L'Oréal Paris Sunkiss kullanmayı düşünüyorum. Saçlarımda boya yok. saç rengim KOYU KUMRAL. Resimdeki gibi;
Ben saçlarımın aralarına uygulayıp doğal bir görünüm yaratmak istiyorum. Ama TURUNCU olmasından çok korkuyorum. Benim saç rengime sahip olup da bu ürünü deneyen var mı? Sonuç nasıl oldu? Beğendiniz mi?
Ben aşağıdaki gibi bir görüntü, AÇIK KUMRAL gibi istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
güncell
Kızlar, L'Oréal Paris Sunkiss kullananlara sorum var? ((RESİMLİ))?
hiç önermem bu yaz plajda 5 kutu sprey bitirdim saçım kumraldı sap sarı oldu ve kafamda hiç tel kalmadı o kadar döküldü ki dersde arkadaşlarım kafa derime yazılar yazıyo o derecede ayrıca şimdi uzadı herkesss boya mı diye sorup duruyo insan sinir oluyor eskiden kumralken bile sarrrıı diye bağırıyorlardı şimdi eski saçın siyah mıydı diye soruyolar dip boyam geldi yarısı koyu yarısı sarı iyrenç duruyo
Ben denedim. Memnun kaldim gercekten aciyor ama senin istedigin kadar acmasi icin uzun bir asama kaydetmen lazim. Surdukten sonra yikamana da gerek yok, kalabilir sacinda. Mutlaka gunese cikmalisin
Saclarimi kestim maalesef :) olsa fotografim gercekten atardim cekinen biri degilim. ama ben sorun yasayacaginizi dusunmuyorum cunku bir anda cevirmiyor yavas yavas cevirdigi icin istemediginde birakirsin
Kestirmeden önceki fotoğraflarında hiç yok mu? Siz ne kadara aldınız? Fiyatı 20 TL ama bazı zamanlar indirimde denk geliyorum 15 TL'ye elim gidiyor ama sonra vazgeçiyorum almaktan. :/
En İyi Cevaplar