Düzleştirici alırken birçok özelliğine dikkat ediyoruz. Dereceli olması, kablo uzunluğu, markası, kalitesi.. İyon teknoloji olması da bunlardan bir tanesi. Peki iyon teknolojili saç düzleştiricinin bir farkı var mı?
İyon teknolojili saç düzleştirici diğerlerinden farklı mı?
İyonlar aslında pozitif ya da negatif elektrik yükü taşıyan parçacıklardır. İyon teknolojili saç düzleştiriciler statik elektriği önleyerek saçların nemini ve parlaklığını korumasına yardımcı olur. Yani diğer saç düzleştiricilerdense, iyon teknolojili saç düzleştiriciler tercih edilmelidir.
Saçlarımız en değerlimiz :) Isıdan zarar görmesini, yıpranmasını elbette ki hiç istemeyiz. Dyson Airwrap V9 dijital motora sahip teknoloji harikası bir saç şekillendirici. Saçları hava akımından yardım alıp, coanda etkisi yaratarak şekillendiriyor. Mıknatıs gibi kendine doğru çekiyor ve sarıyor. Kullanımı da oldukça pratik.
Hacimlendirmek, dalgalar elde etmek, düzleştirmek ve şekillendirmeye hazırlamak için kurutma başlıkları bulunuyor. Bu sayede istediğimiz tüm saç modellerini aynı şekillendirici ile elde edebiliyoruz. Üstelik aşırı ısı olmadan :) Isıyı her saniye ölçüyor ve 150 derece altında tutuyor. Düzleştiricilerle 200 derecede bile yapsak saçlarımız bozuluyor, Dyson Airwrap yüksek basınçlı hava akımı sayesinde saçların mükemmel olmasını sağlıyor :)
Çok ileri derece de bilgim yok ama kızların kalın uçlu düzleştirici tercih ettiğini biliyorum. Remington' da gayet iyi diyebilirim. Benim traş makinem de Remington çünkü :) Rica ederim.
En İyi Cevaplar