Tarzla alakali bence.. tarzini tutturdun mu ya da zaten uygunsa muhtesem.. hatta muhtesem ötesi.. ben de renkli rasta yaptirmayi dusuniorum ama haala dusuniorum :))
Saçlarımı yakmadan platin kadar açtım. :) Dudak Piercing olayında bile kendim deldim, gerekli malzemeleri alıp. :)) Bu renk için de, Aynı rengi tutturacağımı düşünüyorum. Yapabileceğimi düşünüyorum ama yakışırmı orasını bilmiyorum. Bu nedenle çok kararsızım ama yapacağım içimde kalmasın😂
Benden sonra, sormuşlardır. Cidden ben göremedim, Bu pazar boyayacağım saçımı. Boya olduktan sonra, Yine buraya atacağım :) Bu nedenle sordum, gri farklı ve yorumlara önem veriyorum.
yapma lütfen karaman buna hazır değil hele kmü hiç değil, üstelik sana gri gitmez sarı da çok sarı olmuş, kahve tonları ya da bal köpüğü sonra dudak kenarlarını pembe kalemle incecik çizeceksin tabi kırmızı ruj şart nalet olsun yine içimdeki kültürlü entel uyandı :D
Saçım platin sarısı ve uçları pembe yani hemen hemen bu da pek cesaret işi değil istediğimi kafaya koydum annemde yakışır Şu an ki saçından daha iyi olur diyince gaza geldim :D
Bende pc programlama :) Avukatlık okumak istiyorum. İki üni iki diploma.. Yani denicem olursa okurum olmazsa işime devam :D ya da haziranda ki kpss ye girerim. Ne yüzden 13 Martın geçmesini bekliyorum.
En İyi Cevaplar