kumralim gözlerimde yesil Kuzenimin dügünü var buhafta sonu. nasil bir makyaj yapsam sac rengimde kahverengi. kinada bu renk elbise giycem ama biraz daha dar. Dügünde de Kirmizi abiye..
1. elbise icin makyaj önerim:bulabilirsen elbiseyle aynı tonda ruj , gözlerin yeşil olduğu için o güzel gözlerini ön plana çıkartmak gerekli o yüzden toprak tonlarında bir göz makyajı olmalı eğer gözlerinin küçüklüğünden şikayetçiysen gözüne beyaz göz kalemi sürmelisin 2. elbise için makyaj önerim:bana kalırsa. kırmızı ruj sürmemelisin çünkü elbise kırmızı ruj kırmızı çok fazla durur ruju açık pembe tonlarında tercih etmelisin göz makyajını ise siyah göz kalemi eyeliner ve siyah tonlarında bir göz farı olabilir
İlk elbise ile şeftali, nude tonları kullanabilirsin :) 2. elbise için elbisenin star olmasını istiyorsan yine naturel tonlar seçmeli ama yıldız ben olacağım diyorsan vamp gri gölgeli bir göz makyajı ve aynı ton bir ruj kullanabilirsin. Ama böyle durumlarda elbisenin starlığının altında sönük kalabilirsin. O yüzden ben olsam bırakırım elbise star olsun ben likitimi rujumu sürer giderim :)
turuncu elbiseyle toprak rengi far şeftali allık nude dudak abartısız eyeliner. kırmızı elbiseyle gümüş tonlarda far pembe allık kırmızı dudaklar kuyruklu eyeliner
En İyi Cevaplar