düzenli olarak taramalısın. Bu kısa saçlara oldukça iyi gelmektedir.
Kısa saça saç kremi kullanılmalı
Kullandığımız saç bakım ürünleri ve şampuanlar kadar saç kremleri de kullanmamız saç sağlığımız için oldukça etkili. Kısa saça saç kremi kullanman, saçlarına canlılık ve parlaklık verecek, yumuşacık yapacak ve beslenmesine sebep olacak. Saçlarımız diplerinden olduğu kadar uçlarından da beslenir. Saçlarımız kısa diye saç uçlarımıza bakım yapmayı unutmamamız gerekir. Bir zamanlar kısa saç kullanmış biri olarak, kısa saça saç kremi kullanmanı tavsiye ediyorum. Kısa saça saç kremi kullanmanın faydasını göreceğinden eminim.
kısa saça saç kremi
Kısa saçı uzun yıllar kullanmış biri olarak, kısa saçlar için saç kremi kullanılması gerekiyor. Ben çok sevdiğim saçlarım için yeni Elidor Serum Bakım Kremi kullanıyorum. Elidor Serum Bakım kremleri sayesinde saçlarım canlı, onarılmış, beslenmiş, parlak ve yumuşacık. <3 Saç tipine uygun olanı seçip kullanmaya başlamalısın. Kullandığım andan itibaren göz alıcı saçlara sahip olmamı sağladı. Saç yıkama sonrası Elidor Serum Bakım kremi uyguluyorum. Saçlarımın kolay taranmasını ve şekil almasını sağlıyor. Ayrıca saçlarımda ağırlık ve yağlandırma yapmıyorlar.
Elidor serum bakım kremleri
Kısa saça saç kremi olarak Elidor Serum Bakım kremlerini tavsiye ediyorum. Saçlarım kısa diye düşünmene gerek yok. Bakımlı kısa saçların sırrı yeni Elidor Serum bakım kremi. <3